customer service tar lang tid om at svare (tar nogen gange op til 1 måned eller mere) og gelblastere skyder nogle gange ikke og man skal nogle gange flippe den omvendt for at den skyder, og firem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Synes at jeg har, været velinformeret under hele forløbet,modtager faktisk min pakke i løbet af dagen 🙌😁 Så tak for en fremragende service, vil helt sikkert anbefale jer til andre 🙏 Så må man... Voir plus
Jeg havde købt en Gelblaster til den yngste modtog den rigtig hurtigt. Da fødselsdagen kom gik der en lille ting i stykker. Snakkede med kundeservice og 3 dage senere havde jeg en ny stump. Super S... Voir plus
Har handlet her flere gange og det har været en god oplevelse alle gange med hurtig levering og ikke mindst gode produkter, som er sjove at lege med, om det er børn eller som voksne. Og det er helt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- aussi dans
- Magasin d'articles d'airsoft
- Magasin de jouets pour enfants
- Sports d'aventure
Écrit par l'entreprise
GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.
Coordonnées de contact
Thorsvej 11, Port 12, 6950, Ringkøbing, Danemark
- Support@gelblast.com
- gelblast.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Nem hjemmeside og hurtig levering
Nem hjemmeside og hurtig levering.
Mangler dog lidt info på hjemmesiden omkring hvor mange kugler man skal købe.

Réponse de Gelblast Europe
Rigtig god service. Hurtig reaktion på at en del var i stykker og levering til døren.

God oplevelse
God oplevelse. Hurtig levering. Dog lettere skader på pakkerne. Men det tænker jeg skyldes håndteringen af forsendelsen.
Inden skader på produkterne.

Réponse de Gelblast Europe
Der var mange forskellige typer af…
Der var mange forskellige typer af skyder man kunne vælge i mellem og de blev sent hurgtigt

Super service!
Super service!
Købte 2 gelblasters sidste sommer og børnene har haft stor glæde af dem - da solen så igen kiggede frem og den ene pludselig hakkede i det, tog jeg fat i supporten, der hurtigt tilbød at erstatte den defekte model. Stor glæde i familien igen :-)

Sku være ca 1000 kr værd er 330 hver
Der bliver lavet reklame film om man kan købe en pakke med værdi 1000 kr til 300 så misforståd jeg det siger i at det var op til 1000 kr men i sende mig det jeg kan købe for 330 på jeres webshop. Og i siger det er som det er..
Og i filmen det bedste tilbud i nogensinde har lavet...

Réponse de Gelblast Europe
Jeg købte en omgang sidste år
Jeg købte en omgang sidste år, gevær, kugler udstyr osv. super godt legetøj til alle aldre.
Efter vi tog det frem igen i år, var der et enkelt af de 3 geværer som ikke virkede. Jeg skrev en mail og fik hurtigt svar. En lille video af problemet. Og vupti 3 dage efter havde de sendt et helt nyt gevær. Plus også ekstra kugler. Virkelig god service. Dem handler jeg klart ved igen, når det skal fyldes op på mere udstyr.

Réponse de Gelblast Europe
Super fine produkter og rigtig god…
Super fine produkter og rigtig god kundeservice. Hurtig svar, hjælp og ombytning uden problemer. Kan kun anbefale gelblast.dk

Réponse de Gelblast Europe
Jeg købte et gevær hos Gelblast.dk til…
Jeg købte et gevær hos Gelblast.dk til omkring 800 kr., og det har vist sig at være en skuffende oplevelse hele vejen igennem. Geværet fungerer dårligt, og efter lidt research fandt jeg ud af, at tilsvarende modeller fra samme producent sælges for så lidt som 10-20 dollars på udenlandske sider. Det er svært at se, hvordan prisen på Gelblast.dk kan retfærdiggøres.
Derudover kræver geværet særlige forhold for overhovedet at virke – fx våde kugler og vakuum – noget der ikke nævnes på hjemmesiden eller i den medfølgende emballage. Det føles som vildledning.
Masker der ligner 1-1 de der sælges på siden til 200 kr., kan findes til 35-40 kr. på fx Temu.com. Jeg føler ikke kvalitet og pris hænger sammen her.
Jeg kontaktede kundeservice for at klage over kvaliteten, men efter en kort og utilstrækkelig korrespondance, blev jeg ignoreret. Jeg føler mig dårligt behandlet og kan på ingen måde anbefale andre at handle her. Det virker mest af alt som en pengemaskine.

Réponse de Gelblast Europe
Rigtig god kundeservice ift. reklamation
Jeg fik hjælp af Louise fra kundeservice, da min søns gelblaster gik i stykker. Den blev ombyttet til en ny. Rigtig hurtig og venlig kundeservice. Kan kun anbefale firmaet 😊

Super god service!
Super god service! Vi fik ombyttet et defekt produkt, selvom der var gået over et halvt år siden vi købte den!
Virkelig søde folk i kundeservice, der var meget hjælpsomme!

Spamhelvede
Jeg var faktisk klar til at give en rigtig god anmeldelse, da jeg var fint tilfreds.
Men nu er jeg havnet i et spamhelvede af nyhedsbreve og tilbud. Siden mit køb den 4. maj har jeg modtaget ikke mindre end 14 mails med tilbud. 14 mails på bare 9 dage!
I dag har jeg fået 2 mails om, jeg vil anmelde på Trustpilot.
Det er bestemt sidste gang, jeg køber fra denne side. Jeg er træt af at blive bombarderet med spam og vil ikke anbefale denne butik til nogen.
Idag har jeg fået 2 mail om jeg vil anmelde på trustpilot.
Det er bestemt sidste gang at jeg køber fra denne side.

Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, nem at handle på og hurtig levering. Meget tilfreds.

Réponse de Gelblast Europe
Super god service i forbindelse med en…
Super god service i forbindelse med en reklamation. Vi fik et gavekort på beløbet og kunne købe et nyt gevær.

Let reklamations ombygning
Har fået ombyttet et defekt produkt - hurtigt og effektivt. God service og med et smil.
Oveni var det ikke noget problem at tilføje flere ting til samme kurv og få det hele tilsendt.
Altsammen samme dag:-)

Réponse de Gelblast Europe
Levede sig ikke op til beskrivelsen
Jeg blev lovet et gevær der skulle skyde 25 meter men kun 10. Et sigtekorn der ikke virkede hvis det ikke var mørkt. Lyddæmperen forstærkede lyden så den var ikke specielt god i for hold til forventningen

Fantastisk kundeservice.
Fantastisk kundeservice.
Min søns Gelblaster gik i stykker, skrev til dem og efter kort email korrespondance, de sender en ny

L’expérience Trustpilot