Garderoben ble levert i tide og er helt greit Det jeg reagerer veldig på er prisen på levering og montering, veldig overpriset. Dette kunne ikke jeg vurderer på forhånd, regner med at det er en stor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brukte en del tid på finne en løsning etter uenighet. Totalt sett ble det en middels opplevelse. Etter svaret fra Mr Westlund der mine innspill ikke i det hele tatt blir tatt ad notam , og usannheter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skinnene til skyvedørene ble levert på feil mål. Jeg tok kontakt med selskapet og fikk beskjed om at jeg kunne kappe de selv med vinkelsliper, eventuelt måtte jeg vente på bestilling av nye skinner. J... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget fornøyd. Rask respons, hjembesøk for mål og raskt prisoverslag. Skal ikke uttale meg om priser kontra konkurrenter, det får andre gjøre. Vi fikk den service vi forventet og det holder for os... Voir plus
L'entreprise a répondu
Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.
Kloppaveien 10, 1472, Fjellhamar, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Stor takk til Garderobemekka for fantastisk service og kvalitet!
Vi ønsket å montere garderobedører i entreen vår på et hyllesystem vi hadde laget fra før. Jeg tok med ideen til selgeren Thomas, og allerede fra første stund merket jeg hvor profesjonelle og serviceinnstilte de var. Vi kom frem til en god pris, etterfulgt av en befaring. Leveransen kom som avtalt, og vi ble møtt av en veldig hyggelig og profesjonell montør, Valdas.
Vi er kjempefornøyde med sluttresultatet og vil sterkt anbefale Garderobemekka! Fantastisk service, kvalitet og pris. Hva mer kan man ønske seg? 😄

Skyvedørsgarderobe
Utrolig bra og flott arbeid med montering.God pris.Fint produkt. Anbefaler Garderobemekka.

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig fornøyd med servicen jeg fikk. Levering og montering ble veldig bra. Montøren kom med forslag til å gjøre det bedre.

Réponse de Garderobemekka AS
Fantastisk kundeservice, rask levering og veldig pent montert! Veldig gode løsninger.

Réponse de Garderobemekka AS
Helt topp service og oppfølging fra start til slutt. Dette inkluderer service i butikk, veiledning, montering og oppfølging på en feil med en skuff. Perfekt!
Vi var veldig fornøyd med godt arbeid utført av Garderobemekka. Vi fikk mye hjelp av Thomas fra salgsavdeling i Oslo med å designe de garderobeskapene vi har drømt om. Egidijus og en montør til var veldig flinke med sitt arbeid og ikke minst veldig hyggelige. Sterkt anbefalt å velge garderobemekka når det gjelder valg av garderobe😊
Mvh.
Louie Nazareno

Réponse de Garderobemekka AS
Fikk god hjelp til å tegne og få den garderoben vi ønsket oss.
Kom levert som avtalt og fikk den informasjonen underveis vi hadde behov for.
Så vi er super fornøyd alt i alt!
Anbefales!

Réponse de Garderobemekka AS
Kom innom for å skje men ble overbevist etter en rask prat med selgern, ekstrem god kar og kjempe bra Service!
1mnd sener kom teknikker og bygget garderoben, gikk drit raskt og kjempe kvalitet!

Réponse de Garderobemekka AS
Ingen over, ingen ved siden! Litt dyrere enn useriøse aktører. Men verdt hver krone! Sjefen sjøl ordner opp om det skulle være noe. 10/10 meldes!

Réponse de Garderobemekka AS
Vi bestilte 2 skyvedørsgarderober. Profesjonell håndtering av forespørsel og tilbud med tilhørende endringer underveis.
Levering og montering gikk raskt og effektivt. Vi ba om bytte av passering på 2 av dørene og fjerning av synlig lim. Dette ble utbedret uten problem. Anbefales.

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig fornøyd med garderoben og han som monterte var veldig hyggelig og effektiv. Anbefales!!

Réponse de Garderobemekka AS
Fin opplevelse fra første stund. God kommunikasjon med både selger og montør.
Monteringen ble veldig bra utført!
Vi er også veldig fornøyd med produktet!

Réponse de Garderobemekka AS
Garderobemekka vil jeg helt klart anbefale videre.
Var en tur innom butikken i Fredrikstad da jeg ønsket ny garderobe på soverommet.
Oppsummert:
- Hyggelig mottak i butikken
- De kom hjem til meg for å kontrollmåle
- Forslag til innredning ble raskt presentert
- Leveranse kom som avtalt av en hyggelig montør
- Vi stod selv for montering - alt fulgte med
Helt klart fem stjerners erfaring, som jeg varmt anbefaler videre. :-)

Garderobemekka Asker og Bærum:
God og Rask Service, god oppfølging. Garderoben kom tidligere enn antatt og ble montert raskt/rolig og effektivt. Dette kjøpet gikk prikkfritt og jeg er veldig fornøyd.

☆Garderobemekka
Østfold Fredrikstad☆
For en service, for noen serviceinnstilte folk i alle ledd.
Jeg fikk min skyvedørsgarderobe levert i puljer. Først kom innredning (montert selv).
Skyvedører med tilbehør levert på Skjærtorsdag 👍👍👍
For en service
Terningkast 6

Réponse de Garderobemekka AS
Kjempegod service fra start til ferdig levert. Vi bestilte nye garderobeskap til soverrommet og til entreen. Snekker'n Lauris var bare topp

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig god service. Kvaliteten er meget god. Alt har vært en hyggelig opplevelse med punktlig levering og hyggelige folk

Réponse de Garderobemekka AS
Veldig fin service. Bestilte og de sendte varer med en gang. Kom etter 4 dager. Fornøyd med prisen.

Réponse de Garderobemekka AS
Brukte GarderobeMekka Forus, Stavanger. Jeg fikk skreddersydd garderobe til min nye leilighet og fikk bra og hyggelig hjelp av ansatt på butikken først. Måtte vente litt da jeg bestilte før jul og nyttår, samt det var snøkaos og generelt hardt vær som forsinket ting litt. Men da alt kom på plass var det knallbra, hyggelig montør og bra resultat.