Gelblast Europe Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

customer service tar lang tid om at svare (tar nogen gange op til 1 måned eller mere) og gelblastere skyder nogle gange ikke og man skal nogle gange flippe den omvendt for at den skyder, og firem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes at jeg har, været velinformeret under hele forløbet,modtager faktisk min pakke i løbet af dagen 🙌😁 Så tak for en fremragende service, vil helt sikkert anbefale jer til andre 🙏 Så må man... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt en Gelblaster til den yngste modtog den rigtig hurtigt. Da fødselsdagen kom gik der en lille ting i stykker. Snakkede med kundeservice og 3 dage senere havde jeg en ny stump. Super S... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet her flere gange og det har været en god oplevelse alle gange med hurtig levering og ikke mindst gode produkter, som er sjove at lege med, om det er børn eller som voksne. Og det er helt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles d'airsoft
  4. Magasin de jouets pour enfants
  5. Sports d'aventure

Écrit par l'entreprise

GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

124 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

⭐️⭐️⭐️⭐️

Gelblast virker til at værre en rigtig god hjemmeside men der er altså lidt længere ventetid end forvented.
Jeg mangler stadig at få min maske

5 août 2025

ej William,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😊
Det er virkelig dejligt at høre, at både leveringstiden og kvaliteten har levet op til dine forventninger – og at du er glad for at handle hos os 💥🎯

Skulle du få brug for os igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med dit udstyr! 😄

Lidt længer leveringstid

Lidt længere leveringstid end der stod men ellers rigtig god hjemmeside

5 août 2025

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside – det betyder meget for os 🙌
Vi beklager, at leveringstiden trak lidt ud – det er selvfølgelig ikke meningen, og vi arbejder hele tiden på at blive endnu skarpere på det 💨📦

Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med, vil vi rigtig gerne høre fra dig – du er altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk 💬

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb! 💥🎯

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og produktet som forventet

Hurtig levering og produktet er i den forventede kvalitet. Alt virker som det skal. Nem hjemmeside

30 juillet 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at både levering, produkt og hjemmesiden har levet op til dine forventninger – lige præcis sådan skal det være 💥🎯

Har du brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb!

Topklasse

Super hurtig levering samt gelblaster i super kvalitet.

25 juillet 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de 5 stjerner! 🌟
Det er fantastisk at høre, at både leveringen og kvaliteten har levet op til forventningerne – vi gør os umage på begge fronter 💥🔝

Har du brug for os igen, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med din gelblaster! 🎯😄

Løsning fundet – nyt produkt fungerer upåklageligt

Løsning fundet – nyt produkt fungerer upåklageligt

Vi oplevede i starten udfordringer med kvaliteten af produkterne. De fungerede ikke, som de skulle – de gik ofte i stå, og man var nødt til at vende dem på hovedet for at få dem i gang igen.

Efter dialog fandt vi frem til en løsning: vi fik et helt andet produkt, som til gengæld fungerer upåklageligt. Det har løst problemerne fuldstændigt, og vi er meget tilfredse med resultatet.

26 juillet 2025

Kære Nias,

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med produkterne – det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.

Vi har været i kontakt med dig og sendt en returlabel, så vi kan få geværerne retur og undersøge dem nærmere for fejl. Lige nu venter vi blot på, at du får sendt dem afsted, så vi kan teste dem og finde en god løsning for dig.

Tak fordi du har gjort os opmærksomme på problemet – vi ser frem til at få sagen afsluttet på en ordentlig måde.

Kundeservice

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Vi havde ved en fejl fået en forkert bestilling. En mail til Gelblaster med svar kort efter (uge 29) og en ny og retur label straks på vej. Fed tilgang til en uheldig situation og løst hurtigt. Tak 💪🏼

21 juillet 2025

Hej Rune,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 💪🏼
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede vores kundeservice som både hurtig og effektiv – især når noget ikke går helt som planlagt. Vi går meget op i at løse den slags situationer uden besvær for vores kunder, så det betyder ekstra meget, at du lægger mærke til det og tager dig tid til at skrive det 🙌

Vi tror på, at god service ikke handler om at undgå fejl, men om at rette op på dem hurtigt og ordentligt – og din ros bekræfter, at vi er på rette vej 💙

Har du brug for hjælp igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du handlede hos os – og rigtig god fornøjelse med gelblasteren! 💥🎯

Reklamation

Vi skrev en mail omkring en reklamation ang. to gelblaters.
Vi fik super hurtig svar, inden for en time og fik tilbudt at de sendte to nye.
Fantastisk service. Dem kan jeg, i den grad anbefale at købe hos🤩☺️
Fem stjerner herfra🤩

18 juillet 2025

Hej Christina,

Tusind tak for de fem stjerner og din virkelig dejlige anmeldelse! 🤩
Det betyder så meget for os at høre, at du oplevede hurtig og hjælpsom service – vi går meget op i at få løst reklamationer nemt og hurtigt, så vores kunder hurtigt kan komme tilbage til det sjove 💥🎯

Tak fordi du vil anbefale os – det er vi virkelig glade for!
Skulle du få brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk 😊

bestilte lørdag eftermiddag

bestilte lørdag eftermiddag, kunne hente den i pakkeshop tirsdag, det er da hurtig levering ! Har kåbt den til min nevø, og tror han syntes den er fed

12 juillet 2025

usind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Hvor er det fedt at høre, at leveringen gik hurtigt – og vi er ret sikre på, at din nevø bliver vild med den 💥🎯

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og god fornøjelse med gaven! 🎁😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Min søn blev rigtig glad for at få den…

Min søn blev rigtig glad for at få den i gave.

6 juillet 2025

Hej Luna,

Hvor er det dejligt at høre – vi elsker, når en gave rammer plet! 🎁😊
Tusind tak for de 5 stjerner, og rigtig god fornøjelse til din søn med gelblasteren 💥🎯

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.

Købte en gelblaster

Købte en gelblaster, hvor der manglede en lader i kassen. Købte en på hjemmesiden efterfølgende men selve pistolen virker ikke

Efter mailkorrespondance har jeg fået tilsendt en ny 😊

15 juillet 2025

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed undervejs 😊
Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være, når man glæder sig til at komme i gang, så vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning og sende dig en ny gelblaster 💙💥

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du handlede hos os – vi håber, din søn får masser af sjov med den nye gelblaster! 🎯😄

Fik dem hurtigt og god service

Fik dem hurtigt og god service
Handler helt sikkert der igen

7 juillet 2025

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Dejligt at høre, at både levering og service sad lige i skabet – vi glæder os til at handle med dig igen 💥🎯

Alt som det skal være 🤘

9 juillet 2025

Hej Stefan,

Tak for de 5 stjerner – fedt at høre, at alt spillede! 💥🤘
Vi er klar, hvis du får brug for os igen på kundeservice@gelblast.dk 😄

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. Varen var som forventet.

10 juillet 2025

Hej Thorkild,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de 5 stjerner! ⭐️
Det er skønt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at varen kom hurtigt frem 💥📦

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med udstyret! 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og super produkter

Super god hjemmeside, nem at finde rundt på, hurtig levering. Ved levering havde pakke tydeligvis haft en hård rejse og var noget mørbanket, hvilket desværre resulterede i at jeg havde gel-kugler ud over hele gulvet, kontaktede kundeservice, som hurtigt beklagede - på trods af at det ikke er deres fejl og tilbød straks kompensation i form af nye skud. Super service👌 - ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

2 juillet 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for stjernen! ⭐️
Det er dejligt at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og levering – og vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt, da der desværre var gelkugler over hele gulvet 😅💥Selvom det ikke var vores fejl, så går vi meget op i, at du som kunde altid skal sidde tilbage med en god oplevelse – og derfor er vi rigtig glade for, at du oplevede vores service som imødekommende og hjælpsom 💙🎯

Har du brug for os igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med legen! 💥😄

I er hurtige

1 juillet 2025

Hej Michael,

Tak for de 5 stjerner – og for den fine kommentar! 😊
Vi gør os altid umage for at være hurtige, så det er skønt at høre, at du har oplevet netop det 💨📦

Har du brug for hjælp igen, er vi kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse! 💥🎯

I sender hurtigt

I sender hurtigt. Bliv ved med det.

1 juillet 2025

ej,

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men virkelig dejlige besked! 😊
Vi elsker at sende hurtigt – og vi lover at blive ved! 💨📦💥

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og god fornøjelse med dit køb! 🎯😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg glæder mig til at prøve den når jeg…

Jeg glæder mig til at prøve den når jeg får den

6 juillet 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre – vi håber, du bliver superglad for din gelblaster, når den lander hos dig! 😄💥
Der venter forhåbentlig mange sjove timer i haven 🎯

Har du spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi glæder os til at høre, hvad du synes! 😊

Ingen bøvl - super service 👍

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller besvær.
Super kundeservice 💪💪💪
Tak!
Vh Tom

16 juin 2025

Hej Tom,

Tusind tak for de 5 stjerner og de virkelig flotte ord! 💙
Vi ved, hvor meget det betyder, når noget går i stykker – især når det er en gave, der har givet så meget glæde – så vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt og uden bøvl 💥🎯

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og skulle I få brug for hjælp igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Rigtig god fornøjelse med den nye Gel Blaster – og mange hilsner til fødselaren! 😄

Louise H, Kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Total snydt

Total snydt. De skriver pakken har en normal pris på 1000 kr., som man kan købe til 3000 og man sparer 70 %, men sender 2 stk. små pistoler som normalt koster 500 og er på tilbud til 350 på siden.
Virkelig dårlig stil. Oveni skriver de man ikke kan returnere denne pakke, det tror da pokker, når de snyder folk.
Der stod 1000 kr. med streg over og så 300 kr. på prisen, samt spar 70%, nu skriver de at det står i beskrivelsen at det kunne være op til, men den holder ikke. Sjovt nok har de slettet mærkningen nu.
Men kan forstå jeg ikke er den eneste der har fået billige pistoler, frem for det lovede

14 juin 2025

Hej Kirsten,

Vi er kede af at høre, at du er skuffet over indholdet af overraskelsespakken. Vi kan godt forstå, at du føler dig snydt, hvis pakken ikke levede op til dine forventninger – og vi har gjort vores bedste for at forklare både koncept og indhold på en fair og gennemsigtig måde.

Det fremgår tydeligt i produktbeskrivelsen (og har hele tiden gjort), at pakken indeholder produkter til en værdi op til 1.000 kr., men ikke nødvendigvis præcis denne værdi i alle tilfælde. Det er hele idéen bag en overraskelsespakke – og netop derfor er prisen sat så lavt.

Vi har desuden valgt at fjerne førprisen fra produktet for at undgå, at nogen føler sig vildledt. Det har vi gjort, fordi vi tager vores kunders oplevelser seriøst – også selvom vi står inde for både produktets indhold og prissætningen.

Vi vil også gerne nævne, at vi har været hurtige til at besvare din henvendelse på mail og har foreslået en mulig løsning, som vi håber, du vil tage imod. Vi gør altid vores bedste for at følge op på vores kunders oplevelser og finde en tilfredsstillende vej videre.

Når det er sagt, ønsker vi naturligvis ikke, at nogen skal sidde tilbage med følelsen af at være snydt. Hvis du fortsat ønsker dialog om sagen, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Louise H, Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan godt lide den service man får det…

Kan godt lide den service man får det betyder meget for mig

12 juin 2025

Hej Verner,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du sætter pris på den service, vi giver – vi gør os altid umage for at være der for vores kunder, og det glæder os, at det også betyder noget for dig 💙🎯

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb! 💥😄

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus