Ik heb dinsdag avond een bestelling gedaan en had het woensdag gelijk binnen (als je het besteld in ochtend heb je het zelfs zelfde dag in huis) ik kreeg het binnen en het was perfect !! Goeie service... Voir plus
Fullydrip
Lisez les avis des autres
Al meerdere keren besteld. Vooral stone island of cp company. Bevalt meer dan uitstekend. Goed contact en wanneer je voor 8u sochtends besteld , savonds in huis. Aanrader 👍🏼
Top website en top artikelen! Ik ben al een tijd vaste klant bij Fullydrip, super goed contact via de app. Fijn dat je bestelling nog dezelfde dag in huis is, kan je gelijk je dikke items dezelfde dag... Voir plus
Al meerdere keren besteld top site! Je hebt van alles en ook nog van goeie kwaliteit, zelf al een paar keer dezelfde dag binnen gekregen 5 sterren dus!
Snelle levering ook naar buitenland en…
Snelle levering ook naar buitenland en is top qualiteit 👍 erg tevreden
Altijd top kwaliteit en heel…
Altijd top kwaliteit en heel betrouwbaar. Ook de levertijd is echt top. Zeker een aanrader
Hele goeie kwaliteit en komt op tijd…
Hele goeie kwaliteit en komt op tijd binnen en voor een goeie prijs
Al jaren vaste klant
Al jaren vaste klant, altijd goeie kwaliteit en de nieuwste producten te krijgen. Ga zo door tot de volgende bestelling!
top kwaliteit
Hele snelle levering , goeie communicatie met jullie! en niet te vergeten de top kwaliteit!
Lekker bezig gasten!
Uitstekende kwaliteit kleding
Uitstekende kwaliteit kleding. Mooi afgewerkt, goed geborduurd en stevige stof. De kleding die je hier koopt geeft garantie op lang plezier van de producten. Ik weet niet wat jullie doen maar ik bestel hier kijk maar wat je doet!🫡
Top kwaliteit
Top kwaliteit, snelle levering, en duidelijke communicatie. Wat wil je nog meer?
Ik geef nog meer aandacht aan jullie webshop dan mijn eigen vrouw.
Ga zo door jongens👍
Erg tevreden met deze service
Erg tevreden met deze service! Altijd optijd en snel problemen geregeld erg klantvriendelijk en bijzonder goeie kwaliteit! Erg bedankt💪🏼
Geweldige service!
Wat een service biedt dit bedrijf! Zelden meegemaakt....bij vermissing pakket koerier netjes te woord gestaan en gewoon geld teruggekregen...werd helemaal niet moeilijk over gedaan...voorheen al eens wat besteld bij Fully Drip en was over het ontvangen product dik tevreden ....ik zeg...TOP bedrijf !
Wat een geweldige site!!!
Wat een geweldige site!!!
Al zoveel besteld en nog nooit iets tegen gevallen en een super snelle levering.
Ik bestel hier regelmatig spullen.
Ik bestel hier regelmatig spullen.
- Mooie prijzen
- Spullen worden snel bezorgd
- Goede communicatie met de verkoper
Brandon
Bestel hier dames heren
Ik kreeg eerst geen mail binnen maar heb geappt en kreeg bijna gelijk reactie, schoenen zijn gwn in goeie staat. Met de originele doos erbij.
Altijd top service!!
dit is echt een top site
dit is echt een top site ! heb hier heel veel besteld. en NOOIT teleurgesteld geweest altijd een super goede service en binnen 24 uur in huis. alles is van de beste kwaliteit en vaak zitten er ook bonnen en certificaten bij ik raad je aan om zeker te bestellen de prijs kwaliteit verhouding is ook top
De ziekste 1:1 kleding en accessoires webshop
De ziekste 1:1 kleding en accessoires webshop van heel NL, misschien wel van heel Europa. Snel bezorgd, binnen 1 dag, altijd goede en nette service. Kwaliteit en prijs is nog eens het beste van alles. Ga zo door!!
Kapot goeie kwaliteit en kapot snelle…
Kapot goeie kwaliteit en kapot snelle levering in nederland 1of 2 dagen kan ook same day delivery doen moet dan wel voor 8 uurr in de ochtend bestellen en oo werkdag maar koop hier je 1-1 je krijgt geen spijd
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.