Vandaag mijn Fritz!Box 7690 router in gebruik genomen. Vanwege geen verbinding met KPN Glasvezel maar eens de Fritz!Box helpdesk gebeld. Geholpen door Herman die mij met engelengeduld door de menu's h... Voir plus
Lisez les avis des autres
na aanraden van een collega een fritzbox 5590 aangeschaft inclusief een 3000AX repeater. ik wilde af van de router van KPN. De router van de kpn heb ik nu dus ook niet geplaatst, ook niet als bridge.... Voir plus
Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Voir plus
Na oriëntatie op site + tel.advies info Fritzbox 7530 AX + Repeater 3000 AX + tel. C6 aangeschaft. Voor € 25,= alles laten configureren voor ADSL lijn van KPN. Levering persoonlijk was volgende dag o... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.
Coordonnées de contact
Koldingweg 19-1, 9723HL, Groningen, Pays-Bas
- 050 - 820 00 02
- fritzshop@fritzshop.nl
- fritzshop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijne website en snelle levering !
2 repeaters gekocht voor zolder en veranda, volgende dag al geleverd en wat werkt het goed, makkelijk om dit te koppelen met de FritzBox, super veel info en uitleg op de website. TOP !
FRITZ!Repeater 2400
FRITZ!Repeater 2400 besteld. Snelle levering, met een druk op de knop geïnstalleerd en ik heb nu een goede Wi-Fi.
Zeer tevreden!
Niet te bereiken na bestelling.
Fritzshop blijkt geen officieel partner van AVM te zijn en koopt daar ook niet in, maar doet dat via een omweg.
Na een router besteld te hebben bij Fritzshop, die ‘snel geleverd’ zou worden, wachten we nu al 14 dagen op levering.
De winkel is niet te bereiken, er wordt niet op email gereageerd, niets.
Mijnheer Tijdhof (eigenaar) lijkt van de aardbol verdwenen te zijn, maar geld vangen doet hij wel.
Wij hebben aangifte van oplichting gedaan bij de politie. Als we 3 januari niets vernomen hebben dan gaan we zelf langs met de politie erbij.
[edit]
fritzshop.nl heeft na bijna 6 maanden ‘al’ gereageerd.
AVM heeft ten tijde van het plaatsen van min recensie aangegeven dat fritzshop.nl géén erkende partner was.
De letterlijke reactie was: “Deze website en de eigenaar ervan is geen partner van AVM.”
Fritzshop.nl gaat in haar reactie ook niet in op de klacht rond de levering van hetgeen besteld en betaald was. Eigenlijk wordt dus toegegeven dat er iets niet klopte, maar men zegt het niet.
Mijn advies blijft: Hier beter niets kopen.

Réponse de fritzshop.nl
WiFi repeater ax 1200 eenvoudig aan te…
WiFi repeater ax 1200 eenvoudig aan te sluiten en werkt naar behoren
Top ervaring, aanrader!Als leek op netwerk gebied met…
Als leek op netwerk gebied met haperende Ziggo WiFi, omdat wij ons huis 'slim' aan het maken zijn, aan geklopt bij de FritzShop voor advies.
Dezelfde dag nog reactie terug via mail met verschillende opties om de WiFi te verbeteren met zoveel apparaten die over de WiFi gaan. Na dit advies toch nog enkele vragen, weer zeer snel reactie terug, ontzettend fijn! Uit eindelijk de knoop doorgehakt, de Ziggo modem/router met smart WiFi pod vervangen voor de FritzBox 6660 cable en een FritzBox repeater 6000, had ik dit maar veel eerder gedaan! Het installeren was eigenlijk een fluitje van een cent, mede door de instructies die ik van de FritzShop mee had gekregen via de mail, de 'mijn Ziggo' app en een beetje logisch nadenken werkte het internet en de tv (Ziggo next mini via Lan) binnen 10 minuten, telefoon duurde iets langer, maar ook dat werkt nu fijn (stonden 2 vinkjes niet goed bij installeren). Al met al een top ervaring, ik kan deze shop zeer aanraden, ik heb er meerdere benaderd voor advies, maar geen reactie terug of te summier.
Alles werkt perfect, vele malen beter dan in oude situatie, en veel meer mogelijkheden, maar daar moet ik mij nog ff verder in verdiepen.
De FritzShop is in mijn ogen een uitblinker en zeker een aanrader, kunnen andere nog wat van leren!
Marinus crum
Snelle levering, ik had het de volgende dag in huis. Makkelijk zelf aan te sluiten. Kreeg een leuke presentje bij de levering.
Na wat vertraging blij met levering.
Twee repeater 3000 besteld. Er waren wat leverproblemen vanuit de fabrikant, waardoor de verwachte levertijd niet gehaald werd. Bij uiteindelijke levering tevreden met een leuk presentje. Dit is mij. Tweede bestelling bij fritz shop, en zou het weer doen.
Niet leveren van producten
Ik wacht nu al drie weken op mijn bestelling terwijl er 2 a 3 werkdagen staat vermeld. Via de website of telefonisch geven ze geen gehoor.
Laatste keer dat ik hier iets bestel
Een zeer tevreden gebruiker van Fritzbox en klant van Fritzshop.
Sinds zeer lange tijd ben ik al een tevreden gebruiker en zeker een fan van de Fritzbox. De eerste jaren de Fritzbox achter het modem van diverse providers. Samen met een VOIP-telefoonnummer, moeiteloos ingesteld in alle Fritzboxen die ik gehad heb, en een analoog telefoonnummer in een telefooncentrale. Nu gebruik ik de 7590 als modem/router en daarachter in een Mesh opstelling een 7581 en een 7490. Aldus in heel ons pand en tuin perfecte WiFi.
Een tijd geleden dit jaar had ik het plan om de telefooncentrale weg te doen en alles te integreren in de FB 7590. Werkelijk moeiteloos verlopen met gebruik van wat oudere Dect telefoons. Vorige week heb ik als proef een C6 aangeschaft bij de Fritz shop. Even een paar dagen op moeten wachten vanwege de grote vraag, maar dat was het waard. De C6 blijkt een juweeltje te zijn met een aantal ongekende mogelijkheden. Ik ontdek telkens iets nieuws en experimenteer er volop los. Alles is in heel begrijpelijke Nederlandse taal in de uitgebreide gebruiksaanwijzingen te vinden en aldus in te stellen.
Kortom AVM stelt me niet teleur, en als oude senior is het met weinig moeite om mee te werken en gebruiken.
Een klein minpuntje heb ik wel. Bij het terugluisteren van het ingebouwde antwoordapparaat krijg ik een Engelstalige menu te horen waarvan het rijtje razendsnel wordt opgerakeld. Voor mij niet te volgen en op internet heb ik helaas nog niet gevonden of ik dat in het Nederlands kan veranderen. Maar misschien heeft iemand daar wel een oplossing voor.
Alles bij elkaar voor iedereen, jong en oud, zijn de artikelen van AVM heel erg aan te raden. Wel wat duurder maar de prijs/kwaliteit verhouding is verbluffend goed en de meerprijs zeker waard.
Uitstekende WiFi en idem dito ondersteuning!
In ons nieuwe huis mogen we genieten van een glasvezel aansluiting. Nu met de fritzbox 4060 met repeaters hebben we in ons hele huis en ook op ons terras een uitstekende WiFi verbinding. Het aansluiten ging helaas niet van een leien dakje. Dat kwam aan de ene kant dat ik zelf te snel door de stappen heen was gegaan maar aan de andere kant is het toch niet helemaal zo plug and play. Gelukkig uitstekende hulp gekregen en nu een goed werkend systeem. De telefonische hulp was erg fijn en de jongeman was geduldig en duidelijk in de uitleg.
Leveringsproblemen
Op 6 juni een bestelling geplaatst met een levertijd van 2 a 3 dagen. uiteindelijk gisteren de spullen pas ontvangen. Ik heb een aantal maal contact gezocht via het contact formulier. Daar is geen enkele reactie op gekomen. Via de chat 1 keer gelukt en hoorde dat een van de producten niet op voorraad was en nog een week zou duren. Daarop afgesproken de rest van de bestelling alvast te verzenden. Resultaat: Geen mail, geen t&t code en geen zending ontvangen. uiteindelijk telefonisch contact gehad. De medewerkster verzekerde mij dat alles donderdag binnen zou komen en ik vrijdag de zending zou ontvangen. Vrijdag echt weer geen resultaat. Weer alle registers open met excuses. Zaterdag uiteindelijk de gehele bestelling ontvangen. uiteindelijk 13 dagen ipv 2 a 3 dagen. Ronduit storend is dat op de website gewoon de levertijd van 2 a 3 dagen blijft staan. De spullen die geleverd zijn functioneren prima. De service verlening en communicatie is ronduit slecht. De vermelde levertijden zijn niet realistisch. Afspraken worden niet nagekomen en je moet overal achteraan bellen.
Snelle levering en duidelijke uitleg over producten. In eerste instantie verkeerd product besteld, retourneren was geen probleem en verliep snel.
goede technische kennis veel beter dan…
goede technische kennis veel beter dan internetproviders ook verstand van alle internetproviders
goede snelle eerlijke levering
Fritzboxen hebben een goede beveiliging en algoritme encryptie
Aanschaf van Fritz Fon 6 leidt tot betere werking volledig DECT systeem
Toen ik mijn aangeschafte Fritz Fon C6 retourneerde omdat de verbinding van de telefoon net zo slecht was als die van mijn andere telefoons, werd ik -voordat het retourticket werd uitgeprint- door Fritz opgebeld en werd mij duidelijk, eenvoudig en vakkundig uitgelegd hoe ik de verbinding van mijn "oude" telefoons significant kon verbeteren. Naast de Wifi versterkers heb ik één aparte DECT versterker geplaatst (instructies in aparte mail ontvangen), heb ik mijn oude toestellen weer kunnen integreren in het "oude" systeem, heb ik advies gekregen over verdere uitbreiding en heb ik de overbodig geworden nieuwe Fritz Fon 6 probleemloos kunnen retourneren. In plaats van dit maal een goed Fritz product, kreeg ik een nog betere Fritz instructie, die ikzelf ondanks uitgebreid googlen niet zelf had gevonden.
Frtiz 2400 starten
Goede morgen,
Vorige week begin maart een Fritz 2400 gekocht.
Wat helaas niet werkte was de communicatie met de KPN-Experiabox mbv de WPA-Knop.Uren ben ik bezig geweest en had al een chat geplaatst, daarop kreeg ik een advies om het met de hand te verbinden,dat lukte ook al niet.
Vervolgens gevraagd om het te kunnen terugsturen.
Daarop kreeg ik een telefonische medewerker die mij door de handleiding leiden ,waarop uiteindelijk ook na enige problemen het toch lukte om verbinding tot stand te brengen.
Mijn complimenten voor het geduld van de medewerker.
De Wifi werkt prima in de schuur waar mijn zonnepanelen omvormers staan.
Mvgr,Hans
Fritzphone een zeer goede aanvulling op Fritzbox
Na al een paar jaar tevreden te zijn over de Fritzbox-router was ik aan vervanging toe van mijn DEC-telefoon. Uiteindelijk uitgekomen op de Fritzphone C5, via Fritzshop, welke zeer goed voldoet aan mijn verwachting. Duidelijke site, goede vergelijkingsopties en snelle levering!
Na het steken van de stekker in het stopcontact, het weghalen van de plastic strip die de batterij activeert en op de DEC-knop van de router drukken, was de configuratie klaar en ging de telefoon automatisch de Nederlandse taal installeren en alle adressen uit de router installeren.
Makkelijker kan het niet! Inmiddels is de telefoon al een tijdje in gebruik en ben ik heel tevreden over de kwaliteit.
Via de webpagina van de router kun je van alles aanpassen op je telefoon, dus je hoeft niet op het toetsenbordje van je telefoon zitten te prutsen, je kunt gewoon met je computer en de muis alles instellen zoals je het hebben wil.
De Fritzphone heeft “eindeloos” veel mogelijkheden. Zo kun je e-mail ophalen, radio luisteren, een antwoordapparaat bedienen en natuurlijk ook gewoon telefoneren. Ondanks de vele mogelijkheden is het een gebruikersvriendelijk apparaat, de structuur steekt logisch in elkaar.
Wie naast de smartphone ook nog een vaste lijn gebruikt en meer wil dan alleen maar bellen, zal met de aanschaf van een Fritzphone in combinatie met de Fritzbox-router geen spijt krijgen.
Ik heb een Friz!box 5530 Fiber gekocht
Ik heb een Friz!box 5530 Fiber gekocht. Er stond bij dat de glasvezelkabel niet meegeleverd werd. Maar welke kabel ik dan mee moest bestellen werd me ook niet duidelijk via de webshop. Dus gebeld naar de klantenservice. Ik kreeg een prima Nederlands sprekende Duitse man aan de lijn. Hij beloofde me een mailtje te sturen met een link naar de juiste kabel. En inderdaad kreeg ik de link en besteld de kabel. Alles aangesloten en het werkte meteen erg goed. Mijn 5530 stond ingesteld op “Duits”. Na een herstart waarin ik de taal op “Nederlands” heb gezet is het hele menu + uitleg wat alles is nog begrijpelijker. Dit is wel een pluspunt t.o.v. Routers die alleen Engels spreken.
Tevreden klant.
Na het installeren van een FritzBox 7590 kwamen de telefoons aan de beurt. Na de FritzFon C6 te hebben gekozen werd de bestelling snel afgerond en een dag later werden de beide telefoons bezorgd. Communicatie was perfect en de bezorging ook. De aansluiting ging bijzonder snel dus alles werkt gewoon goed. Er zijn nog veel instellingen te verkennen maar zodra ik weer iets nodig zou zijn zal ik geen moment aarzelen om hier weer te bestellen.
Met vriendelijke groet
Douwe B
Ik heb sinds kort glasvezel en een…
Ik heb sinds kort glasvezel en een nieuwe provider.
Voor de aansluiting naar extra tv's en Wifi adviseerde de monteur Fritz boxen. Ik bestelde deze per mail en werden heel snel geleverd. Alles werkt perfect !
L’expérience Trustpilot