Garderobemekka AS Avis

2. Fournisseur de paniers
  3. Ébéniste
  4. Fournisseur de meubles encastrés

Écrit par l'entreprise

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Bien

TrustScore 4 sur 5

126 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Garderoben kom til estimert dato men vi…

Garderoben kom til estimert dato men vi sitter igjen med skuffende opplevelse

Dessverre er vi svært skuffet over Garderobemekka. De var på befaring hos oss og tok eksakte mål, og vi trodde derfor at vi kjøpte en faktisk måltilpasset garderobe. Etter levering viser det seg at både sidepanel og toppanel må tilpasses av oss selv.

Vi forstår at garderoben ble bestilt uten montering, men da forventer vi samtidig at det er tydelig hva som faktisk er inkludert når man markedsfører løsningen som måltilpasset. Dette opplevde vi ikke som godt nok kommunisert.

Vi tok kontakt for å finne en løsning, men personen vi snakket med på telefonen var svært lite behjelpelig og det var ingen interesse for å løsning . Samtidig synes vi prisen for montering er ekstremt høy i forhold til arbeidet som faktisk kreves.

Alt i alt sitter vi igjen med en følelse av at fokuset var å selge produktet, mens vi som kunder sitter igjen med tilpasningene og ekstraarbeidet. Når garderoben koster såpass mye, hadde vi forventet bedre informasjon, oppfølging og kundeservice.

21 août 2026

Utrolig dårlig opplevelse med gratis…

Utrolig dårlig opplevelse med gratis befaringen. Overpriset og uhyggelig selger som ble irritert over at han kom når det ble uaktuelt for oss underfveis i befaringen pga pris.

31 juillet 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Annie 😊 Både selger og ledelsen har kontaktet dere og beklaget situasjonen ovenfor dere, og eventuelt misforståelsen under befaring.

Vi tilbyr gratis befaring til våre kunder, og prismatch, men under forutsetning at vi får tilsendt forslag til løsning fra våre konkurrenter. Dette for at vi kan prise tilsvarende løsning korrekt, for at kunden skal kunne sammenligne tilbudene.

Kunden har ikke respondert på dette, noe vi beklager. Vi vil alltid forsøke å komme kunden i møte, med eventuelt en enda bedre løsning og pris. Vi ønsker deg en riktig fin dag 😊

Garderoben ble levert i tide og er helt…

Garderoben ble levert i tide og er helt greit Det jeg reagerer veldig på er prisen på levering og montering, veldig overpriset. Dette kunne ikke jeg vurderer på forhånd, regner med at det er en stor jobb siden det kostet så mye. Montøren var ferdig på 2 timer, det er en svimlende timepris, det er mangedobbelt av snekker og elektriker som jeg akkurat har leid inn. Føler meg ganske dum etterpå. ved henvendelse til firma er det bare dårlige forklaringer på dette.
ikke bra.

12 juin 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Turid og takk for din henvendelse 😊 Vi beklager at du er misfornøyd med monteringsprisen. Det viste seg at det var el kabel, som gikk rundt stedet, hvor garderoben skulle stå, ikke var angitt før vi var hos deg og tok kontrollmål..Dette medførte en del ekstra kapp, for at innredningen skal bli stødig og stå inntil veggen, videre at dørene ikke kan slå inn og skade en el-kabel.

At vi arbeider etter faste rammer for slikt arbeid, skal gjøre kunden sikker på kostnaden, slik at det ikke blir en diskusjon om pris etterpå. I monteringsprisen ligger det en del forberedningsarbeid, som kunden ikke ser tiden på. Derfor kan man ikke beregne tidsbruk bare i hjemmet, som grunnlag for hva du har betalt. Hvor fort montøren jobber, er det montøren selv som bestemmer, så lenge arbeidet er profesjonelt utført.

Selger var meget klar ovenfor deg, når den økte prisen på montering ble presentert etter at vi var og tok mål, og oppdaget el-kabelen og hvilke konsekvenser det fikk på endelig pris, som du aksepterte, men klager på i ettertid.

Vi kan vel ikke klage på at montøren er rask og flink, men håper du fremover ser gleden i arbeidet som er gjort.

Vi ønsker deg lykke til med din nye garderobe 😊🌸

Levering og installasjon til avtalt tid…

Levering og installasjon til avtalt tid med flott resultat. Veldig fornøyd med prosessen og den gode servicen.

11 juin 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Frode og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Gutteklubben Grei støtter hverandre

Brukte en del tid på finne en løsning etter uenighet. Totalt sett ble det en middels opplevelse. Etter svaret fra Mr Westlund der mine innspill ikke i det hele tatt blir tatt ad notam , og usannheter blir presentert- endrer jeg min rating til 1 stjerne igjen. Dere har virkelig problemer med å ta andres synsvinkel og kunne ordne ting på laveste nivå. Ting kunne vært ordnet opp ganske enkelt ved en befaring.

19 mai 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Agnar og takk for din tilbakemelding 😊 En litt uforklarlig situasjon oppstod etter at vi hadde vært ute hos deg og tatt mål 2 ganger, siden ikke gulvet var ferdig, når vi var der første gang.
Videre ble det gjort endringer fra din side, etter at vi var der, for 2 gang, noe som gjorde at målene ble litt feil og ekstra arbeid måtte til for at dette skulle bli bra. Vi står inne for at vi har fulgt deg opp, med mail og avklaringer, så godt det har latt seg gjøre.

Sågar undertegnet du for ekstraarbeid og tilleggsfrakt, som montøren måtte gjøre for å få installert garderoben.

Vi ønsker og ha best mulig fornøyde kunder, derfor tok vi hele ekstrakostnaden vi blev påført fra montør, slik at du som kunde ikke skal sitte igjen med en dårlig følelse. Håper du likevel er fornøyd med din nye garderobe og ønsker deg en fin sommer 😊☀️

Jeg er veldig fornøyd med resultatet

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, service, kvaliteten og utvalget av skyvedører :))
Jeg har brukt Garderobemekka Bærum to ganger( soverom og gang ) og anbefaler dem på det sterkeste. Montering avtalt i god tid i forveien - raskt og effektivt.

26 mai 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Milena og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Feil mål på skinner

Skinnene til skyvedørene ble levert på feil mål. Jeg tok kontakt med selskapet og fikk beskjed om at jeg kunne kappe de selv med vinkelsliper, eventuelt måtte jeg vente på bestilling av nye skinner. Jeg valgte å kappe skinnene for å få på plass dørene når jeg hadde planlagt arbeidet. Regionssjef tok direkte kontakt med meg for å rette opp etter en litt uheldig tilbakemelding fra selger. Veldig fornøyd med oppfølging til slutt, de har fokus på kundetilfredshet! Kan anbefales.

24 avril 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Annika, vi setter stor pris på at vi fikk en mulighet til å rette opp 😊 Det viktigste for oss er at du er fornøyd, så tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 👍

Perfekt opplevelse - Garderobemekka leverer

Jeg hadde egentlig bestilt garderobe fra en annen leverandør, men treg oppstart gjorde at jeg kontaktet Garderobemekka i stedenfor. Jeg fikk meget rask hjelp og tilbud. Det var spesielt stor prisforskjell på å fjerne eksisterende skap og montering. I tillegg fikk jeg et godt tilbud på skyvedører og kurver. Da ble det Garderobemekka.

Pga logistikken måtte jeg ha det ferdig til en viss dato. Det skulle gå greit fikk jeg beskjed om. 14 dager før montering fikk jeg varsel fra montør at han kom som avtalt. Selve fjerning av gammelt skap og oppsett skjedde i mellom tidsrommet kl 0900-1230. Svært effektivt, nøye og godt oppsett av den flinke montøren.

Kvaliteten på dører og garderobe er god. Fakturasum som avtalt.

Alt i alt - svært fornøyd med kommunikasjon, pris og utførelse. Garderobemekka anbefales sterkt!

4 mai 2026

Meget godt fornøyd med Garderobemekka

Vi er veldig godt fornøyd med Garderobemekka. Utrolig god service, levering og montering av garderobene kom som avtalt. Nina kom med løsninger som ble kjempe fint hos oss.

