Havde bestilt et navne håndklæde- men dette kunne desværre ikke leveres til tiden -så som kompensation fik jeg 2 meget flotte håndklæder og selvfølgelig mine penge retur Er så taknemmelig for den... Voir plus

L'entreprise a répondu

Väldigt snabb och korrekt, proffsig service. Vackert paket och en lyxig känsla att handla här. Men minus för att jag inte kunde fylla i var jag ville hämta min vara. Jag bor i en kommun men arbetar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Mycket bra service, då en av handdukarna gick sönder redan efter första tvätten skickade de omedelbart en ny i ersättning. Snabbt, lätt att kommunicera med, bra servicenivå. Hade gett 5 stjärnor om de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har använt handukar och sängkläder sedan 1974 och är mycket nöjd med allt har också besökt deras butik i Kolding.Har flera stora dukar och servetter ur deras sortiment. Som sagt mycket mycket nöjd St... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

163 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Efersom jag inte har fått ena paketet…

Efersom jag inte har fått ena paketet av små handdukar är jag inte nöjd.
Tydligen har det hämtats ut enligt YoYo men jag har inte hämtat det och eftersom jag bor ensam kan ingen annan ha gjort det.
Tydligen har butiken kapat min idhandling.Känns mycket olustigt!
Jag kommer att betala fakturan ändå,men det blir inget mer köp hos er.

Hälsningar Agneta Stugvard

5 août 2020

Kære Agneta

Vi er virkelig ærgerlige over den omstændige proces, der har været i forhold til levering af din pakke. Sådan skal det ikke være - og sådan er det som oftest heller ikke. Vi følger naturligvis op på processen med vores leverandør, for at imødegå flere lignende oplevelser.

Vi har jo været i tæt dialog omkring pakken, og så vidt vi er orienteret har du modtaget din ordre - og vi håber at dine damask produkter vil skabe glæde og skønhed i mange år fremover.

Vi håber, trods udfordringerne, at kunne byde dig velkommen igen på georgjensendamask.se

Mange hilsner

Handdukarna färgar väldigt mycket

Handdukarna färgar väldigt mycket. Det har inte andra handdukar gjort som jag köpt. Nästa så jag undrar om det är något tillverkningsfel.

Kære Bente,

Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive til os. Du er meget velkommen til at skrive til os på gjd@damask.dk Hvis du har mistanke om en fejl, skal det rettes. Vi har en streng kvalitetskontrol og det er vigtig vores produkter lever op til den bedste standard.

De bedst hilsner
Georg Jensen Damask

Bra kvalitet men färgen var en…

Bra kvalitet men färgen var en besvikelse! Motsvarade inte alls beskrivningen.

Réponse de Georg Jensen Damask

Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive til os. Vi gør meget ud af at fotofarverne stemmer ovnens med produkt farverne. Vi har teknikken til at kan sikre den rigtig farve vises på billederne. Men vi kan ikke sikre, at farverne er den samme på alle skærme, mobil, tablet osv. med forskellige skærmindstillinger. Passer farven ikke er du selvfølgelig velkommen til at returnere håndklæderne, vi har 100 dages fri returret. Hvis du vælger at beholde håndklæderne, håber vi, at de vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover

De bedst hilsner
Georg Jensen Damask

Kanonbra snabb leverans fin kvalitet!

Hej Ingrid

Tack för din fina femstjärniga recension och för att du tog dig tid att dela dina åsikter med oss.

Vi känner oss väldigt hedrade över det och hoppas att du får glädje av din Damask-produkt i många år framöver.

Vi önskar dig en härlig dag och hoppas att vi ses igen på georgjensen-damask.se.

superbra torkförmåga

superbra torkförmåga. gillar den här handduken jättemycket

12 juillet 2020

Fin Katalog

Fin Katalog, fina produkter, fin service. Mycket nöjd

Hej Benedikt,

Georg Jensen Damask

En eloge till er som jobbar på leverans!

Snabb leverans.

Skojiga erbjudanden som kommer med jämna mellanrum.

