Glaspunt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en prijs ,vakkundig gemonteerd. Glaspunt maakt het zo erg makkelijk om het oude glas te laten vervangen voor HR ++ glas

Noté 5 sur 5 étoiles

Al bijna 20 jaar gebruiken wij de glasreiniger van glaspunt. Ooit kregen wij een spuitfles van de installateur van glaspunt gratis bij het plaatsen van een dakraam. Het beviel ons uitstekend en wij ge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk bedrijf. Via hun website een grote bestelling gedaan om alle ramen in ons huis te vervangen voor HR++. Alleen maar problemen en misleiding, nadat het in eerste instantie prima leek. Bij het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een afspraak was snel gemaakt. Helaas leek de oplossing, het waarom werd netjes uitgelegd, in eerste instantie niet geheel naar mijn smaak, maar werd nog even bewaard. Gelukkig, want een andere oplos... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

181 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De heren waren snel en zeer…

De heren waren snel en zeer vriendelijk. Probleem in no time opgelost

Beste Ad van Dongen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze glasservice snel en naar tevredenheid is uitgevoerd. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Team Glaspunt

Noté 4 sur 5 étoiles

Al van de afspraak maken met de planner…

Al van de afspraak maken met de planner werd er meegekeken of het op een bepaalde dag kon. Glaszetter was zeer vriendelijk en kundig. Dat mag ook wel met 37 jaar ervaring.

Beste Customer,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat zowel de planning als het werk van onze glaszetter naar tevredenheid zijn verlopen. We geven uw compliment graag door aan het team!

Noté 5 sur 5 étoiles

een keurige medewerker die zijn werk…

een keurige medewerker die zijn werk zeer srieus neemt. keurig opgeleverd.

23 octobre 2025

Beste John Leenders,

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat onze glaszetter het glas naar tevredenheid en met zorg heeft geplaatst. Wij wensen u een mooie dag.

Vakman en netjes werken.

Beste Ronald Ronald,

Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat onze glasservice en het plaatsen van het glas naar wens zijn uitgevoerd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nu toe zeer tevreden over het plaatsen van nieuwe ruiten…

Tot nu toe zeer tevreden over het vervangen nieuwe ruiten met HR++ glas.

16 octobre 2025

Beste Marion,

"Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vervangen van de nieuwe HR++ ruiten. We hebben dit met veel plezier voor u uitgevoerd!"

Goed geholpen.

Goed geholpen.
Glaszetter was op tijd en vriendelijk.
Zelfs nog een hoekje van het kozijn extra gekit.

15 octobre 2025

Beste M Notenboom,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u tevreden bent over onze glasservice en de zorgvuldige afwerking van het werk.

Goede algehele uitvoering

Alles is redelijk soepel gegaan. Ramen zijn netjes vervangen en het ziet er netjes uit. Ik ben tevreden met bijna de algehele uitvoering. Met wat meer "efficientie" in het afval verwerking zouden ze zich een hoop tijd hebben bespaard op het end.

19 septembre 2025

Beste Herman Hewo,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vervangen van uw glas en het nette resultaat. We waarderen uw tip over de afvalverwerking en zullen dit zeker meenemen om onze werkzaamheden in de toekomst nog efficiënter te laten verlopen.

Werken netjes.

9 octobre 2025

Beste Jean Paul van der Meij,

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze nette werkwijze. We hebben met veel plezier uw glas vervangen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk personeel en goed…

Vriendelijk personeel en goed glasherstel

15 septembre 2025

Beste Toos,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons personeel en het glasherstel. We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Noté 3 sur 5 étoiles

Niet volgens verzekering polis uitgevoerd.

Glas ingemeten en op de afgesproken datum geplaatst.
Volgens de verzekering polis van ING zou ook het schilderen van de glaslatten inbegrepen zijn, dit deden ze niet.
Moet je dus aanvullend zelf doen of een schilder regelen!

1 octobre 2025

Beste Rob en Anja,

Bedankt voor uw review. Het glas is conform afspraak ingemeten en geplaatst. De glaslatten worden standaard in grondverf geleverd; het afschilderen valt buiten onze werkzaamheden. Voor vragen over uw verzekering kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met uw verzekeraar.

Noté 3 sur 5 étoiles

Verrassing wat de kosten waren

Het maken van de afspraak ging gemakkelijk en snel. Het inmeten was ook snel geregeld en binnen een paar dagen kon de ruit geplaatst worden. Helaas heb ik nooit een offerte ontvangen en ook na het bellen hierover werd deze niet toegestuurd.
Hierdoor kwam ik pas na het plaatsen van de ruit achter de kosten.
Dat was wat jammer maar voor de rest prima ervaring.

29 septembre 2025

Beste Jelcke Lodder,

Fijn om te horen dat het maken van de afspraak en het plaatsen van de ruit vlot verliepen. Het spijt ons dat de prijsindicatie niet eerder duidelijk was; wij geven dit graag vooraf als dat gewenst is.
Wij danken u voor uw vertrouwen in Glaspunt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bedrijf glaspunt heeft het goed…

Het bedrijf glaspunt heeft het goed gedaan de ruit vervangen zonder problemen.
Ik tevreden zullie tevreden.

21 septembre 2025

Beste Louis Wagemakers,

Dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat onze glasservice probleemloos is verlopen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onze ervaring met Glaswacht was helaas…

Onze ervaring met Glaswacht was helaas erg teleurstellend. Het vervangen van ons raam heeft uiteindelijk meer dan 3 maanden geduurd.
• Eerst werden we ruim een maand aan het lijntje gehouden voordat er überhaupt iemand kwam inmeten.
• Na 4 weken verscheen een monteur, maar toen bleek dat er een verkeerde inmeting was doorgegeven.
• Ondanks dat dit hun fout was, kregen wij geen enkele vorm van voortgang of tegemoetkoming en moesten we nógmaals bijna een maand wachten.

De monteur zelf was vriendelijk, maar verder is er totaal geen sprake geweest van meedenken, meeleven of klantgericht handelen. Wij zijn dan ook zeer ontevreden over de manier waarop dit traject is verlopen en zouden Glaswacht op basis van deze ervaring niet aanbevelen.

1 juin 2025

Beste Ash,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons zeer te horen dat het vervangen van uw raam zo lang heeft geduurd en dat u teleurgesteld bent in onze communicatie en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

Uw feedback nemen wij serieus en we zullen intern bekijken hoe we onze processen kunnen verbeteren om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat de monteur als vriendelijk werd ervaren, en we streven ernaar onze service in de toekomst te verbeteren.

Vlot, kundig

Vlot. Kundig

10 septembre 2025

Beste Hans,

Wij waarderen uw reactie zeer. Fijn dat onze glasservice vlot en deskundig was.

Prima service

Prima service. Kwam op tijd. Aanrader

1 octobre 2025

Beste Mandy Bruijn,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze glasservice op tijd en naar tevredenheid was.

Er was rustig en netjes gewerkt

Er was rustig en netjes gewerkt

3 octobre 2025

Beste Ron Bouwman,

Wij waarderen uw review zeer. Geweldig dat onze glasservice aan uw verwachtingen voldeed en netjes is uitgevoerd."

Goede en snelle service

Goede en snelle service

29 septembre 2025

Beste Tim van den Berg,

Dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat onze glasservice snel en naar wens is verlopen.

De twee glaszetters

De twee glaszetters, Arbi en Ray, werkten keihard en vormden een goed team. Ze dachten pro actief in de manier waarop het beste gewerkt kon worden. De onvoorziene omstandigheden, die er altijd zijn, - bijv. onvolkomenheden in het kozijn- werden in samenspraak goed opgelost. Over het resultaat zijn we meer dan tevreden.

11 septembre 2025

Beste Catrien Jonkman,

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat Arbi en Ray hun inzet en samenwerking goed hebben kunnen laten zien, en dat het resultaat naar volle tevredenheid is. We geven uw complimenten graag aan hen door! Wij streven er altijd naar om dit serviceniveau te bieden.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken
Nette afhandeling
Bekwaam personeel

11 septembre 2025

Beste Richard J.W. Hemme,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze duidelijke afspraken, goede service en nette afhandeling waardeert, en dat ons team als bekwaam is ervaren. We geven de complimenten met plezier door en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede vakkundige en snelle service

Goede vakkundige en snelle service, fijne klantvriendelijkheid en goede eerlijke voorlichting

10 septembre 2025

Beste Ché van Emmenes,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze glasservice en klantvriendelijkheid. Hier zetten wij ons elke aanvraag opnieuw met plezier voor in.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus