FRU.PLAvis

1 696
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze planując podróż samolotem dla siebie lub kogoś z najbliższej rodziny, korzystam z portalu Fru.pl. Tym razem też za tydzieńĶ wysyłam 15-letnią córkę na kilka dni do koleżanki do Anglii. Wszystko... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Stanowczo radzę trzymać się z daleka od tego pośrednika!!!!! Po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu biletów lotniczych dostajesz maila z informacją że ceny lotów zmieniły się i konieczna jest dopłata w m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 696)

153 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pomoc Pani Katarzyny Pamuła

Pomoc Pani Katarzyny Pamuła - Słopnickiej była nieoceniona. Takiej osoby trzeba w każdym możliwym miejscu obsługującym klienta

23 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za opinię i najwyższą ocenę. Cieszymy się, że pomoc Pani Kasi została tak doceniona. Przekażemy jej miłe słowa – takie komentarze są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy!🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Pierwszy raz kupowałem u was bilety…

Pierwszy raz kupowałem u was bilety lotnicze sam proces przebiegł bardzo sprawnie , wysyłałem zapytanie mailowo i też dostałem bardzo szybko odpowiedź , będę polecał 👌

21 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Miło nam słyszeć, że pierwszy zakup biletów w FRU.pl przebiegł tak sprawnie i że nasza odpowiedź na maila dotarła szybko. Takie doświadczenia pokazują, że starania naszego zespołu mają realny wpływ na wygodę klientów. Dziękujemy za rekomendację i cieszymy się, że mogliśmy pomóc🙂🤩

dodatkowy bagaż

pani Magdalena szybko pomogła dokupic dodatkowy bagaż

21 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że Pani Magdalena mogła szybko pomóc w dokupieniu dodatkowego bagażu. Takie słowa są dla nas dużą motywacją. Zapraszamy ponownie 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Rezerwacja i zakup biletów oraz odprawa…

Rezerwacja i zakup biletów oraz odprawa przebiega szybko przez to otrzymuję bez problemów kartę pokładową.Z FRU.PL korzystam od kilku lat i na jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam

20 décembre 2025

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pani opinię oraz wieloletnie zaufanie. Cieszymy się, że rezerwacja, zakup biletów i odprawa przebiegają sprawnie. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy 🛫✈️🙂

Bardzo transparentna forma rezerwacji

Bardzo transparentna forma rezerwacji. Łatwo i szybko można dokonać rezerwacji.

19 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że proces rezerwacji był przejrzysty oraz że udało się go zrealizować łatwo i szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było jak najbardziej intuicyjne:) Pozdrawiamy 🙂

Uwaga Oszuści

Uwaga Oszuści. Scenariusz:kupujesz bilet a przed wylotem dostajesz wiadomość że jak chcesz polecieć to musisz dopłacić Ok 60%ceny biletu. Kiedy już niema żądnej alternatywy. Zalecam omijać z daleka. Żerują na krzywdzeniu podróżnych którzy nie maja innego wyjścia. Taki sobie model biznesowych sobie zrobili bo przecież to Państwo z tektury. Nie oddają Pieniędzy, oszukują że istnieją bilety które mają w sprzedaży. Ja straciłem 1000zl bo mnie tak właśnie oszukali. A myślałem ze zaoszczędzenie parę groszy. Szkoda ze wcześniej nie widziałem że mają same negatywne komentarze.

19 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Jest nam bardzo przykro z powodu takiej oceny oraz niezadowolenia z przebiegu rezerwacji. Proszę nam wierzyć, że nigdy nie mieliśmy zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Ceny biletów lotniczych są ustalane przez linie lotnicze i mogą zmieniać się dynamicznie, nawet w bardzo krótkim czasie. FRU działa jako pośrednik, prezentując oferty podmiotów trzecich, na których ostateczną cenę nie mamy bezpośredniego wpływu. Szczegółowe wyjaśnienia dotyczące tej sytuacji zostały przekazane drogą e-mailową. Zapewniamy, że każdą sprawę analizujemy indywidualnie i dokładamy starań, aby przekazywać pełne i rzetelne informacje.

Noté 5 sur 5 étoiles

Od lat korzystam z serwisu

Od lat korzystam z serwisu. Zawsze szybko i sprawnie.

17 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że korzystanie z naszego serwisu od lat jest dla Pana szybkie i bezproblemowe. To dla nas ogromna motywacja. Życzymy wielu udanych podróży i zapraszamy ponownie do FRU !

Noté 5 sur 5 étoiles

Dziękuję Pani Karolinie Stępień za…

Dziękuję Pani Karolinie Stępień za profesjonalną pomoc w rozwiązaniu mojej sprawy
Bardzo miła i kompetentna Pani Konsultantka .

16 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Pani Karolina mogła pomóc i że kontakt z naszą konsultantką był profesjonalny i przyjazny. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją. Życzymy wielu udanych podróży i zapraszamy ponownie do FRU.

Miła i profesjonalna obsługa

15 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa była dla Pana miła i profesjonalna. Zapraszamy ponownie do FRU i życzymy wielu udanych podróży!

Niegodni zaufania

Są niepoważni. Kupiłam od nich bilet po ich cenie by rano otrzymać SMS, że ceny jednak się zmienily i muszę dopłacić 600zl jeśli chce zatrzymać ten lot. Takie rzeczy są przed kupnem, nie po fakcie.

15 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Bardzo nam przykro, że doświadczenie zakupu biletu sprawiło Pani trudność. Proszę nam wierzyć, że nigdy nie mieliśmy zamiaru wprowadzać Pani w błąd. Niestety ceny biletów lotniczych mogą zmieniać się dynamicznie, nawet w krótkim czasie, a FRU działa jako pośrednik, udostępniając oferty podmiotów trzecich.
Oznacza to, że nie mamy wpływu na bieżące zmiany cen u przewoźników, a oferty dostępne w różnych kanałach sprzedaży mogą różnić się w czasie rzeczywistym. Do momentu otrzymania dokumentu uprawniającego do skorzystania z danej usługi należy przyjąć, że cena i zakup nie są jeszcze ostateczne.
Zależy nam, aby nasze działania były jak najbardziej jasne i przejrzyste, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby informować Klientów o wszelkich różnicach i zapewniać możliwość wyboru najkorzystniejszej opcji. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy.

Noté 1 sur 5 étoiles

Odradzam kupując bilet trzeba sie…

Odradzam kupując bilet trzeba sie bardzo zastanowic. Po kupnie dostaje się informacje że trzeba dopłacić do biletu bo ceny sie zmieniły. W dniu kupna na Fru ceny u przewożnika tez były niższe a oni na 2 dzień piszą żeby dopłacić do biletu bo zdrożały. Stanowczo odradzam omijajcie szerokim łukiem

12 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Panie Arkadiuszu, dziękujemy za przesłaną opinię. Jest nam bardzo przykro, z powodu zaistniałej sytuacji. Proszę nam wierzyć, że na żadnym etapie FRU.PL nie miało zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Niestety, linie lotnicze mają prawo do zmiany kosztu przelotu bez podania przyczyny, na co nie mamy wpływu.
Pragniemy również przypomnieć, że FRU.PL działa jako pośrednik, udostępniając oferty podmiotów trzecich, których ceny mogą się dynamicznie zmieniać do momentu otrzymania dokumentu uprawniającego do korzystania z usługi.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności. Pozdrawiamy.

Noté 5 sur 5 étoiles

Chciałabym serdecznie podziękować pani…

Chciałabym serdecznie podziękować pani Katarzyna Pamuła-Słopnicka za pomoc przy potrzebnych informacjach .Noe zawsze pierwsze loty z przesiadkami są dla pasażerów czymś oczywistym i tu mogę śmiało napisać że obsługa reaguje szybko i jasno .Jestem bardzo wdzięczna i z pełnym przekonaniem polecam obsługę na najwyższym poziomie!

13 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za tak piękne słowa! Cieszymy się, że Pani Katarzyna mogła pomóc i że obsługa spełniła Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wsparcie było szybkie, jasne i na najwyższym poziomie. Dziękujemy za zaufanie i polecenie – życzymy wielu udanych podróży z FRU!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze przejrzyście wsyztsko widać i są…

Zawsze przejrzyście wsyztsko widać i są odrobinę niższe ceny niż np na samym Ryanair

26 décembre 2025

Réponse de FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasze ceny oraz przejrzystość procesu rezerwacji spełniają oczekiwania. Zawsze dokładamy starań, aby podróżowanie z FRU było wygodne i korzystne. Życzymy wielu udanych podróży i zapraszamy ponownie!

Łatwo

Łatwo, szybko, bezproblemowo

7 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Życzymy przyjemnej podróży!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dziękuję za pomoc i fachową obsługę…

Dziękuję za pomoc i fachową obsługę Pani Gabrieli Czapnik Cichy Konsultant ds. Podróży

1 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Pięknie dziękujemy, przekażemy Pani Gabrieli miłe słowa! Życzymy przyjemnej podróży!

Super serwis

Łatwy i zróżnicowany wybór połączeń

2 janvier 2026

Réponse de FRU.PL

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony! Pozdrawiamy Serdecznie!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus