FRU.PLAvis

1 696
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze planując podróż samolotem dla siebie lub kogoś z najbliższej rodziny, korzystam z portalu Fru.pl. Tym razem też za tydzieńĶ wysyłam 15-letnią córkę na kilka dni do koleżanki do Anglii. Wszystko... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Stanowczo radzę trzymać się z daleka od tego pośrednika!!!!! Po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu biletów lotniczych dostajesz maila z informacją że ceny lotów zmieniły się i konieczna jest dopłata w m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 696)

153 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Zakupiłam 4 bilety w jedną stronę na…

Zakupiłam 4 bilety w jedną stronę na kwotę prawie 1600 zł - opłata przeszła o 9 rano, po czym o 16 piszą do mnie że mam dopłacić 845 zł lub anulować sobie bilety bo przewoźnik zmienił cenę.
Obsluga klienta fatalna, nie polecam.

Réponse de FRU.PL

Pani Karolino, dziękujemy za przesłaną opinię. Jest nam bardzo przykro, z powodu zaistniałej sytuacji. Proszę nam wierzyć, że na żadnym etapie FRU.PL nie miało zamiaru wprowadzać Pani w błąd. Niestety, linie lotnicze mają prawo do zmiany kosztu przelotu bez podania przyczyny, na co nie mamy wpływu.
Pragniemy również przypomnieć, że FRU.PL działa jako pośrednik, udostępniając oferty podmiotów trzecich, których ceny mogą się dynamicznie zmieniać do momentu otrzymania dokumentu uprawniającego do korzystania z usługi.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Kamil M

Kamil M. Konsultant ds. podróży Firma FRU

Jestem mu bardzo Wdzięczna ponieważ pomógł mi rozwiązać problem na którym spędziłam prawie cały dzień kontaktując się z liniami lotniczymi natomiast kiedy napisałam maila do fru W ciągu kilku minut dostałam odpowiedź oraz wytyczne i przede wszystkim pomoc jak rozwiązać mój problem dotyczący zmiany danych na bilecie.

Réponse de FRU.PL

Bardzo się cieszymy, że Pan Kamil mógł tak szybko pomóc w rozwiązaniu problemu. Dziękujemy za miłe słowa – takie opinie są dla nas największą motywacją do działania!🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Zrobiłam błąd w adresie mailowym

Zrobiłam błąd w adresie mailowym, ale konsultant błyskawicznie mi pomógł, poprawił adres i przesłał bilety. Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc 🙂

Réponse de FRU.PL

Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać sprawę i że bilety dotarły bez problemu 🙂 Dziękujemy za miłe słowa!🙂

Zadowolony

Szybkie wyszukiwanie najlepszych oferty, szybki i przejrzysty zakup biletu.

28 février 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że proces zakupu był szybki i przejrzysty 😊✈️

Bardzo dobra komunikacja

Wszystko jasno sprawnie. Komunikacja mailową bardzo dobra.

25 février 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że komunikacja spełniła oczekiwania.

Wszystko jest super obsługiwane

Wszystko jest super obsługiwane, ciągła komunikacja i jasne odpowiedzi. Na prawdę polecam

23 février 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za polecenie i zaufanie! Cieszymy się, że obsługa była pomocna 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Pierwszy raz kupiłam bilet lotniczy przez aplikację więc miałam obawy co do przebiegu zakupu. Nie było to trudne i skomplikowane. Obsługa pomogła mi sprawnie i szybko gdy pierwsza próba płatności nie powiodła się. Od teraz zawsze będę korzystała z tych usług. Polecam

21 février 2026

Réponse de FRU.PL

Cieszymy się, że pierwszy zakup przez naszą aplikację przebiegł sprawnie, a nasza obsługa mogła pomóc przy problemie z płatnością. Dziękujemy za zaufanie i polecenie🙂

konkretna

konkretna, rzeczowa obsługa

19 février 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że nasza obsługa była dla Pani konkretna i rzeczowa🙂

Pan Kamil Miętka

Pan Kamil Miętka, konsultant ds. Podróży z FRU.Pl, bardzo profesjonalnie i życzliwie ,pilotował” sprawy związane z moją rezerwacją lotu.

19 février 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Pan Kamil Miętka mógł sprawnie i życzliwie pomóc w Pani rezerwacji 🙂

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety mam bardzo negatywne…

Niestety mam bardzo negatywne doświadczenie z FRU.PL. Po opłaceniu biletów nie otrzymałam ich od razu, ponieważ firma popełniła błąd w adresie e-mail. Gdyby nie moja interwencja, prawdopodobnie w ogóle by do mnie nie dotarły.
Kontakt z obsługą klienta jest bardzo utrudniony – nie ma możliwości normalnego połączenia telefonicznego, trzeba czekać na czacie lub składać reklamację. Dodatkowo w aplikacji nie było widać rezerwacji, ponieważ została wykonana przed jej zainstalowaniem.
Największym problemem było to, że 4 osoby zostały rozdzielone na dwie różne rezerwacje. W efekcie matka nie siedziała z niepełnoletnimi dziećmi, tylko koleżanka, co jest bardzo niekomfortową sytuacją podczas lotu.
Do tego dochodzi masa dodatkowych opłat – za brak odprawy online, za pomoc przy odprawie, opłaty pośrednictwa. System odprawy jest bardzo nieczytelny i skomplikowany, a uważam się za osobę, która dobrze radzi sobie z takimi rzeczami.
Finalnie okazało się, że bagaż kosztował więcej niż sam bilet. Całe doświadczenie było stresujące i pełne problemów. Zdecydowanie nie polecam korzystania z tego pośrednika. Dałabym ocenę ujemną gdybym mogła.

12 février 2026

Réponse de FRU.PL

Jest nam bardzo przykro, że doświadczenie z FRU wywołało u Pani stres i trudności. Chcielibyśmy jednocześnie wyjaśnić kilka kwestii oraz zachęcić do kontaktu mailowego z naszym zespołem, abyśmy mogli szczegółowo przeanalizować konkretną rezerwację. Adres e-mail podany przy rezerwacji jest wprowadzany przez klienta, więc nie mamy możliwości jego samodzielnej modyfikacji. Jesteśmy jednak dostępni 24/7 w ramach wykupionego pakietu wsparcia – zarówno na czacie, jak i mailowo – i zawsze staramy się udzielać odpowiedzi na bieżąco. Jeżeli rezerwacja została założona przed pobraniem aplikacji, niestety nie będzie widoczna w tym narzędziu. Czasami pasażerowie zostają rozdzieleni na osobnych rezerwacjach w celu uzyskania atrakcyjnej ceny połączenia. Jeśli zależy Pani na konkretnych miejscach w samolocie, zawsze można je dodać do rezerwacji lub zmienić miejsca w grupie, aby np. dzieci siedziały przy opiekunie. Koszty dodatkowych usług, takich jak bagaż czy wybór miejsc, są ustalane przez linie lotnicze i FRU nie ma na nie wpływu. Zawsze jesteśmy gotowi udzielić wsparcia i odpowiedzieć na wszelkie pytania klientów. Prosimy o kontakt mailowy, abyśmy mogli dokładnie przeanalizować Pani rezerwację i znaleźć najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiamy!

Noté 1 sur 5 étoiles

Po dwuch dniach od szakalu biletu…

Po 2 dniach od zakupu biletu poprosili o dopłatę lub zaproponowali zmianę lotniska wylotu, lotniska docelowego, godzin wylotu!
Poinformowali, że cena biletu powrotnego również może się zmienić.Klasyczne naciąganie klientów! Uwaga! Po zapłaceniu nie dostajesz biletu tylko graficzne odzwierciedlenie tego co chciałeś kupić. Oni ten bilet dopiero będą kupować jak cena będzie dla nich najniższa. Nie masz w tym momencie biletu!

11 février 2026

Réponse de FRU.PL

Panie Arturze, dziękujemy za przesłaną opinię. Jest nam bardzo przykro, z powodu zaistniałej sytuacji. Proszę nam wierzyć, że na żadnym etapie FRU.PL nie miało zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Niestety, linie lotnicze mają prawo do zmiany kosztu przelotu bez podania przyczyny, na co nie mamy wpływu.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Noté 5 sur 5 étoiles

bardzo miła i profesjonalna obsługa na…

bardzo miła i profesjonalna obsługa na czacie - w sytuacji, gdy informacja przesłane przez konkretnego przewoźnika są niejasne, pracownicy FRU.PL udzielają konkretnych i rzetelnych informacji

9 février 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za czas poświęcony na ocenę naszej pracy - to dla nas szczególnie ważne, że w sytuacji niejasnych informacji od przewoźnika nasz zespół mógł udzielić konkretnych i rzetelnych wyjaśnień. Dokładamy starań, aby klienci zawsze otrzymywali jasne i sprawdzone informacje. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!🙂

Zawsze profesjonalni i…

Zawsze profesjonalni i pomocni.Tradycyjnie jeśli chodzi o FRU.pl polecam w 100 %👍👏😀

7 février 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i stałe zaufanie! Cieszymy się, że nasza obsługa spełnia oczekiwania i że możemy zapewniać profesjonalną pomoc. Dziękujemy za polecenie!

Noté 4 sur 5 étoiles

potrzebna lepsza funkcjonalność strony i konta

Czasem płatności nie przechodzą i należy powtarzać proces , strona mało funkcjonalna, powinny być widoczne stare rezerwacje i bilety. Brak wystarczających danych na temat rezerwacji pozwalających własna szybka odprawę online , tym samym powstaje nie pisany nacisk aby zapłacić za odprawę którą można wykonać samemu lecz potrzebne są podstawowe nr rezerwacji w danej sieci lotniczej .

17 novembre 2025

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Po zalogowaniu do konta na naszej stronie widoczne są wszystkie rezerwacje — zarówno przyszłe, jak i przeszłe. Pracujemy też nad dalszym usprawnieniem funkcjonalności i płatności.

Easy ticket

Szybko łatwo przyjemnie trochę irytuje system dat dodający spacje ale można to przeżyć

28 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Panie Mikołaju, dziękujemy za opinię! 💙 Cieszymy się, że rezerwacja była szybka, łatwa i przyjemna. Doceniamy też Pana uwagę dotyczącą systemu dat – zawsze staramy się usprawniać nasz serwis, aby korzystanie z niego było jeszcze wygodniejsze. ✈️

Bardzo pomocna obsługa

Bardzo pomocna obsługa
Pomocn uzyskałam bardzo szybko i w każdym zakresie którego wymagała moja sytuacja
Osoba obsługująca mnie byla bardzo kompetentna i sympatyczna
Polecam bardzo

28 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Pani Justyno, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa! 💙 Cieszymy się, że nasza obsługa była szybka, kompetentna i pomocna w każdej sytuacji. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych podróży z FRU.PL! ✈️

Świetnie

Świetnie, nie ma żadnych problemów

23 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez żadnych problemów🙂

Pomoc konsulranta

Pomoc konsulrantki Gabrieli

24 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę. Cieszymy się, że pomoc Pani Gabrieli została tak dobrze oceniona. Przekażemy jej miłe słowa 🥰🙂🥳

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus