Giganci Programowania Avis 1 165

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Zajęcia były bardzo wciągające dla…

Zajęcia były bardzo wciągające dla syna, bardzo mu się spodobały na tyle, że pytał codziennie kiedy następna lekcja. Kontakt bardzo fajny z prowadzacym, dbali o syna na każdej płaszczyźnie. Kontakt z biurem bardzo dobry a w szczególności z Panem Piotrem Jaffke. Ogólnie bardzo polecam kursy dla dzieciaków z ta firmą.

25 septembre 2025

Jestem ojcem Ucznia i inżynierem

Jestem ojcem Ucznia i inżynierem. Przyglądałem się, niektórym lekcjom i byłem pod wrażeniem, nie tylko kompetencji merytorycznych nauczycieli, ale również umiejętnościom zainteresowania lekcjami młodych słuchaczy.
Jednocześnie należy zauważyć doskonałą organizację Szkoły i lekcji od strony technicznej i organizacyjnej, np. nie sposób zapomnieć o lekcji, a w razie braku udziału są różne możliwości odrobienia.
Chętnie polecam Gigantów!
Jest szansa, że nie zniechęcą dziecka do nauki, co skutecznie udaje się części z ośrodków edukacyjnych.

25 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Python z Minecraftem i Roblox z Lua (kurs z elementami AI)

Mój syn uczestniczy w kursie Python z Minecraftem i Roblox z Lua (kurs z elementami AI) i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru. Zajęcia są prowadzone w atrakcyjny sposób – łączą naukę programowania z grami, które syn dobrze zna i lubi. Dzięki temu nauka nie jest suchą teorią, ale ciekawą przygodą, która angażuje i motywuje do dalszej pracy.
Prowadzący w jasny i cierpliwy sposób tłumaczy nowe zagadnienia. Szczególnie interesujące są elementy sztucznej inteligencji, które pokazują praktyczne zastosowanie programowania.
Dzięki kursowi syn rozwija nie tylko umiejętności techniczne, ale też logiczne myślenie, samodzielność i kreatywność.

24 septembre 2025
Avis spontané

Same pozytywne wspomnienia

Po pierwsze: ciekawy i zbilansowany program zajęć. Tempo i poziom trudności dopasowane do wieku i możliwości dziecka. Ciekawa tematyka zajęć - wszystkie projekty są dzieciom znane. Szczególne wrażenie zrobił projekt ze skaczącym dinozaurem, jak w przeglądarce chrome. Pani prowadząca dobrze utrzymywała uwagę grupy. Równie dobrze jest przemyslany proces udzielenia pomocy uczniom przez nauczyciela - wszyscy maja udostępnione ekrany i proces ten przebiega szybko i konkretnie, bez rozciągania w czasie i zgadywania co się dzieje. W efekcie - ośmioletnie dziecko jest w stanie całkowicie samodzielnie, bez udziału rodziców uczestniczyć w zajęciach, rozumieć i nadążać, ucząc się ciekawych i przydatnych rzeczy.

23 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Firma oszukuje przy przedstawianiu…

Firma oszukuje przy przedstawianiu oferty. Nie chce wziąć odpowiedzialności za błędy na swoje stronie. Wmawia że oferta jest archiwalna mimo praw konsumenta. Ciężko jest wytłumaczyć dziecku że nie pójdzie na kurs bo firma nie potrafi przedstawić rzetelnej oferty a ta którą przedstawia jest kilkaset PLN droższa! Nie polecam! Typowi "Janusze" biznesu. Nie ma mojej zgody na tego typu niski poziom obsługi. Radzę w ogóle z nimi nie rozmawiać i znaleźć coś na lepszym poziomie, zwłaszcza za te pieniądze.

1 septembre 2025
Avis spontané

Idealnie i fachowo

Zajęcia prowadzone profesjonalnie i dostosowane do wieku dzieci, w sympatycznej atmosferze. Zorganizowane tak, że zarówno spora ilość programy jest realizowana, jak i zawsze jest czas na powtórkę i rozmowy na porzeby dziecięcego wieku. Syn chętnie przepracował kilka lat, do końca planowanego programu kończąc z faktyczną i praktyczna wiedzą ❤️

17 septembre 2025

Świetny kurs

Zarówno tematyka jak i sposób prowadzenia kursu są dostosowane do wieku i możliwości kursantów. Treści przekazywane są klarownie, cierpliwie i w sposób zrozumiały. Każdemu z dzieci poświęca się tyle uwagi, ile potrzebuje. Doskonała kadra pedagogiczna. Stały dostęp do przerobionych wcześniej materiałów, przypomnienia dla zapominałam ich. Jestem bardzo zadowolona.

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nauka programowania to dobrze wydane pieniądze.

Szkoła pomaga w pokonywaniu trudności. Coś, co początkowo wydawało się synowi trudne, z każdą kolejną lekcją stawało się zrozumiałe. Syn bardzo zadowolony, sam poprosił o zapisanie Go na kolejny rok nauki - co uczyniłam. Zajęcia prowadzone rzetelnie, ciekawie, profesjonalnie. Polecam

12 septembre 2025

Solidna firma

Solidna firma. Zajęcia (on-line) prowadzone są bardzo ciekawie, w miłej atmosferze, co nie jest proste ze względu na pewne zróżnicowanie grupy. Syn nauczył się dużo; programy typu Scrach, kodowanie w Minecrafcie ma po tym kursie w jednym palcu. Nauczył się też Pythona. Zajęcia są w pełni interaktywnie, na kamerkach. To, że są on-line w tym (jedynym chyba) przypadku uważam, za plus - nawet gdyby były stacjonarnie to dzieciaki i tak musiałby siedzieć na nich przy komputerach. Za duży plus uważam przypominanie o zajęciach SMSem, automatycznie telefon z pomocą techniczną do ucznia jeśli nie zaloguje się w ciągu 10 min, dostęp do nagrań z zajęć i powtórek materiału. Wszystko jest na miejscu. Podsumowując - nie żałujemy tego czasu i serdecznie polecamy Gigantów Programowania!

12 septembre 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus