Uklar, dårlig video og tar dårlige bilder. Prøvd å sende en mail rett etter bestilling for å avbestille, da jeg leste flere tilbakemeldinger som kun var negative. Fikk da beskjed om at dette ikke gi... Voir plus
In februari 2025 een bladblazer besteld met twee accu’s. De tweede accu was niet de goede en deze is omgeruild voor een accu die wel paste. In september 2025 de tweede accu gebruikt maar nadat hij lee... Voir plus
Glaciva DE gaukelt vor, eine deutsche Firma zu sein. Erst auf der Bestellbestätigung erscheint als Absender Hongkong. Sofortiges Storno als auch der Versuch die Kartenzahlung zu canceln verlief negati... Voir plus
Jeg dro nylig på en tur til en øy og tok med meg dette sportskameraet for dykking og filming. Den vanntette ytelsen er virkelig flott, undervannsblidekvaliteten er klar, og fargegjengivelsen er veldig... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rücksendung
Sehe schlechte Bedingungen!Rücksendung gar nicht möglich! Es steht twar da, aber Rückgabe ist nicht möglich weil Hauptsitz ist in Hongkong.
Ich werde diese seite gar nicht empfehlen, lieber Fingerweg davon lassen
Sterk afraden hier iets te kopen ivm met kwaliteit en service
Bij Glaciva een kolf gekocht, dit raad ik sterkt af. De kolven gingen na een tijd kapot, hiervoor heb ik toen direct contact voor opgenomen. De vervangende onderdelen die waren opgestuurd werkte ook niet, de zuigkracht van de kolf ontbrak. Waardoor ik een hoop extra kosten heb moeten maken om in de tussentijd een kolf te huren. Bij mijn vraag om of een gehele nieuwe set te ontvangen of mijn geld terug te ontvangen blijf ik hetzelfde onpersoonlijke antwoord krijgen dat ik zelf de import kosten moet betalen.
Ik zou het sterk afraden hier iets te kopen ivm met kwaliteit en service. Bericht wat ik twee keer heb ontvangen:
Als u uw product wilt retourneren voor terugbetaling, houd dan rekening met het volgende:
1. Annuleringen vanwege kwaliteitsproblemen brengen 15% kosten met zich mee en we verstrekken geen retourlabels.
2. Ons retouradres verschilt van het adres op het pakket; we accepteren alleen retourzendingen naar het door ons opgegeven adres. Als u het pakket naar een ander adres stuurt, kunnen we het niet in ontvangst nemen en zijn alle verliezen voor rekening van de koper. Retourneer het product niet zonder toestemming.
3. U moet het product terugsturen naar Hongkong en u bent verantwoordelijk voor de retourzending, inklaringskosten en invoerrechten.
4. We raden u aan een lagere douanewaarde op te geven om hoge belastingen en toeslagen te voorkomen. Inklaringskosten en belastingen zijn voor uw rekening en worden in mindering gebracht op de terugbetaling.
5. Wij zijn niet verantwoordelijk als het pakket tijdens de verzending verloren gaat of om andere redenen wordt geretourneerd (zoals inbeslagname door de douane).
1 stjerne for at svare.
1 stjerne for at svare.
0 stjerner her fra.
Det er et kinesiske fup firma med billige vare som du ofte ville kunne bestille på wish, hos Glaciva er prisen 5 til 10 gange dyrere.
Ulovlige anmeldelser med fake test, som f.eks.
1. Kan kun bestilles på nettet
2. Ofte udsolgt
Ingen mulighed for returnering!
Alle svar du får er AI generet!
Lignede hjemmesider findes med “Best i test’ bare under andet navn, dog med samme opsætning, til gengæld nemme at gennemskue.
SÅ ER I ADVARET…….
Er ikke engang til en stjerne
Har købt tøjdæmper som ikke ankom indenfor tidsfristen der stod i handelsbetingelser, men kom 10 dage senere.
Jeg har afvist modtagelsen og selvom jeg skrev at jeg vil annullere ordren dagen efter leveringsfristens udløb, så tager de 30 eur for retur. Ordentlig pengemaskine.
