Garden of Steel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Garden of steel heeft voor ons een cortenstaal afscheiding voor twee vuilnisbakken geleverd. Ik heb zelf het ontwerp en afbeelding aangeleverd die zij uit het staal hebben gelaserd. Goed overleg, t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Garden of Steel heeft fantastisch meegedacht. Onze houtopslag was vervolgens sneller klaar dan wij het oude konden afbreken. Gelukkig mochten we een weekje later laten leveren. Levering ging snel en p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens het ontwerptraject heeft men goed meegedacht en snel gereageerd. Nadat het ontwerp gereed was, is het binnen een anderhalve week geproduceerd en afgeleverd terwijl dit echt maatwerk was. Af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super klantgericht bedrijf waar klanten nog echt centraal staan. Vanaf de eerste contacten tot en met de aflevering helemaal top. Pro-actief meedenken en zelfs aflevering tot op de juiste plek in de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. Fourisseur de construction de jardin
  3. Entreprise de construction en acier

Écrit par l'entreprise

Cortenstaal producten van Garden of Steel zijn sfeervol, robuust, strak en duurzaam. Vanuit het mooie Schoorl, vlak bij de kust, maken we plantenbakken, houtopslagen en andere tuinoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. We hebben alles in eigen beheer, waardoor we de service hooghouden en gemaakte afspraken nakomen. We hanteren korte levertijden, ongeacht de grootte van de bestelling. Bij ons staat persoonlijk contact en klantbeleving hoog in het vaandel. Zo zorgen we dat u snel uw offerte ontvangt en gaat de levering van de plantenbak(ken)/houtopslag(en) altijd in overleg. Naast de standaardproducten die in onze webshop te verkrijgen zijn, ligt onze kracht in het produceren van bloembakken en houtrekken op maat. Deze maatwerk producten voor in de tuin voldoen aan allerlei specifieke wensen van onze klanten. Ons enthousiaste team streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service, wat klanten bevestigen in de reviews.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne communicatie

Fijne communicatie, we werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Ook een snelle levering en mooi product.

14 septembre 2023

Réponse de Garden of Steel

Hartelijk dank voor de lovende woorden Jan & Nadia! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service en het product en wensen u veel plezier met de bestelling. Groet Team Garden of Steel

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en persoonlijke benadering

Heel snelle en persoonlijke reactie op vragen. Vriendelijk. Goede prijs en echt uitstekende en robuuste kwaliteit. Grote plantenbakken nog steeds in 1 stuk (dat is zeker niet overal het geval) en daarnaast prima verpakt bij de verzending.

1 septembre 2023

Réponse de Garden of Steel

Dank u wel, Nicole! Deze complimenten doen ons goed. Heel veel plezier gewenst met uw bestelling, Groet Team Garden of Steel

Een top bedrijf

Een top bedrijf! Meerdere offertes aangevraagd maar Garden of Steel was veruit de goedkoopste! Een hele prettig mailcontact gehad. Reageren direct op al je vragen. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Snelle levering. Dikke pluim!

1 septembre 2023

Réponse de Garden of Steel

Dag Titia, bedankt voor de lovende woorden! We zijn blij dat ons contact en de service naar tevredenheid zijn. Veel plezier gewenst met uw cortenstaal bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig product (houtopslag) en…

Prachtig product (houtopslag) en ontwerp, snelle levering, contact opgenomen voor tijdstip aflevering.

25 août 2023

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de complimenten, Sander! Veel plezier gewenst van de houtopslag. Groet Team Garden of Steel

2 cortenstaal plantenbakken

Een offerte opgevraagd op woensdagavond en gelijk een overzichtelijke kostenindicatie. De dag erna nog wijzigen kunnen doorgeven en direct verwerkt. Echt top. Levering binnen een week en volgens afspraak. Aardig personeel en heel behulpzaam. Kwaliteit van de producten is goed en tegen een goede prijs. Conclusie: ik kan dit bedrijf voor iedereen aanraden!!!!

18 août 2023

Dag John,
Hartelijk dank dat u ons aan zou raden! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over bestelproces, service, kwaliteit en prijs. Bedankt voor het schrijven van de review en heel veel plezier met uw 2 plantenbakken!
Groet Team Garden of Steel

Houtopslag

Van bestelling tot levering is alles prima verlopen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Binnen anderhalve week na inlevering van mijn schets staat er in de tuin een prachtige houtopslag!

11 août 2023

Réponse de Garden of Steel

Heel erg bedankt voor de lovende woorden, Hans. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe cortenstaal houtopslag! Groet Team Garden of Steel

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima afhandeling en mooie houtopslag

Het bestelproces was duidelijk. Snelle afhandeling van offerte tot opdracht. Levertijd beter dan verwacht. Goede communicatie van opdracht tot aflevering. Houtopslag bij aflevering meteen achter in de tuin gezet. Zeer goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Duidelijk vakmanschap. Een echte aanrader!

28 juillet 2023

Réponse de Garden of Steel

Cees, wat een positieve tekst! Dank u wel. U benoemt veel aspecten (bestelproces, levertijd, communicatie, kwaliteit, prijs etc) waar we erg ons best voor doen om optimaal te krijgen. Goed dat dat bij u ook zo is overgekomen. Veel plezier gewenst met uw cortenstaal houtopslag, groet Team Garden of Steel

Top!!

Snelle reactie op offerte aanvraag. Snelle levering ( door vriendelijke medewerker )
goed product en uitgebreide informatie…wij vinden het een top bedrijf!

28 juillet 2023

Réponse de Garden of Steel

Dag Mieke, bedankt voor de vijf sterren en de lovende woorden! Fijn dat het product, de informatie en de service zo goed zijn bevallen. Namens ons hele team heel veel plezier gewenst met uw bestelling!

Sneller dan snel!

Garden of Steel is zo een fijn, snel en vakkundig bedrijf! Niet te geloven gewoon. Ik vroeg maandag een offerte aan en kreeg hem een half uurtje later. Had nog wat vragen en Anouk reageerde onmiddelijk. Wat een service. Ongekend gewoon. And guess what? Op woensdag stond de geweldige cortenstalen houtopslag van 180 x 180 al in de tuin. Dus: maandag offerte en besteld, dinsdag gemaakt en woensdag geleverd en geplaatst. Ik vind het super.
Dank jullie wel fijne medewerkers van Garden of Steel. Ik kom graag bij jullie terug.

27 juillet 2023

Réponse de Garden of Steel

Dank u wel Mirjam, deze review doet ons erg goed. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en de snelheid. Heel veel plezier toegewenst van uw cortenstalen houtopslag! Groet Team Garden of Steel

Razendsnel maatwerk

Gardens of Steel zijn goed bereikbaar en reageren heel snel op vragen. Ons eigen ontwerp voor de omkisting van onze warmtepomp is helemaal naar onze zin uitgevoerd en ook nog eens razendsnel. Hartelijk dank voor deze perfecte service.

21 juillet 2023

Réponse de Garden of Steel

U bedankt voor de mooie woorden, Herman! We vonden het erg leuk dat u met zo'n bijzonder project bij ons kwam en dat we hierover konden meedenken. Het resultaat is heel erg mooi geworden! Namens ons hele team heel veel plezier gewenst met de bestelling.

Nr.1 TOP bedrijf

Dit is echt een bedrijf waar je heel graag zaken mee doet, het 1e is een snelle, vriendelijke communicatie, geduld al vraag je meerdere offertes aan, zeer snelle levering met veel behulpzaamheid en dan ook nog een hele goede prijs/kwaliteit verhouding van de materialen. In 1 woord Top!!

16 juin 2023

Réponse de Garden of Steel

We worden heel erg blij van het lezen van uw review, Jolanda. Heel erg bedankt voor de lovende woorden en de vijf sterren! Heel veel plezier toegewenst van uw cortenstaal bestelling. Groet Team Garden of Steel

Goed en snel contact.

Goed en snel contact.
Mooie stevige bakken met extra versteviging. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

1 juin 2023

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de review, Marieke! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit, service en levering. Heel veel plezier gewenst met uw plantenbakken!

Top service

Vriendelijk bedrijf, mooie producten en snelle levering.
Erg blij met de 2 prachtige plantenbakken.

12 mai 2023

Réponse de Garden of Steel

Dag Anita, dank u wel voor de mooie review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met uw twee plantenbakken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles is goed afgeleverd vriendelijke…

Alles is goed afgeleverd vriendelijke chauffeur.
Verder super goed geholpen met de offerte vriendelijke en kundige mensen aan de telefoon gehad

12 mai 2023

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de complimenten Jacco en Henrieke! Namens heel Team Garden of Steel veel plezier toegewenst van uw cortenstaal bestelling

Noté 5 sur 5 étoiles

Garden of Steel = altijd kwaliteit.

Meerdere malen besteld bij Chris, altijd fijne service en een perfect eindresultaat! AANRADER!

27 avril 2023

Réponse de Garden of Steel

Goed om te lezen dat u ons aan zou raden, Jeroen! Hartelijk dank voor de vijf sterren en mooie woorden. Heel veel plezier met uw cortenstaal bestelling! Groet Team Garden of Steel

Doen wat ze beloven 100% vertrouwd

Doen wat ze beloven, kwaliteit tegen eerlijke prijzen.
Goede en eerlijke adviezen en door mensen met kennis van zaken.
Spontane mensen aan de telefoon die beloven wat ze zeggen.
Een scherpe offerte die de hele lading dekt, goed omschreven geen verborgen zinnen.

Ze verdienen om in ieder geval mee te mogen doen in uw keuze.

21 avril 2023

Réponse de Garden of Steel

Heel erg bedankt voor de lovende woorden, Paul. Uw enthousiasme is een groot compliment. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent en wensen u heel veel plezier toe met uw bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel antwoord op vragen en snelle…

Snel antwoord op vragen en snelle levering product is van goede kwaliteit

8 avril 2023

Réponse de Garden of Steel

Hartelijk dank, Pim. Goed dat onze snelheid en de kwaliteit naar tevredenheid zijn. Veel plezier met uw bestelling!

Top bedrijf

Snelle reactie, snelle en vriendelijke levering en een onwijs mooi eindproduct.

3 avril 2023

Réponse de Garden of Steel

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent, Bram! Hartelijk dank voor de vijf sterren en de mooie woorden, dat waarderen we heel erg! Veel plezier gewenst van uw cortenstaal bestelling. Groet Team Garden of Steel

Absolute aanrader

Vandaag de 4 door mij bestelde bakken geleverd. Van bestelling tot levering 1 week. Uitstekende en zeer prettige communicatie over voortgang en levering. Zelfs hulp van chauffeur met brengen van bakken tot in achtertuin (1 bak 550x80x80 ca 200kg). Kwaliteit zeer goed. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar Cortenstalen bakken.

3 avril 2023

Réponse de Garden of Steel

Hi Eric, bedankt voor de lovende review! Goed om te lezen dat u zo blij bent met de communicatie, service en kwaliteit. Het doet ons deugt dat u ons zou aanraden! Heel veel plezier gewenst van uw 4 plantenbakken, Groet Team Garden of Steel

Prima bedrijf

Het bestelproces is duidelijk en vriendelijk. Garden of Steel levert binnen de afgesproken tijd een prima product tegen een concurrerende prijs. Maatwerk is geen punt voor ze. Aanrader!

30 mars 2023

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de complimenten, Ron! Heel veel plezier toegewenst van uw cortenstaal bestelling. Groet Team Garden of Steel

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus