Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne w... Voir plus
Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno... Voir plus
Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Voir plus
Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Coordonnées de contact
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bardzo dziękuję zespół Giganty Programowania za podejście do klientów i szkolenia
Firma oszukuje
Firma oszukuje. Zapiszecie się na zajęcia, a potem robią olbrzymie problemy, gdy chcecie zrezygnować. Naliczają kolejne opłaty pomimo wysłanych już dwóch rezygnacji. Wasze dane osobowe będą u nich na zawsze już ich nie usuwają, nawet na wyraźną prośbę. Zdecydowanie odradzam komukolwiek korzystanie z usług tej firmy. Sama zajęcia w miarę ok, ale co z tego jak polityka firmy jest nieuczciwa. Skoro nie można zrezygnować to choćby zajęcia była idealne to nie ma sensu się zapisywać. A szkoda, bo myślę, że gdyby nie nieuczciwa polityka firmy to syn by dalej uczęszczał na zajęcia.
Fajny kurs na start z programowaniem
Kursy są przeprowadzane w sposób zrozumiały dla każdego. Każda czynność jest wytłumaczona przez co dzieci mogą zrozumieć różne zależności, a zadania kończą się działaniem stworzonej gry co motywuje bo widać efekty.
Zajęcia próbne bardzo fajne ale pan bardzo natrętny na podpisanie umowy
Zajęcia próbne bardzo fajne. Dziecku się podobało. Zdziwiło mnie, że po skończonych zajęciach prowadzący zawołał mnie przed kamerkę i od razu zaczął naciskać na zapisanie dziecka na zajęcia. Chwyt poniżej pasa, bo pan pyta się dziecka czy się podobało i czy chciało by więcej a gdy oczywiście dziecko odpowiada, że się podobało to prowadzący od razu zaczyna pytać kiedy by nam pasowało mieć zajęcia i że on preferuje umowę całoroczną. Oczywiście zero wzmianki o cenie i tylko bąknięcie o tym, że lekcje nie będą jeden na jeden tylko w grupie kilku dzieci. Dopiero gdy ja zapytałam ile to kosztuje to odpowiedział . Czułam, że pan bardzo naciska na umowę mimo, że wytłumaczyłam, że na razie nie za bardzo nam pasuje, bo dziecko jest już obłożone zajęciami dodatkowymi i jeśli już to wolała bym zacząć zimą. Ewidentnie ma sporą prowizję za podpisaną umowę, bo nie dał dłuższego czasu do namysłu, stwierdził, że mogę zastanowić się tylko jeden dzień i czułam presję z jego strony. Mówił, że on ma terminy generalnie pozajmowane co też jest oczywiście działaniem na psychikę. Szkoda, że rozmowa przy dziecku, ale zapewne to miał być taki chwyt żeby rodzic się szybko zgodził. Na szczęście mam już swój wiek i nie ze mną takie numery. Decyzje podejmuję racjonalnie i nigdy pod wpływem chwili. Zwłaszcza, że w komentarzach czytam, że potem ciężko jest się z umowy wymiksować.
Kurs Języka Phyton
Porządny kurs Języka Phytona, duża dawka wiedzy podana w bardzo przystępny sposób. Nauka zdalna trwała rok. Przydatny w technikum informatycznym. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy.
Szkolenie zostało przeprowadzone w…
Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny, z pełnym zaangażowaniem prowadzącej.
Swietnie....
Bardzo dobra jakość nauczania
bardzo fajna forma nauki on line. można odrabiać nieobecnosci
Polecam !
Bardzo fajne i ciekawe zajęcia dla dzieci, super prowadzone. Bardzo przyjemny kontakt z opiekunami i obsługą. Serdecznie polecam !
Pani która do mnie zadwoniła
Pani która do mnie zadwoniła, chciał zaoferować kurs dla mojego dziecka, ale ja nie mam dzieci. Po zapytaniu mnie o to dlaczego chce zapisać dziecko na kurs, choć nie mam dzieci, ja odpowiedziałem pytanie skąd ona ma mój numer. Powiedziała, że nie wie i się rozłączyła. Moje doświadczenie z firmą oceniam jednoznacznie negatynie.

Réponse de Giganci Programowania
Nie dajcie się wrobić po zajęciach próbnych
Zapisałam 7 letnie dziecko na zajęcia. Na zajęciach próbnych, które już teraz wiem, czemu są 1:1 byłyśmy zadowolone. Prowadzący ładnie tłumaczył, córka potrafiła wszystko wykonać. Dramat to były pierwsze zajęcia grupowe online. Pani prowadząca nie potrafiła pomóc mojej córce, która nie umiała nic zrobić. Jakie przyjęła rozwiązanie? Wyciszyła moją córkę i na forum mówiła, że sobie pięknie radzi (a moja córka nie miała nic odpalonego, krzyczała, że nie wie co ma zrobić). Gdy włączyłam mikrofon i próbowałam powiedzieć, że to jest niedopuszczalne, Pani wyłączyła całkowicie możliwość włączania przez nas mikrofonu. Najgorsze, że od razu chcą podpisania umowy i opłacenia miesiąca z góry przed pierwszymi zajęciami. Napisałam rezygnację z opisem sytuacji i prośbą o zwrot środków. Po odpisaniu, że za 7 dni dostanę instrukcję, minęło 3 tygodnie i cisza. W dalszym ciągu zalewają mnie jednak SMSami i mailami o zajęciach i żądają kolejnych płatności. W międzyczasie ktoś z Gigantów Programowania próbował do mnie zadzwonić, oddzwoniłam i próbowali mi wmówić, że to ja dzwonię do nich z interesem. Nie potrafili odpowiedzieć kto i po co dzwonił, twierdząc, że to z mojej strony jest kontakt, a jak chodzi o rezygnację z zajęć to oni nie mają czasu na takie sprawy i do widzenia.
Super prowadzący
Super prowadzący, bardzo miła atmosfera,wszystko tłumaczone jak należy. Jeżeli ktoś się gdzieś gubi zostaje mu tłumaczone od początku. Szybki kontakt, materiały dostępne po zrealizowanych lekcjach.
Bardzo miła i kompetentna obsługa…
Bardzo miła i kompetentna obsługa klienta.Kazde moje zapytanie nie pozostaje bez odpowiedzi.Konsultant zawsze stara się doradzić i udzielić szczegółowych wyjaśnień.
Obdluga klienta na 6!
Obsluga klienta nastawiona na dobro klienta a nie na bezmyslny zysk. Jestem bardzo zadowolona i wdzieczna Panu Damianowi, ktory zalatwil moja sprawe wzorowo. Polecam te szkole wszystkim ambitnym mlodym ludziom, ktorzy pragna czegos wiecej w zyciu.
Zajęcia były bardzo wciągające dla…
Zajęcia były bardzo wciągające dla syna, bardzo mu się spodobały na tyle, że pytał codziennie kiedy następna lekcja. Kontakt bardzo fajny z prowadzacym, dbali o syna na każdej płaszczyźnie. Kontakt z biurem bardzo dobry a w szczególności z Panem Piotrem Jaffke. Ogólnie bardzo polecam kursy dla dzieciaków z ta firmą.
En savoir plus sur les différents types d'avis.