Wenn ich null Sterne geben könnte
Wenn ich null Sterne geben könnte, würde ich es. Nach 5 Wochen wurde immer noch nicht geliefert. Mehrfach den support angeschrieben und wurde immer vertröstet. Ich habe daraufhin meine Bestellung storniert und musst 15% der Kaufsumme als stornierungsgebühr bezahlen. Finger weg von diesem unseriösen Shop
Dropshipping voor een flinke prijs! Niet bestellen
Slechte chinezen meuk. Geen contact mee te krijgen. Ook retouren niet mogelijk. Oplichting praktijken. Advies niet bestellen!!
Handla inte där
Det går inte att avbeställa eller ångrar köp . Som tur är köpte jag via Klarna och dom har verkligen varit hjälpsamma.
Verkapte Ali express met premium prijs
Verrekijker besteld zonder naar de recensies te kijken … big mistake!
Mensen niet kopen hier, dit is een verkapte Ali express!!! Je krijgt chinese rotzooi maar betaalt 3 x zoveel. Ik werd misleid door een website met fake test van verrekijkers. De positieve feedback hier zijn van mensen met niet nederlandse namen .. mag je zelf je gedachtes over laten gaan. Bij annulering (vrijwel direct gedaan) kreeg ik (natuurlijk) dit mailtje “ We hebben uw verzoek tot annulering van uw bestelling ontvangen. Helaas is het trackingnummer vanwege vertragingen in ons logistieke systeem niet bijgewerkt. Uw bestelling is echter al verzonden, dus annuleren is niet mogelijk”. Pakketje is inmiddels verzonden uit, je raadt het al, China. Koerier is Yanwen (Chinees logistiek- en koeriersbedrijf dat veel wordt gebruikt door webshops zoals AliExpress, Wish en Shein om goedkope internationale bestellingen te verzenden). Dus niets kopen hier!!!
Am besten erst gar nicht hier bestellen
Stern nur, im überhaupt urteilen zu können.
Dass die Ware aus Hongkong kommt und 2 Positionen als 2 Teillieferungen geliefert werden, wurde nicht angegeben. Es wurde über die Kreditkarte plötzlich ein AUSLANDSZUSCHLAG aufgeschlagen und abgezogen. Alles, ohne mich zu informieren. Kontakt nur mit einem KI-Jojo. Hab die Annahme der Waren verweigert und bekomme jetzt nicht nur die 30,- Euro wie in den Geschäftsbedingungen zu lesen, abgezogen, sondern auch die 2. Teillieferung, die ich auch nicht angenommen habe, wurde nicht gutgeschrieben. Auf meine Aufforderung, mir die Gutschrift als Dokument zuzumailen, bekomme ich jetzt keine Antwort mehr. KI offenbar abgetaucht.
Bestellt am besten NICHT bei diesen Leuten.
Oplichters, retourneren onmogelijk!
Het bedrijf koopt troep in China (Alibaba) en verkoopt het voor 3x meer door. Als dit het enige was prima, maar je kunt niet retourneren bij ze. Je krijgt maar 2 mails. 1 met een retouradres naar Hongkong en 1 met een compensatieaanbod van 5-10%. Communicatie is niet mogelijk, omdat je enkel deze 2 automails krijgt. Gelukkig heb ik voor Klarna gekozen en gaat er geen cent naar Glaciva. WEES GEWAARSCHUWD VOOR DEZE OPLICHTERS!
Habe die Action Cam und den Trimmer…
Habe die Action Cam und den Trimmer bestellt, und beide Geräte funktionieren einwandfrei. Der Versand aus Deutschland war dazu auch noch schnell und unkompliziert.
Meget dårlig Barbermaskine. Glaciva DK er et fup firma
Produktet er falsk reklameret gennem en side som er lavet falsk. Det har aldrig vundet den test som der gives udtryk for. Jeg vidste det ligeså snart jeg fik maskinen i hånden. Min svoger forsøgte at bruge den, men den kunne ikke barbere hans skæg af!
Har sendt mere end 10 mails for at få adressen at rutunere til.
VARNING!!
VARNING!!! SCAMFÖRETAG!! Gå inte på det. De vägrar dessutom kreditera och detta trots att jag var i kontakt med dem innan de ens skickade varan för att avbryta köpet!! BLUFF OCH BÅG!!!
