customer service tar lang tid om at svare (tar nogen gange op til 1 måned eller mere) og gelblastere skyder nogle gange ikke og man skal nogle gange flippe den omvendt for at den skyder, og firem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Synes at jeg har, været velinformeret under hele forløbet,modtager faktisk min pakke i løbet af dagen 🙌😁 Så tak for en fremragende service, vil helt sikkert anbefale jer til andre 🙏 Så må man... Voir plus
Jeg havde købt en Gelblaster til den yngste modtog den rigtig hurtigt. Da fødselsdagen kom gik der en lille ting i stykker. Snakkede med kundeservice og 3 dage senere havde jeg en ny stump. Super S... Voir plus
Har handlet her flere gange og det har været en god oplevelse alle gange med hurtig levering og ikke mindst gode produkter, som er sjove at lege med, om det er børn eller som voksne. Og det er helt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de jouets
- aussi dans
- Magasin d'articles d'airsoft
- Magasin de jouets pour enfants
- Sports d'aventure
Écrit par l'entreprise
GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.
Coordonnées de contact
Thorsvej 11, Port 12, 6950, Ringkøbing, Danemark
- Support@gelblast.com
- gelblast.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Levere ikke indenfor de lovede 3-5…
Levere ikke indenfor de lovede 3-5 hverdage - når der så endelig bliver leveret så kommer den ikke der man har valgt og betalt for - men et helt andet sted med en anden leverandør Hilsen Jesper

Réponse de Gelblast Europe
På cvr står der i er under konkurs
På cvr står der i er under konkurs, men sælger stadig produkter? 🤔
Dårlig oplevelse - Ingen svar fra kundeservice
Jeg har købt 2 gelblaster, én med up-going system og én med down-going.
Den ene virker ikke (up-going systemet) og har ikke virket fra dag ét. Jeg har henvendt mig til kundeservice og fik da også et svar første gang om instruktion om at prøve en sidste gang, men da dette heller ikke hjalp bad Louise mig om at udfylde en reklamation via deres returportal. Lige siden har jeg intet hørt og har rykket for svar flere gange, både på mail og via Facebook. Jeg har intet hørt endnu og indtil videre ligger gelblasteren klar til returnering og min søn spørger gang på gang hvornår han kan lege med den.
Hurtig levering men virkelig ringe kundeservice
God og hurtig levering, købte 2 med 2 dages mellemrum. Mine drenge blev glade for dem.
Men! Anden dag min store søn skulle bruge hans, virker den ikke, hverken med et fuldt opladet batteri eller med lillebrors batteri.
Jeg skriver til dem d.20 juni, men stadig intet svar fra kundeservice.
Min søn er ret ked over at have brugt sine egne penge, når den ikke virker.

Réponse de Gelblast Europe
Man kan ikke betale på deres side
Man kan ikke betale på deres side. Dårligt
Jeg har længe været en kunde
Jeg har længe været en kunde, deres produkter kan godt gå ret nemt i stykker men de står altid indenfor at man kan reklamere for det produkt.
Men i et stykke tid er deres kundeservice svarer de overhovedet ikke.
Håber i får fikset det 🙏

Ok produkt
Ok produkt, dog ville en korrekt brugsanvisning, specielt til førstegangs-købere, have været guld værd. Iflg medsendte skal alle 5000 kugler lægges i 180 ml vand og det, fandt vi ud af, holder jo ingen steder. Men, takket været internettet, så kan det meste jo løses denne vej. Ellers er ok produkt til prisen.

Réponse de Gelblast Europe
jeg syntes de er super sjove at lege…
jeg syntes de er super sjove at lege med og de for mig til at have mere lyst til a t være udenfor.

Réponse de Gelblast Europe
Super hurtig og top service
Bestilte Gelblast geværet og kom i tanke om næste dag at jeg ville have nogle gelkugler med. Skrev en mail og fik hurtigt svar og tilbud om div. kugler. De kunne fint sendes med geværet og fik varerne dagen efter. Rigtig fin service👍👍👍

Virkelig god service!
Virkelig god service!!
Jeg var sent ude og bestilte en gelblast tirsdag aften, som skulle bruge til en fødselsdagsgave lørdag. Onsdag formiddag vælger jeg at sende en mail da jeg blev i tvivl om den kunne nå at komme. Jeg skriver derfor og spørger om de kan svare på, om der er chance for den når frem? Dertil modtager jeg et svar om at de nu vil prioriteret min pakke så den bliver sendt samme dag (onsdag), så den kan nå frem.
Lørdag havde jeg en nevø som blev meget glad for sin gelblast 🔫

Réponse de Gelblast Europe
Der er super kontakt til kundeservice
Der er super kontakt til kundeservice. Svarer hurtigt. Vi har endnu ikke fået afprøvet produktet.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice
Var i kontakt med Louise fra kundeservice, som ydede en fantastisk hjælp og hjalp mig i mål med mit køb.
Stor anbefaling herfra

Købt to stk gelblaster 8+
Fint produkt. Vi købte to stk. , så det er muligt at "kæmpe" imod en ven. Vi kunne ikke få forbindelsen mellem gevær og gelkuglemagasinet til at passe, derfor skrev jeg til kundeservice. Vi fik fint svar om at vi skulle trykke hårdere til for at få forbindelsen på plads. Det hele virker som det skal nu.

Vi købte i efter 3 gelblasters
Vi købte i efter 3 gelblasters, to af dem virkede ikke efter vinteren.
Kontakte dem og fik en virkelig god service, samt to erstatninger.

Réponse de Gelblast Europe
Leveringstiden holdt ikke som…
Leveringstiden holdt ikke som beskrevet. Skulle bruge den til en børnefødselsdag.
Hurtig levering, kassen det var pakket i var gået i stykker men alt var i kassen. 10 bøtter kugler var helt sikkert med til at slide på kassen.
Det er gaver og jeg er helt sikker på det bliver kæmpe succes.
Jeg har som skrevet tilkøbt rigeligt med kugler så det vil blive mange timers leg.
Våben og maske er vældig flotte, glæder mig til at se mine børnebørns glæde og deres mors måske lidt trætte udtryk 🤣

God shop
Virkelig god webshop, jeg handlede med dem for at få mig en ny gelblaster. Det var godt og leveringen tog kun 2 dage, jeg var fascineret af den hurtige levering, selvom der var mange vare der var udsolgt så var det stadig en god oplevelse!!!

L’expérience Trustpilot