Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Eettafel besteld en ronde poot beschadigd. Was 2 dagen te laat geleverd en moest die dag vertrekken naar buitenland voor werk. Uiteindelijk zag ik dat poot tafel beschadigd was. Direct foto gestuurd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3 barkrukken Nolon Isa bruin besteld. Erg mooie krukken maar 1 zitting was iets afwijkend van kleur ten opzichte van de andere 2. Merel van de klantenservice was super behulpzaam en dacht goed mee. Z... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ons pakket met 2 sets boekenplanken kwam 28 december leeg aan (?!) bij het PostNL servicepunt en was daarom direct retour gestuurd naar GewoonStijl. Na een aantal malen heen en weer mailen met Gewo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service! Snel, duidelijk en vriendelijk. In eerste instantie 1 stoel besteld, die later uitverkocht was en pas in juni binnen zou komen. Ik vond dat te lang duren. Telefonisch overlegd wel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Gewoonstijl! Dé woon,- webwinkel voor al jouw design meubelen en accessoires! Maak samen met ons van je huis een thuis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,5

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

6 Mooie stoelen voor onze dochter, maar...

6 Mooie stoelen voor onze dochter besteld. Correct behandeld. Levering allereerst vertraagd, Na bestelling op 9 dec 2019 de mededeling dat datum van levering onbekend was. Op 15 jan levering van 4 stoelen waarvan 1 verkeerde lak, die moet retour. Op 3 februari 2020, nog niets verder geleverd of opgehaald. Met verschillende dames getelefoneerd, Naomi en Ellen. Hun email adressen bij Gewoonstijl kloppen niet, de mail komt telkens terug. Op 6 maart mail dat geleverd zou worden. Dus niet. Uiteindelijk op 21 maart werden de ontbrekende stoelen geleverd en de verkeerde stoel mee teruggenomen.
Al met al is de kwaliteit van het geleverde uitstekend, de logistiek en communicatie met het bedrijf is heel vriendelijk, maar ondermaats

30 mars 2020

Rot bedrijf

Rot bedrijf! Beschadigde spullen ontvangen. Klantonvriendelijke klantenservice. Alles is vertraagd. Lijkt ze niets te interesseren dat de spullen ook slecht waren in gepakt. Ze leggen de verantwoordelijkheid helemaal bij de klant en denken niet met je mee. Geen excuus of inleving dat het vervelend is als je enthousiast iets koopt en vervolgens voor de tweede x slechte kwaliteit krijgt. Op je geld kan je ook lang wachten. Ik had voor bijna E400-, iets gekocht. Geld nog niet ontvangen na een. maand. Ik heb echt stress door dit bedrijf. Echt een afrader. Bestel nooit meer bij hun.

14 décembre 2019

Kwaliteit, perfect service

Gewoonstijl heeft een super fijne en overzichtelijke webshop. Wat ik fijn vind aan deze webshop is dat je kunt filteren op een product waarnaar je opzoek bent. Zelf heb ik de Nola draaibare eetkamerstoel in het wit besteld. Ik had het product snel in huis en ik heb er veel plezier van. Ik raad het aan om bij deze website iets te gaan bestellen.

2 octobre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Design, kwaliteit, prijs en service👍🏻

Super fijne webshop!
Vorige week meubels besteld en op de afgesproken dag geleverd gekregen. Design, kwaliteit en service ben ik zeer tevreden mee.

Indien ik weer een meubelstuk nodig heb, zal ik hier zeker terugkomen.

De website is overigens ook heel handig met de filters.

1 octobre 2019

Perfecte service

We hebben een TV-kast besteld via Gewoonstijl en de service is echt top. Maandag besteld, woensdag geleverd. We werden zelfs opgebeld door Gewoonstijl om te vragen wanneer we de kast graag geleverd wilden hebben. De dag na bestelling kregen we een mail om te melden dat de kast onderweg was, iets later nog een mail en sms met het juiste levertijdstip. Een aanrader met scherpe prijzen.

7 août 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Webshop met achterstallige administratie

De bestelling en levering van het product ging vlot. Echter was het product beschadigd en de prijs-kwaliteitverhouding was teleurstellend. De volgende dag meteen het pakket retour gestuurd. Geen bericht daarna ontvangen van het bedrijf. Na een aantal weken zelf contact opgenomen en na een aantal mailtjes werd drie weken later het betaalde bedrag overgemaakt naar mijn rekening. De review die ik achterliet via de Feedback Company is niet geplaatst, heel frappant ;) Voor mij de eerste en laatste keer dat ik bij deze webshop een bestelling heb geplaatst.

27 mars 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snel en netjes geholpen

2 mooie krukjes besteld bij 'Gewoonstijl'. Zaten wat krassen op de zitting van de krukjes, niet heel vervelend, maar minder mooi dan helemaal nieuw. Netjes afgehandeld door Gewoonstijl, ik kreeg 2 opties; Het krukje met de krassen inruilen voor een andere of korting op het krukje. ik heb gekozen voor de korting; binnen enkele dagen stond dit terug op mijn rekening.

Netjes te woord gestaan, en snel afgehandeld.
Ik heb dus een goede ervaring met Gewoonstijl.

18 janvier 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Geld terug? Ik vraag me af wanneer....

Bezorging door Dynalogic meer dan week later dan gepland + beschadigd. Op 29 sept weer op laten halen en nu 4 weken later nog steeds geen bericht van Gewoonstijl.nl dat het is ontvangen, dat het wordt verwerkt of wat dan ook. Slechte zaak.

26 octobre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet blij met de service van dit…

Niet blij met de service van dit bedrijf. Mijn order is alweer vertraagd maar ik word hier niet van op de hoogte gebracht. Je moet hier zelf achteraan gaan.

Daarnaast had ik gekozen voor de betaalmethode Afterpay (achteraf betalen). Deze kreeg ik al toegestuurd voordat ik mijn bestelling had ontvangen en diende deze te betalen. Omgekeerde wereld lijkt me.

De medewerkers zijn absoluut niet klantvriendelijk en willen niet meedenken met de klant.

23 juillet 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus