Gastroudstyr.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Fantastisk service Vi har købt et par forskellige ting, i et større prisleje, hos gastroudstyr, og det har bare sat i skabet hver gang. Alt fra kommunikationen, til servicen, til leveringen!

L'entreprise a répondu

Rigtig god information hele vejen i B2B købet hos Gastroudstyr. Hurtig levering af displaykøleskab og til en god pris.

L'entreprise a répondu

God kvalitet og seriøs service. Jeg har tidligere Købt hos gastroudstyr, og denne gang købte jeg hos dem igen. Desværre havde min opvaskermaskine en fabriksfejl da den kom (øvøvøv) Heldigvis... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

36 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service

3 juillet 2026
Logo de Gastroudstyr.dk

Réponse de Gastroudstyr.dk

Tak for de rosende ord og tak for handlen :)

Rigtig god information hele vejen i B2B…

Rigtig god information hele vejen i B2B købet hos Gastroudstyr.
Hurtig levering af displaykøleskab og til en god pris.

18 juin 2026
Logo de Gastroudstyr.dk

Réponse de Gastroudstyr.dk

Hej Kristina

Tak for den flotte anmeldelse det betyder rigtig meget for teamet :) Skøn sommer

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Godt produkt (vinkøleskab). God information fra start af bestilling til levering. Upfront information om at de er et B2B og primært sælger til erhverv, med de forskelle der er ift. traditionel forhandler. Deres leverandør havde lavet lidt kludder i deres planlægning ift levering, men det blev løst gnidningsfrit af Mads. Kigger bestemt deres vej en anden gang.

24 avril 2026

Helpful , professional

Helpful , professional and outstanding customer service provided by Mr Mads Schmidt Rasmussen.
He made the all difference , Thank you Mads

12 août 2025

I min tid som madelsker

I min tid som madelsker, er det absolut det bedste udstyr jeg har haft kvalitetsmæssigt. Hurtigt udkald og god beskrivelse af hvad du får. Man mærker virker det engement der er i virksomheden. De svarede på mit spørgsmål samme aften jeg spurgte og varen kom allerede dagen efter. Absolut et køb værd. Tak for det.

15 mars 2025

Der blev leveret hurtigt

Der blev leveret hurtigt – tjek
Fragtmanden var flink – tjek
Køleskabet er fint og køler omgående - tjek
Jeres hjemmeside er god – tjek
Vores udekøkken er igen komplet - tjek

Vi ”ses” igen 😉

27 mai 2024

Enestående kundeoplevelse

Gastroudstyr.dk leverer en enestående kundeoplevelse & kvalitetsudstyr. Jeg har købt en pizzamasterovn fra dem, og udstyret lever op til mine forventninger på alle måder. Jeg er fuldt tilfreds - kan varmt anbefales

8 mars 2024

God og ærlig service

Har handlet igennem gastroudstyr igennem flere år, og regner bestemt med at det forsætter.
Sætter pris på deres ærlige og professionelle tilgang blandt andet, da jeg benyttede mig af deres prisgaranti ved sidste køb.
Forløb uden problemer.

1 décembre 2023

Jeg har kun positivt at sige

Jeg har kun positivt at sige, god service gode maskine og en ærlig dialog.
Skulle havde vidst noget før for har godt nok bruge mange dårlige penge hos deres konkurrenter!

12 novembre 2023

Sparede 10.000.- på god kundeservice da…

Sparede 10.000.- på god kundeservice da jeg var ved at købe noget som ikke passede, men Pia fik forklaret mig hvad jeg skulle bruge istedet for det jeg havde set på. Så var det perfekt det også var billigere, fantastisk service.

10 novembre 2023

Flot service ved fejl!

Jeg fik ved en fejl leveret en forkert vare, men heldigvis fik jeg allerede en ny dagen efter, klasse service. Fejl sker, men det er hvad man gør bagefter det betyder noget, og her jeg jeg altså imponeret.

30 mai 2023

Rigtig god oplevelse

Jeg har købt en gang hos Gastroudstyr, og jeg blev overrasket over den hurtige levering. Jeg havde efterfølgende et par spørgsmål vedr. mit købte produkt, og jeg fik venlig og god rådgivning da jeg ringede.
Kan klart anbefales.

20 juin 2023

Oplevelse som samarbejdspartner

Kære læser,
Jeg ønsker at dele min oplevelse som samarbejdspartner med gastroudstyr.dk og fremhæve, hvor let det har været at købe enkelte produkter fra dem. Samarbejdet med gastroudstyr.dk har været en fornøjelse, og jeg har været imponeret over deres professionalisme og kundeservice gennem hele processen.

tak for det gode samarbejde, 5 stjerner her fra!

1 juin 2023