Es la primera vez que compro energéticas de éste tipo. La verdad que el sabor está bueno en los 3 modelos que he probado, aunque con más de 400ml agua el sabor queda demasiado pobre, para mi gusto. A... Voir plus
Fantastisk produkt! Smakar gott och jag har sparat så mycket sen jag blrjade använda fuse vilket är väldigt tacksamt som student! Mina favoriter är mango och äpple och jag rekommenderar att blanda med... Voir plus
Amazing price, really works, and gives a smoother hit of caffeine than energy drinks. Great marketing as well. The fact that you can split the tablets makes it great cos 160mg caffeine is too much for... Voir plus
Delivery was fast for norway-uk! The smells of the tablets were a bit of a put-off at first but when diluted they are quite refreshing. More like cordial water than an apple flavored energy drink but... Voir plus
Fuse Energy is a Swedish beverage brand offering a smart alternative to traditional energy drinks. Our effervescent tablets dissolve in water to create a refreshing energy drink — easy to carry, simple to mix, and made for focus, energy, and everyday convenience.
Drottninggatan 67, 11136, Stockholm, Suède
- hello@fuseenergy.store
- fuseenergy.store
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Very nice energy drink
Very nice energy drink, been using another high level brand for a while but these are less expensive and actually make me feel more awake and ready for the day
Current sales makes it a no brainer..
With the current sales its a fair price compared to normal energy drinks.
Its good for keeping awake and its good for getting that vitamin/energy boost when youre a bit low.
Delivery was smooth and decently quick.
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice, snabb leverans och bra smaker.
Goda smaker
Goda smaker, enkelt att beställa och smidigt med brustablett. Som en helhet är jag mycket nöjd.
Flavors are delicious and provide Good…
Flavors are delicious and provide Good energy. Plan on buying again
Väldigt gott och enkelt att beställa
Väldigt gott och enkelt att beställa. Jättebra!
Väldigt positivt intryck tycker jag…
Väldigt positivt intryck tycker jag trodde inte på att det skulle vara som en energi dricka men jag upplever samma energi och kaffe har minskat. Väldigt praktiskt med brustabletter och håll gärna priserna nere som ni har nu då kommer dem gå åt som smör mycket bra . Kommer köpa flera 🙏
Strawberry och mango är de bästa…
Strawberry och mango är de bästa smakerna. Älskar faktiskt Fuse!
Good!!!!!!
Best Energy Tabs!
Köpte 3 styckna för 198 kr alltså blev…
Köpte 3 styckna för 198 kr alltså blev det 3,3 kr per dricka. Väldigt bra pris och tänkte att jag inte kan ha för höga förväntningar på smak. Det var tyvärr ändå en stor besvikelse, beställde Mango, strawberry lime och Äpple. Den ända som inte fick mig att tro att jag dricker en vätskeersättning var Strawberry lime. Jag fick för mig att jag borde skaffa en sodastream för att göra det kolsyrat och jag tror faktiskt att det hade kunnat lösa problemet med upplevelsen av att dricka produkten.
Dock sket den iden sig när jag märkte hur drycken hade 0 effekt. Jag är en student som brukar dricka en Nocco innan min föreläsning och det brukar oftast göra att jag har svårt att sitta still och jag vill bara dra från föreläsning och sätta igång med att arbeta. En Nocco har 180 mg koffein. Jag drack en Fuse som ska ha 160 mg koffein och kände ingenting. Morgonen efter kände jag verkligen att jag hade apstinens på koffein och därför valde jag att dricka 2 fuse alltså sammalangt 320 mg koffein, nu sitter jag här 2 timmar senare och börjar fundera om det ens finns koffein i produkten.
Jag köper då hellre 20 pack pepsi max med 6 kr burken och blir mer pigg än vad jag blir med Fuse.
Edit: jag vill ändra min review. Efter ett mer erfarenhet med produkten har jag ändrat åsikt. Jag köpte en sodastream och det gjorde stor skillnad i smak. Det är fortfarande inte samma som en riktig energidryck i smak men jag skulle säga att den är 70% där. Samma med energin, märkbar bättre energi men inte samma kick som jag föredrar från en energidryck. För priset är det definitivt värt det om du har en sodastream. 70% av upplevelsen för en nästan tiondel av priset. Uppdaterad review: 09/08/2026

Réponse de Fuse Energy
Preis leistung Super
Wir haben festgestellt das alle 3 Sorten die auf Lager waren Super sind trotz das die Mischung ab 450ml schwach sein soll waren Sie trotzdem mega
Hyvän makuisia juomia.
Hyvän makuisia juomia.. Antavat virtaa salille sekä lenkille.. Olen juonut ennen reeniä sekä reenin aikana ja toimivat molemmilla tavoilla.
Snabbleverans
Snabbleverans, helt okej flaska men smakmässigt så var det inte höjdare. (Apple, Peach Ice tea och blackcurrant)

Réponse de Fuse Energy
energiajuoma oli hyvää
Goda
Goda, kände mej piggare efter drycken, smakrik
Fick "ork" att göra saker o ting
Hyvän makusia ja helppo käyttösiä
Hyvän makusia ja helppo käyttösiä. Tykkään ja tilaan varmasti uudestaankin.
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Leckere Produkte. Zeitnahe Lieferung.