L'entreprise a répondu
Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.
Kloppaveien 10, 1472, Fjellhamar, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Garderoben kom til estimert dato men vi sitter igjen med skuffende opplevelse
Dessverre er vi svært skuffet over Garderobemekka. De var på befaring hos oss og tok eksakte mål, og vi trodde derfor at vi kjøpte en faktisk måltilpasset garderobe. Etter levering viser det seg at både sidepanel og toppanel må tilpasses av oss selv.
Vi forstår at garderoben ble bestilt uten montering, men da forventer vi samtidig at det er tydelig hva som faktisk er inkludert når man markedsfører løsningen som måltilpasset. Dette opplevde vi ikke som godt nok kommunisert.
Vi tok kontakt for å finne en løsning, men personen vi snakket med på telefonen var svært lite behjelpelig og det var ingen interesse for å løsning . Samtidig synes vi prisen for montering er ekstremt høy i forhold til arbeidet som faktisk kreves.
Alt i alt sitter vi igjen med en følelse av at fokuset var å selge produktet, mens vi som kunder sitter igjen med tilpasningene og ekstraarbeidet. Når garderoben koster såpass mye, hadde vi forventet bedre informasjon, oppfølging og kundeservice.
Utrolig dårlig opplevelse med gratis befaringen. Overpriset og uhyggelig selger som ble irritert over at han kom når det ble uaktuelt for oss underfveis i befaringen pga pris.

Réponse de Garderobemekka AS
Garderoben ble levert i tide og er helt greit Det jeg reagerer veldig på er prisen på levering og montering, veldig overpriset. Dette kunne ikke jeg vurderer på forhånd, regner med at det er en stor jobb siden det kostet så mye. Montøren var ferdig på 2 timer, det er en svimlende timepris, det er mangedobbelt av snekker og elektriker som jeg akkurat har leid inn. Føler meg ganske dum etterpå. ved henvendelse til firma er det bare dårlige forklaringer på dette.
ikke bra.

Réponse de Garderobemekka AS
Levering og installasjon til avtalt tid med flott resultat. Veldig fornøyd med prosessen og den gode servicen.

Réponse de Garderobemekka AS
Brukte en del tid på finne en løsning etter uenighet. Totalt sett ble det en middels opplevelse. Etter svaret fra Mr Westlund der mine innspill ikke i det hele tatt blir tatt ad notam , og usannheter blir presentert- endrer jeg min rating til 1 stjerne igjen. Dere har virkelig problemer med å ta andres synsvinkel og kunne ordne ting på laveste nivå. Ting kunne vært ordnet opp ganske enkelt ved en befaring.

Réponse de Garderobemekka AS
Jeg er veldig fornøyd med resultatet, service, kvaliteten og utvalget av skyvedører :))
Jeg har brukt Garderobemekka Bærum to ganger( soverom og gang ) og anbefaler dem på det sterkeste. Montering avtalt i god tid i forveien - raskt og effektivt.

Réponse de Garderobemekka AS
Skinnene til skyvedørene ble levert på feil mål. Jeg tok kontakt med selskapet og fikk beskjed om at jeg kunne kappe de selv med vinkelsliper, eventuelt måtte jeg vente på bestilling av nye skinner. Jeg valgte å kappe skinnene for å få på plass dørene når jeg hadde planlagt arbeidet. Regionssjef tok direkte kontakt med meg for å rette opp etter en litt uheldig tilbakemelding fra selger. Veldig fornøyd med oppfølging til slutt, de har fokus på kundetilfredshet! Kan anbefales.

Réponse de Garderobemekka AS
Jeg hadde egentlig bestilt garderobe fra en annen leverandør, men treg oppstart gjorde at jeg kontaktet Garderobemekka i stedenfor. Jeg fikk meget rask hjelp og tilbud. Det var spesielt stor prisforskjell på å fjerne eksisterende skap og montering. I tillegg fikk jeg et godt tilbud på skyvedører og kurver. Da ble det Garderobemekka.
Pga logistikken måtte jeg ha det ferdig til en viss dato. Det skulle gå greit fikk jeg beskjed om. 14 dager før montering fikk jeg varsel fra montør at han kom som avtalt. Selve fjerning av gammelt skap og oppsett skjedde i mellom tidsrommet kl 0900-1230. Svært effektivt, nøye og godt oppsett av den flinke montøren.
Kvaliteten på dører og garderobe er god. Fakturasum som avtalt.
Alt i alt - svært fornøyd med kommunikasjon, pris og utførelse. Garderobemekka anbefales sterkt!
Vi er veldig godt fornøyd med Garderobemekka. Utrolig god service, levering og montering av garderobene kom som avtalt. Nina kom med løsninger som ble kjempe fint hos oss.

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig god service for å komme frem til god løsning tilpasset mine behov. Godt levert iht. avtale om tid og utførelse.

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig bra service. Kunnskapsrik og behjelpelig ved valg av garderobe. Montering var ryddig og etter avtale.
Da jeg fikk et lite problem med den ene døra ble dette fikset raskt.
Anbefales!

Oppdatering (29.01.2026)
Garderobemekka v/regionsleder tok kontakt og ønsket å ordne opp i situasjonen. Det er nå gjort, noe som viser at de er seriøse og ønsker fornøyde kunder. Tillit gjenopprettet :-)
Takk til regionsleder Tor Arne Moss Westlund!!
*********************
Opprinnelig anmeldelse:
Ikke fornøyd med at Garderobemekka, som oppmåler, legger på ekstra millimetre (opptil 10) på topp- og bunnskinne, slik at det blir kundens ansvar å kappe/tilpasse skinnene før montering. Det er en grunn til at man ber forhandler om å måle, og da forventes det at målene er 100 %.
Tok kontakt med selger, som sa at det gjør man alltid for å være sikker på at lengdene ikke blir for korte. Da stemmer i så fall ikke informasjonen om oppmåling på nettsiden. Ble jeg fortalt en løgn?
Nå blir jeg stående igjen med jobben med å frakte skinnene til nærmeste fabrikk for kapping til riktige lengder. Skikkelig irriterende!

Réponse de Garderobemekka AS
Meget fornøyd. Rask respons, hjembesøk for mål og raskt prisoverslag. Skal ikke uttale meg om priser kontra konkurrenter, det får andre gjøre. Vi fikk den service vi forventet og det holder for oss. Levering som forespeilet, og meget dyktig montør, høflig, forsiktig og nøyaktig.
Kan virkelig anbefale dette firmaet.
Espen Gabrielsen
Neskollen

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig godt fornøyd med alt: Besøk hjemme for nøyaktige mål og gode råd for løsning, levering innen estimert tid, meget god kvalitet på materiale, fornuftig pris - og ikke minst montering av en meget dyktig møbelsnekker fra Tsjekkia som var supernøyaktig og effektiv. Anbefales på det sterkeste!

Réponse de Garderobemekka AS
Gode hjelp ved design, god kommunikasjon for booking av montering. Rask leveranse og montert ferdig på en søndag! Utrolig fornøyd

Réponse de Garderobemekka AS
Vi er veldig fornøyde med dette firmaet, både jeg og kona mi. I Forus møtte vi en profesjonell konsulent som ga oss gode råd for garderoben på soverommet. Jeg bestemte meg også for å montere garderoben selv, og takket være rådene og veiledningen fra Frank Inge Paulsen gikk alt veldig bra. Tusen takk til ham for det!
Kjapp respons på forespørsel. Beste prisen av 3 anbud. God rådgivning. Alt passet perfekt. Meget fornøyd.
Jeg er superfornøyd med å velge Garderobemekka. De ulike behovene for oppbevaring, minimalisme, funksjonalitet, kvalitet og eleganse ble godt ivaretatt og kreativt løst av salgskonsulent Mikael Sving.
Om mine behov for garderobeplass endrer seg er det allerede tatt hensyn til slik at jeg kan utvide med flere dører i samme mål og stil.

Réponse de Garderobemekka AS
Enkelt å bestille levering til avtalt tid