Påstår sig vara från Island men det skickades från Kina och är billigt Kinaskit. Köpte ångstrykare som skulle vara såå bra men den var i dålig plast och luktade så illa i plasten att den fick åka ut på balkongen efter bara 2 minuter som uppackad. Lekssaksvarianterna håller bättre kvalitet. Gör inte samma misstag som mig, spara er både pengar och tid och köp från seriösa handlare
Bedre en først opplevd
Jeg ga først en veldig dårlig anmeldelse av produktet, tøysteamer KY-003 fordi jeg ikke syntes det virket som det skulle og jeg ble irritert da jeg ikke fikk returnert det. Det viktige er at alle må være klar over at du får ikke returnert et produkt selv om du faktisk etter kjøpsloven har krav på det. Siden jeg betalte via Klarna og forklarte dem situasjonen og mine returrettigheter, slapp jeg å betale. Nå har jeg funnet en måte å bruke det på som et strykejern som faktisk er bedre enn et strykejern, men jeg får det ikke til å glatte ut krøller når klærne henger på henger. Mulig det er jeg som har for store forventningerr.
Glavica niet doen, komt van een koude kermis thuis
Kamerthermostaat gekocht voor €109 via Glavica nl
Helaas had ik te maken met een Chinees bedrijf was in de veronderstelling dat het Nederlands was.
De binnen gekregen thermostaat voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Wilde deze retour zenden, toen begon het gedonder, hieronder de mail van Glavica en oordeel zelf
Beste klant,
Retourneren is erg lastig en nadelig voor beide partijen. Kunnen we 5% restitutie op uw bestelling aanbieden? Ik hoop dat u het product kunt houden en niet om een retourzending hoeft te vragen. Ik kijk uit naar uw reactie.
Met vriendelijke groet,
jojo
Ik had totaal geen vertrouwen meer in hun en heb mijn bank gecontacteerd met advies zij nemen de zaak over om het geld terug te krijgen
Dus beste mensen wees gewaarschuwd en kijk eerst op Trustpilot en beslis dan wat je gaat doen
Mvg
Richard
Einen Stern nur
Einen Stern nur, damit hier die Bewertung abgegeben werden kann. Lieferung ist irgendwo in China verloren gegangen, trotzdem werden 30 Euro (!!!!) Transportkosten verlangt (Bestellung beinhaltete aber 0 EURO Porto). Schriftwechsel zum Verbleib der Ware war zunächst freundlich, als es dann um die Transportkosten ging....Keine Antwort mehr. Wenn man das mit jedem Kunden so macht, verdient man auch sein Geld! Absolut unseriöser Onlineshop!!! NIEMALS DORT BESTELLEN!!!!
Køb aldrig der fra
Køb aldrig der fra. Har endnu ikke modtaget min dampere, og nu er den på vej tilbage kan jeg se. De 899 kr. hævet de med det samme, dem ser jeg nok aldrig igen.
Sehr schlechter Kundenservice
Sehr schlechter Kundenservice. 14 Tage Rückgaberecht wird angeboten,jedoch nicht eingehalten.
Reagieren mit Forderungen und Vertröstung.
Action kamera
Fikk varen, men produktet finnes ikke andre steder enn på deres egen side. Pakke fra Kina, prøvde seg på 5% rabatt ved kansellering.
Svært lite troverdig – anbefales ikke
Handla INTE av detta företag
Beställde en steamer. Den fungerade ej när den kom. Misstänkte redan när jag öppnade förpackningen att något var fel. Har försökt att reklamera den i 3 månader nu. De vill att jag själv står för returfrakt och tullavgift till Hong Kong. De tar inget ansvar för att produkten kommer fram. Samma produkt finns på Temu för 1000kr billigare. De kan erbjuda en ny likadan produkt med 10-15% i rabatt. Men det är skräp produkter så vill ej ha en ny. Har heller inte fått vidare hjälp av Klarna som dessvärre har detta företag som kund. Så får betala 1,299.00 SEK för en obrukbar produkt. Gör inte samma misstag som jag.