Hej Lars,

Georg Jensen Damask

Enkelt att beställa och snabbt…

Enkelt att beställa och snabbt levererat.

Hej Jessica,

Georg Jensen Damask

Tyvärr var det några trådar uppdragna…

Tyvärr var det några trådar uppdragna på en av handdukarna.

10 juillet 2020

Kære Ingrid

Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive til os, har du en reklamation på dine håndklæder vil meget gerne have at du skriver til os på gjd@damask.dk.
Men vores håndklæder er produceret så hvis der er en tråd, der stikker ud, kan den klippes af, uden at det kan ses. Trådene vil binde sig automatiske igen. Men de kraftige frottéer kan der let komme et udtræk med en f.eks. en fingerring eller andet. Derfor binder trådene sig selv igen og giver en lang og holdbar levetid.

Georg Jensen Damask

Bra site och underbara produkter!

Hej Johan,

Georg Jensen Damask

Mitt paket skickades med ett företag…

Mitt paket skickades med ett företag GLS och här i Sverige är det omöjligt att ta reda på var paketet finns att hämta ut. Väldigt oprofessionellt. Jag har nu mejlat till kundservice både till er och transportföretaget. Inget svar. Man ska inte behandla sina kunder på detta sätt. Jag är väldigt besviken eftersom jag har varit er kund länge och alltid fått mina beställningar i tid och utan problem.

Kære Maria

Tusind tak for din feedback.

Vi er meget kede af den omstændige proces, der har været i forhold til levering af din pakke. Sådan skal det ikke være - og sådan er det som oftest heller ikke. Vi følger selvfølgelig op på processen med vores leverandør, for at imødegå flere lignende oplevelser.

Vi har jo været i tæt dialog omkring pakken, og du skulle nu for længst have modtaget din ordre - og vi håber at dine damask produkter vil skabe glæde og skønhed i mange år fremover.

Mange hilsner

Snabb leverans

Snabb leverans ! Fin kvalitet ! Ska ge bort i julklapp och kan inte uttala mig mer om produkten !

Réponse de Georg Jensen Damask

Vi känner oss väldigt hedrade över det och hoppas att gavemodtager får glädje av sit Damask-produkt i många år framöver.

Georg Jensen Damask

Har använt handukar och sängkläder…

Som sagt mycket mycket nöjd Stjärnorna räcker inte

8 juillet 2020

Hej Pia,

Georg Jensen Damask

Fungerede bra efter jeg bestilte til…

Fungerede bra efter jeg bestilte til dans adresse. Nogen problem at sikre levering på svensk adresse

6 juillet 2020

Hej Rene,

Tusind tak for den flotte 4-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er super glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Vi ærgrer os dog over at du oplevede problemer med at bestille til en svensk adresse, det burde ikke være noget problem. Vi undersøger naturligvis sagen her hos os, men skulle du en anden gang opleve samme problem, så kontakt gerne vores kundeservice på +45 75522700, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Vi ønsker dig en skøn dag og håber at se dig igen på georgjensen-damask.se.

De bedste hilsner
Georg Jensen Damask

Det var enkelt att beställa.Vill man ha…

Det var enkelt att beställa.Vill man ha det som gåva är det gratis och vackert inslaget.

4 juillet 2020

Hej Tarja,

Smidigt å bra

3 juillet 2020

Hej Abhinav,

Georg Jensen Damask

Mkt lätt o snabbt att handla här

Hej Madeleine,

Georg Jensen Damask

Fantastiska produkter och bra…

Fantastiska produkter och bra köpupplevelse. Det skulle vara ännu bättre om det går att betala med American Express kreditkort (AmEx) online!

Hej Steen,

Vi vil undersøge mulighederne for at anvende American Express på webshop nærmere - og håber at kunne tilbyde dig dette næste gang du besøger vores webshop.

Vi ønsker dig en skøn dag og håber at se dig igen på georgjensen-damask.se.

De bedste hilsner

Bra hemsida

Bra hemsida, smidig beställning.

Hej Birgitta,

Servicen hitintills toppenbra.