Garden of Steel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Garden of steel heeft voor ons een cortenstaal afscheiding voor twee vuilnisbakken geleverd. Ik heb zelf het ontwerp en afbeelding aangeleverd die zij uit het staal hebben gelaserd. Goed overleg, t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Garden of Steel heeft fantastisch meegedacht. Onze houtopslag was vervolgens sneller klaar dan wij het oude konden afbreken. Gelukkig mochten we een weekje later laten leveren. Levering ging snel en p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens het ontwerptraject heeft men goed meegedacht en snel gereageerd. Nadat het ontwerp gereed was, is het binnen een anderhalve week geproduceerd en afgeleverd terwijl dit echt maatwerk was. Af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super klantgericht bedrijf waar klanten nog echt centraal staan. Vanaf de eerste contacten tot en met de aflevering helemaal top. Pro-actief meedenken en zelfs aflevering tot op de juiste plek in de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. Fourisseur de construction de jardin
  3. Entreprise de construction en acier

Écrit par l'entreprise

Cortenstaal producten van Garden of Steel zijn sfeervol, robuust, strak en duurzaam. Vanuit het mooie Schoorl, vlak bij de kust, maken we plantenbakken, houtopslagen en andere tuinoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. We hebben alles in eigen beheer, waardoor we de service hooghouden en gemaakte afspraken nakomen. We hanteren korte levertijden, ongeacht de grootte van de bestelling. Bij ons staat persoonlijk contact en klantbeleving hoog in het vaandel. Zo zorgen we dat u snel uw offerte ontvangt en gaat de levering van de plantenbak(ken)/houtopslag(en) altijd in overleg. Naast de standaardproducten die in onze webshop te verkrijgen zijn, ligt onze kracht in het produceren van bloembakken en houtrekken op maat. Deze maatwerk producten voor in de tuin voldoen aan allerlei specifieke wensen van onze klanten. Ons enthousiaste team streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service, wat klanten bevestigen in de reviews.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, snelle reacties per mail

21 août 2021

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de positieve review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldig bedrijf!

Wat een geweldig bedrijf!

In 3 separate opdrachten hebben we in totaal 8 grote Corten Staal plantenbakken en kantopsluit delen besteld. De snelheid van reageren, klantvriendelijkheid, duidelijke offertes, gunstige prijs/prestatie; exacte maatvoering, etc., etc., het was allemaal perfect! Ook het afleveren was telkens een feestje: op tijd, hulpvaardig, goed advies.

De afgelopen periode hebben we voor ons nieuwe huis aardig wat negatieve ervaringen gehad met leveranciers. Het schijnt er tegenwoordig bij te horen.
Wat dat betreft is Garden of Steel hierop de uitzondering. Het kan dus nog wel! Gefeliciteerd medewerkers van Garden of Steel, ga zo door!

Groet,
Gerrit (Zoeterwoude)

14 août 2021

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de mooie review Gerrit. Service en snelle/duidelijke communicatie richting onze klanten vinden wij erg belangrijk. Fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Wij wensen u veel plezier van uw plantenbakken en de kantopsluiting!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede, snelle en persoonlijke service. Dit is de 2e keer dat ik bij Garden of Steel bestel en ik ben zeer tevreden.

11 août 2021

Réponse de Garden of Steel

Bedankt voor de mooie review Marin! Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.
Groet, Team Garden of Steel

Top product en service

Het team van Garden of Steel heeft top maatwerk geleverd. Professioneel advies, de service is fantastisch, zowel telefonisch als bij aflevering. Daarna veel bekijks en positieve opmerkingen. Kortom, een hele goede prijs-prestatie.

26 juillet 2021

Plantenbakken op maat

7 bakken van in totaal 14,60 lengte bij een 1 meter breed met 2 verschillende hoogtes. Ze zijn snel in het beantwoorden van vragen en leveren binnen een week. Mooi om te zien dat deze service nog bestaat in Nederland. In ons geval vrijdag besteld en betaald en donderdag zijn de bakken netjes geleverd. Ook tijdens levering worden netjes vragen beantwoord. Het is een mooi bedrijf waar aandacht is voor kwaliteit op maat voor een betaalbaar bedrag.

29 mai 2021

Aanrader!!!!

Grote bakken voor rondom ons terras gekocht bij Garden of Steel. Binnen een week geleverd en tot op de mm nauwkeurig. Stevige kwaliteit. Zeer tevreden.

29 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ben erg blij met de plantenbakken van…

Ben erg blij met de plantenbakken van Garden of Steel. Via internet besteld, snel en correct behandeld. Erg vriendelijk bij bezorging. Geholpen met plaatsen. Ze zijn al mooi verkleurd! Kortom : ik ben een erg tevreden klant! Raad het iedereen aan die ook mooie cortentstalen plantenbakken wil!!!
Mvg Nelleke Brink

28 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Komen hun beloften meer dan na

Komen hun beloften meer dan na. Snelle reactie op vragen, snelle levering nog voordat ik had kunnen betalen. Het belangrijkste is de levering van twee mooie gelaste plantenbakken. Garden of steel, gewoon doorgaan zo 😀

3 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte service en top kwaliteit

Perfecte service en top kwaliteit. Na wat telefonisch advies heb ik de opdracht ingediend en binnen een week zijn de bakken geleverd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de kwaliteit, de service en niet te vergeten de prijs! Ik raad Garden of Steel zeker aan !!

16 janvier 2021

Helemaal top

Snelle levering, goede prijs en zéér vriendelijke mensen! Wat wil je nog meer als klant? We bestellen binnenkort nog een tweede cortenstalen bak en deze zullen we zeker weer bij Garden of Steel bestellen.

11 janvier 2021

Mooi product (haardhoutberging

Mooi product (haardhoutberging, 180x180, cortenstaal), degelijk van kwlaiteit en vlot geleverd. Een aanwinst in onze tuin! Fijn dat jullie mannen het zware hok even netjes op z'n plek zetten!

11 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus