Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.
L'entreprise a répondu
Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Voir plus
L'entreprise a répondu
Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Voir plus
L'entreprise a répondu
Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.
Storhammeren 21, 5145, Fyllingsdalen, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Alt er fantastisk og tilfredsstillende! Sterkt anbefales, takk!
Veldig flotte garderobe dører. Men lang leveringstid og eg måtte etterlyse de noen ganger.
Ryddig, hyggelig og konstruktiv oppmåling og forslag fra Fredrik (ekstra fornøyd med forslaget om to lange dører framfor flere små, ryddigere, ser mer stabilt ut og MYE lettere å ta inn/ut ting🤩)
Dørene ble levert flere uker før forventa, montør akkurat like ryddig, hyggelig og med samme kundeservice som Fredrik - all saging ble gjort utendørs så knapt et spor etter monteringa 🤩
Kunne ikke vært mer fornøyd med pris (endte opp 40-50% rimeligere enn konkurrentene og visstnok er lange dører billigere enn flere korte) effektivitet, visuelt & praktisk her strålende også - veldig lett å anbefale videre🤩 - når du i tillegg blir møtt så hyggelig er det helt perfekt 🙌

Réponse de Garderobe-Mannen
God kontakt med kundeservice og lager, raske tilbakemeldinger. Kort ventetid. Garderobe dør i god kvalitet.

Réponse de Garderobe-Mannen
Vi var i utgangspunktet skeptiske til å velge garderobemannen pga. tidligere negative omtaler, men vi sitter igjen med et svært godt inntrykk og anbefaler gjerne garderobemannen videre. Personlig og hyggelig service, man får raskt svar på spørsmål, (veldig) kort leveringstid og ikke minst en flott ferdigstilt garderobe som fungerer godt.

Réponse de Garderobe-Mannen
Bra produkt og leverase som avtalt.
Kan anbefales 👍

Réponse de Garderobe-Mannen
Bestilling og levering gikk meget bra. Lett å montere skyvedører til garderoben.

Réponse de Garderobe-Mannen
Jeg overtok en leilighet i Bergen, som skulle totaltrenoveres, i september. Tok kontakt med Garderobemannen allerede tidlig i prosessen for å planlegge oppbevaringsløsninger. Sammen med salgskonsulent og entreprenør planlagte vi sammen for å finne de beste løsningene. Det ferdige produktet ble en skyvedørsgarderobe i gangen, med tilhørende innredning, og en walk-in garderobe på soverommet.
Levering tok noe tid, men ble godt informert gjennom prosessen. Bestilte også levering og montering gjennom salgskonsulent. Montering av begge garderobene tok en dag tilsammen. Det var en skuffefront som ble skadet under montering. Ny front ble bestilt samme dag og montør kom i etterkant og ferdigstilte dette. Det ble ingen ytterligere kostnader for meg.
Opplevde hele prosessen som ryddig og enkel. Kommunikasjon mellom meg og salgskonsulent opplevdes som god. De ferdige produktene ble skreddersydde løsninger, som passer både plassen i leiligheten og hverdagen. Jeg ser nå i etterkant at salgskonsulent har også lagt inn lure løsninger i garderoben, som ikke jeg hadde tenkt på før jeg trengte disse løsningene. Nå et år etter har produktene holdt seg veldig godt, og er som dagen de ble montert. Anbefaler å ta kontakt tidlig i prosessen for å få gode råd og hjelp til planlegging.

Réponse de Garderobe-Mannen
Flotte skyvedører til en god pris. Enkle å montere selv også.

Réponse de Garderobe-Mannen
Veldig fornøyd med avdelingen i Bergen. Ett garderobeskap i gangen, og ett på soverommet ble installert av dyktig montør.
Birgitte kom med gode råd, og løsninger.

Réponse de Garderobe-Mannen
Garderobe-Mannen i Oslo får 5 stjerner av meg. Fikk garderobene til avtalt tid, og til en svært god pris. Jeg kommer tilbake neste gang jeg skal ha garderobe laget på mål :)

Réponse de Garderobe-Mannen
Har benyttet Garderobemannen til mange prosjekter og anbefalt til familie og venner. Profesjonell (les: Fredrik) på tett og nøye oppfølging, service, oppmåling, tilbud, supert design, vennlighet og tydelighet. Montør (les: Romaldas) var punktlig, effektiv, vennlig, nøyaktig og profesjonell.
Vi var kjempefornøyd med design, kvalitet og praktisk løsning.
Strålende fornøyd etter å ha mottatt hele 7 skyvedører før avtalt tid og det på døren uten ekstra omkostninger, da vi var gode kunder. Fantastisk bra service.
Jeg er absolutt begistret for det endlige resultatet. Det ser fantastisk ut! Fredrik og Brigitte var utrolig tålmodige med alle spørsmålene mine og gå meg verdifulle råd gjennom hele prosessen. Installatør teamet var ikke bare profesjonelt, men også vennlig og imøtekommende. Jeg vil absolutt anbefale denne tjenesten til andre! 10/10.