Det gällde ett inkassokrav där vi sagt upp domänen i april 2021. Jag mejlade SVEA utan att få svar. Mejlade sedan er min tidigare uppsägning och kravet är nu annullerat. Väldigt nöjd med hjälpen och d... Voir plus

Jag var mycket frustrerad eftersom jag inte lyckats installera Outlook på min nya McBookAir. Två experter i stadens databutik och verkstad gick bet på att hjälpa mig. Jag är 80 år och blir hjälplös in... Voir plus

Megastort tack till FS Data som varit så tillmötesgående under alla de år jag varit deras kund. Nu har FS Data dessutom hjälpt mig att rätta till ett misstag som jag begått gällande en faktura. Det u... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Välkommen till FS Data, Sveriges äldsta Webbhotell! Vi erbjuder webbhotell, domännamn, e-post och servrar. Snabba, säkra och stabila tjänster för företag och privatpersoner.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

436 avis

FS Data have performed a server swap…

FS Data have performed a server swap both for website application and mail system for Volkswagen Club Sweden. FS Data is a great partner. They have been very fast in the support and some extended installation adjustments during the project. Many thanks to the FS Data support team!!
Peter Christner /Chairman of the board VWCS

2 août 2021
Avis spontané

Jag är så glad att jag hittade fsdata ...

Jag är så glad att jag hittade fsdata för två år sedan. De har varit mycket hjälpsamma och stöttat mig i mina behov, och de svarar alltid snabbt. Jag hade ett domännamn som gick ut och supporttjänsten (victor) kunde rädda det åt mig! Tack igen för den fantastiska supporten!

24 juillet 2021

Fast help

I had an issue with accessing my server which was quickly resolved by Melos and Fredrik. It was very easy to use the chat for help and Melos could figure out what was wrong with some easy questions about the issue.
Everything was resolved within 30 minutes and we already figured out that I could access my server from a different IP within 5 minutes after I wrote them.
I think this is very good considering it was after 22 in the evening and I could multi-task while staying on the chat.
I am a satisfied customer at FS data.

22 juillet 2021

Fantastisk support

Fantastisk support, bättre kan man inte få :) Svarar ofta på bara någon minut, oavsett om det är dag eller kväll eller helg. Alltid hjälpsamma, oavsett om det är drift, design eller annan support man behöver hjälp med. Tackar särskilt Victor och Melos som har varit till hjälp ett flertal gånger!

16 juillet 2021
Avis spontané

Jag hade terlefonkontakt med Victor hos…

Jag hade terlefonkontakt med Victor hos Er. Han hjälpte mig på ett utmärkt sätt. Han var ärlig gav mig tips om mitt domännamn som är mitt efternamn. Ett vänligt och engagerande svar som man blir glad av och vill ge det bästa omdöme. Göran Eklinder,

12 juillet 2021

Snabbt fixat

Problem med Internal Server Error på vår WooCommerce sitt. Jag skickade chat fråga till FSData vid 17.
Vid 17:30 hade Melos ställt diagnos, för lite PHP minne. Vid 17:40 var det löst. Toppen support även sent på dagen under semestern.

5 juillet 2021
Avis spontané

FS Data tar inte ansvar för fel de begått.

Vi har förlorat år av viktig och värdefull mailhistorik, för att FS Data inte haft en säker backuplösning för sina tjänster. Vi har under över ett halvår kämpat med en mailtjänst som flera perioder legat nere, tilläggstjänster som slutat fungera, och att försöka få tillbaka mailen som försvunnit.

Trots att FS Data inte levererat de tjänster vi betalat för, samt inte haft en godtagbar säkerhetslösning, så vägrar de blankt att ersätta oss för den skada de är ansvariga för. Vi har självklart flyttat över till en annan leverantör, och i och med det så hävdar FS Data att de inte kan erbjuda oss någon kompensation. Den enda kompensation de erbjudit har varit i form av rabatter på deras egna tjänster.

Så om du letar efter ett it-företag som kan erbjuda en säker produkt, som kan lösa problem som sker, samt har en bra kundpolicy, som ersätter kunder när tjänsten ligger nere mm, så ska du inte välja FS Data.

3 juillet 2021

Mkt bra service

Mkt bra service! Får alltid hjälp på ett eller annat sätt. Dessa dagar har Victor hjälpt oss med viktiga saker för att få vår hemsida att fungera.

2 juillet 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.