customer service tar lang tid om at svare (tar nogen gange op til 1 måned eller mere) og gelblastere skyder nogle gange ikke og man skal nogle gange flippe den omvendt for at den skyder, og firem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Synes at jeg har, været velinformeret under hele forløbet,modtager faktisk min pakke i løbet af dagen 🙌😁 Så tak for en fremragende service, vil helt sikkert anbefale jer til andre 🙏 Så må man... Voir plus
Jeg havde købt en Gelblaster til den yngste modtog den rigtig hurtigt. Da fødselsdagen kom gik der en lille ting i stykker. Snakkede med kundeservice og 3 dage senere havde jeg en ny stump. Super S... Voir plus
Har handlet her flere gange og det har været en god oplevelse alle gange med hurtig levering og ikke mindst gode produkter, som er sjove at lege med, om det er børn eller som voksne. Og det er helt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- aussi dans
- Magasin d'articles d'airsoft
- Magasin de jouets pour enfants
- Sports d'aventure
Écrit par l'entreprise
GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.
Coordonnées de contact
Thorsvej 11, Port 12, 6950, Ringkøbing, Danemark
- Support@gelblast.com
- gelblast.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Gelblast Europe
Havde lidt udfordringer med det levered…
Havde lidt udfordringer med det levered materiel. Men efter en kort mail korspondance blev der sendt nyt udstyr,sp nu venter vi spændt så legen kan forsætte..

Réponse de Gelblast Europe
Hurtigt svar fra butikken og super god…
Hurtigt svar fra butikken og super god service. Gode og sjove produkter.

Réponse de Gelblast Europe
Hele familien er fan nu!
Vi ville bare købe én til vores yngste, men så endte vi alle med at prøve den og pludselig bestilte vi en ekstra. Nu har vi små venskabelige kampe hver weekend, og selv vores ældste søn, der ellers er ret kritisk, syntes den var sej.
Pakken kom hurtigt frem, og supporten hjalp os med at vælge det rigtige tilbehør. Bonus er, at det er ret harmløst, men stadig spændende nok til at holde ungernes interesse. Jeg kan næsten ikke huske, hvornår vi sidst har haft så meget grin i gården! ⚡

Bedste køb i lang tid
Helt ærligt jeg havde aldrig troet at en Gel Blaster kunne blive familiens nye favorit. Vi fik pakken allerede efter 2 dage og børnene har nærmest boet udenfor siden vi fik den. Noget jeg især er glad for er hvor sikker den virker.
Der er ingen bekymringer når ungerne leger og de har haft det sjovere end med noget andet legetøj vi har prøvet. Helt klart anbefalelsesværdigt til alle der vil have mere aktivitet derhjemme. :)

Réponse de Gelblast Europe
Mine børn bliver virkelig aktiveret med gel blaster
Det er en fantastisk måde at få dem til at bevæge sig og have det sjovt. Rigtig god kundeservice og kvalitet på produkterne.

Réponse de Gelblast Europe
Fantastisk kundeservice og hurtig levering!
Jeg kan varmt anbefale Gelblast.dk til alle, der leder efter kvalitetsprodukter og fantastisk kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg handler her, tusinde tak for en rigtig god oplevelse!

Réponse de Gelblast Europe
Hurtig betjening og alle varer blev…
Hurtig betjening og alle varer blev leveret og jeg glæder mig helt vildt til at give mit barnebarn det i fødselsdagsgave. fik også ekstrakugler med hvor i var hurtige til at se at jeg havde betalt for dem og trak det fra og jeg fik pengene retur med det samme alt i alt god betjening.

Sjov for hele familien
Vi har brugt timer på at lege med vores nye gel blaster, og det er blevet en fantastisk måde at skabe minder sammen. Børnene elsker det, og vi forældre hygger os lige så meget. Rigtig god service og hurtig levering. Handler gerne der en anden gang.

Réponse de Gelblast Europe
Mine børn bliver aldrig trætte af gel blaster
Vi købte 2 gelblaster og tilbehør til vores børn, og jeg er overrasket over hvilken fantastisk måde det er, at få dem aktiveret udendørs. Vi har haft så mange sjove timer sammen, og det er blevet en fast del af vores familieleg.
Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de Gelblast Europe
Gel blaster er en kæmpe succes i vores hjem
Gel blaster er en kæmpe succes i vores hjem.
Der er allerede leget i haven hvor der har været sjove kampe. Resten af familien samt venner vil nu være med og der skal til at købes mere. jeg vil klart anbefale at købe gelblaster og tilbehør hos gelblast.dk

Réponse de Gelblast Europe
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Hurtig levering, god kundeservice og sjove produkter. Hvad mere kan man bede om? Gelblast.dk har virkelig overgået vores forventninger, og vi kommer helt sikkert tilbage

Réponse de Gelblast Europe
Timevis af leg og latter
Gel blaster er en kæmpe succes i vores hjem. Børnene har brugt utallige timer på at lege. Tak for en fantastisk oplevelse, Gelblast.dk

Hurtig levering og topkvalitet
Vi er virkelig imponeret over produkterne og servicen fra Gelblast.dk. Hurtig levering og god med informationer, om pakken vej.
Kan klart anbefales

Réponse de Gelblast Europe
Rigtig god service ig nem retur
Vi haved bestilt en gelblaster hos gelblast. dk, dog fik s0nnen to af dem i gave sa vi matte returnere en af den. virkelig nem, hurtig og overskuelig retunering via deres returportal. kan klart anbefale denne hjemmeside.

Réponse de Gelblast Europe
Varer stemmer ikke overens med billede
Jeg har bestilt m4a1-red-line men får leveret et produkt som ikke svarer overens med billederne, men mere ligner noget der kommer fra TEMU. Desværre kan man ikke uploade billeder i anmeldelsen her.
Jeg skriver til kundeservice og sender billeder af det produkt de har sendt mig og at jeg tror der er sket en fejl, men hører intet fra dem.

Réponse de Gelblast Europe
Hurtig levering og fantastisk kvalitet
Gelblast.dk er vores nye yndlingsbutik for sjovt og aktiverende legetøj. Vi har altid haft gode oplevelser med dem, og denne gang var ingen undtagelse. Børnene er vilde med deres nye gel blaster

L’expérience Trustpilot