27 avril 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Janne og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Anbefaling

Veldig god service for å komme frem til god løsning tilpasset mine behov. Godt levert iht. avtale om tid og utførelse.

9 mars 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Kathrine og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Beste service

Veldig bra service. Kunnskapsrik og behjelpelig ved valg av garderobe. Montering var ryddig og etter avtale.
Da jeg fikk et lite problem med den ene døra ble dette fikset raskt.
Anbefales!

29 janvier 2026

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Ane og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Garderobemekka ordnet opp! :-)

Oppdatering (29.01.2026)
Garderobemekka v/regionsleder tok kontakt og ønsket å ordne opp i situasjonen. Det er nå gjort, noe som viser at de er seriøse og ønsker fornøyde kunder. Tillit gjenopprettet :-)
Takk til regionsleder Tor Arne Moss Westlund!!

*********************
Opprinnelig anmeldelse:
Ikke fornøyd med at Garderobemekka, som oppmåler, legger på ekstra millimetre (opptil 10) på topp- og bunnskinne, slik at det blir kundens ansvar å kappe/tilpasse skinnene før montering. Det er en grunn til at man ber forhandler om å måle, og da forventes det at målene er 100 %.
Tok kontakt med selger, som sa at det gjør man alltid for å være sikker på at lengdene ikke blir for korte. Da stemmer i så fall ikke informasjonen om oppmåling på nettsiden. Ble jeg fortalt en løgn?
Nå blir jeg stående igjen med jobben med å frakte skinnene til nærmeste fabrikk for kapping til riktige lengder. Skikkelig irriterende!

29 décembre 2025

Réponse de Garderobemekka AS

Hei igjen Tom og veldig fint at det ordnet seg 😊 Vi setter stor pris på å høre at tilliten er gjenopprettet og du er nå er fornøyd 👍
------------------------
Hei Tom og og takk for henvendelsen 😊 Vi klarer dessverre ikke å finne en ordre på ditt navn – kan du sende dette direkte til salg@garderobemekka.no, så hjelper vi deg gjerne 👍

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Rask respons, hjembesøk for mål og raskt prisoverslag. Skal ikke uttale meg om priser kontra konkurrenter, det får andre gjøre. Vi fikk den service vi forventet og det holder for oss. Levering som forespeilet, og meget dyktig montør, høflig, forsiktig og nøyaktig.
Kan virkelig anbefale dette firmaet.

Espen Gabrielsen
Neskollen

7 novembre 2025

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Espen og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Veldig godt fornøyd med alt

Veldig godt fornøyd med alt: Besøk hjemme for nøyaktige mål og gode råd for løsning, levering innen estimert tid, meget god kvalitet på materiale, fornuftig pris - og ikke minst montering av en meget dyktig møbelsnekker fra Tsjekkia som var supernøyaktig og effektiv. Anbefales på det sterkeste!

19 décembre 2025

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Nina og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Super service, rask montering og god kvalitet

Gode hjelp ved design, god kommunikasjon for booking av montering. Rask leveranse og montert ferdig på en søndag! Utrolig fornøyd

30 novembre 2025

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Michael og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍

Vi er veldig fornøyde med dette…

Vi er veldig fornøyde med dette firmaet, både jeg og kona mi. I Forus møtte vi en profesjonell konsulent som ga oss gode råd for garderoben på soverommet. Jeg bestemte meg også for å montere garderoben selv, og takket være rådene og veiledningen fra Frank Inge Paulsen gikk alt veldig bra. Tusen takk til ham for det!

15 septembre 2025

Dette ble rålekkert!

Jeg er superfornøyd med å velge Garderobemekka. De ulike behovene for oppbevaring, minimalisme, funksjonalitet, kvalitet og eleganse ble godt ivaretatt og kreativt løst av salgskonsulent Mikael Sving.
Om mine behov for garderobeplass endrer seg er det allerede tatt hensyn til slik at jeg kan utvide med flere dører i samme mål og stil.

12 septembre 2025

Réponse de Garderobemekka AS

Hei Ann Kristin og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊 Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd 👍