Goede service en prijs ,vakkundig gemonteerd. Glaspunt maakt het zo erg makkelijk om het oude glas te laten vervangen voor HR ++ glas
Lisez les avis des autres
Al bijna 20 jaar gebruiken wij de glasreiniger van glaspunt. Ooit kregen wij een spuitfles van de installateur van glaspunt gratis bij het plaatsen van een dakraam. Het beviel ons uitstekend en wij ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vreselijk bedrijf. Via hun website een grote bestelling gedaan om alle ramen in ons huis te vervangen voor HR++. Alleen maar problemen en misleiding, nadat het in eerste instantie prima leek. Bij het... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een afspraak was snel gemaakt. Helaas leek de oplossing, het waarom werd netjes uitgelegd, in eerste instantie niet geheel naar mijn smaak, maar werd nog even bewaard. Gelukkig, want een andere oplos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Er was teveel overtollige kit op bijna alle ramen en deuren
Er was teveel overtollige kit op de ramen achter gebleven.
Kit zat zelfs midden op de ruiten en verder op het houtwerk waar geen kit hoefde te zitten.
De werknemers waren vriendelijk en werkten snel
In totaal een ruime voldoende beoordeel ik

Réponse de Glaspunt
Plaatsing verliep snel en netjes
Plaatsing verliep snel en netjes. Zijn zeer tevreden over het resultaat. Klein puntje is dat de levering wat op zich liet wachten, maar verder prima service

Réponse de Glaspunt
Professionele uitvoering en heldere communicatie, wel een lange doorlooptijd
De ervaring met het vervangen van het glas was over het algemeen positief. Het proces vooraf was duidelijk en de communicatie gedurende het traject verliep goed. De werkzaamheden zijn op een vriendelijke en correcte wijze uitgevoerd, waarbij het resultaat naar behoren is.
Het enige verbeterpunt is de doorlooptijd; het proces nam aanzienlijke tijd in beslag. Vanwege deze lange duur (ruim 2 maanden van melding tot gerepareerd) geef ik geen maximale score van vijf sterren, ondanks de verder uitstekende service en kwaliteit van het werk.

Réponse de Glaspunt
Alles is naar tevredenheid verlopen!
Alles is naar tevredenheid verlopen!
Top personeel!

Réponse de Glaspunt
Mijn bestelling gedaan via…
Mijn bestelling gedaan via aanvraagformulier, een paar dagen later al in huis. Goed en makkelijk geregeld.

Aanbevolen!
Volgens afspraak, vriendelijke medewerkers, netjes gewerkt (na montage ruit alles netjes/opgeruimd achtergelaten).

Snelle afhandeling
Snelle afhandeling zowel van het opmeten als het plaatsen. Zeer tevreden

Duurde erg lang!
Duurde erg lang, zeker 2 maanden voordat het gefixt was, de plaatsing op zich wel ok, had ook netter gekund wat betreft de kit dus vandaar geen 5 sterren.

Vakmanschap en topcommunicatie
De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan.
De telefoniste geeft vooraf een prijs aan voor voorrijkosten, hierop vragen ze een akkoord.
Toen we de factuur kregen waren de voorrijkosten plots 3x zo duur. Echter na een telefoontje naar glaspunt is dat ook rechtgetrokken.
Ik beveel Glaspunt aan.
Enige minpunt is de miscommunicatie over de factuur, na een inbraak kan je die stress er net niet bijhebben.
+ Netjes opgelost
+ Topcommunicatie
+ Vakmanschap

Réponse de Glaspunt
het bedrijf dat voor glaspunt werkte…
het bedrijf dat voor glaspunt werkte was correct en deskundig
volgens mij waren de kosten zeer redelijk

Vervanging van gebroken raam
Tijdstip dat monteur langs zou komen wordt ruim op tijd gedeeld en hij heeft erg netjes gewerkt. Proactief en heel vriendelijk.

Réponse de Glaspunt
Extremely unprofessional and slow
Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for measurements, instead I called them after a month myself to ask for an update. I had to wait again a month and they took wrong measurements. I provided correct and agree on measurements and made an order. It's been now 4 months and still no update. The company responsible for manufacturing the glass doesn't pick up the phone, even when glas.nl office calls them! Extremely poor customer support.

Réponse de Glaspunt
Monteur snel en vakkundig raam geplaatst
Het zijraam van de erker was lek.
Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen.
Raam snel en vakkundig geplaatst.

Réponse de Glaspunt
Niet van te voren gebeld maar vriendelijk en net gewerkt
Er zou een half uur van te voren gebeld worden maar dat is niet gebeurt. De mannen waren netjes en vriendelijk en hebben net werk geleverd.

Heel tevreden
Heel tevreden. Vriendelijke en bekwame monteurs. Ze werken goed en netjes, een volgende keer weer Glaspunt!

L’expérience Trustpilot