Beställningen fungerade, men efteråt upptäcktes en bugg i deras betalflöde där frakten inte debiterades korrekt via Klarna. I stället för att ta detta som goodwill valde företaget att efterfakturera f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode produkter og meget hyggelig kundeservice 🤩 rett og slett beste kundeservice opplevelsen jeg har hatt. Posten hadde registrert feil adresse og ble sendt tilbake, kundeservice svarte raskt innen å... Voir plus
Dålig upplevelse! Jag köpte två stycken lip liner! För det första stämmer inte färgerna på bilden och i verklighet. För det andra förpackningarna såg väldigt gamla ut. Speciellt den andra var väld... Voir plus
L'entreprise a répondu
We simplify better health by offering you the best natural products for your health, beauty, family, and home. With us you always get free product advice & customer service, fast shipping and lots of inspiration.
Pipersgatan 26, 11228, STOCKHOLM, Suède
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg købte en citronmelissetinktur fra mærket Vimergy på Glimja, og der var ingen problemer med det.
Vilket fantastiskt bemötande jag fick för en vecka sedan när jag gjorde ett felköp!
Wow, det är jag inte van vid längre.
Den slowjuicer som jag sedan valde är helt fantastisk! Omega MM1500!
Härligt med pålitligt företag med personlig kontakt!
💪🏼❤️

Réponse : Glimja
Lite besviken på att minska på innehållet på C-vitamin.
Beställde för inte så länge sedan
(i februari)då var det 120 ml i flaskan för 349:- och nu 100 ml för 549:-!
Lite för mycket höjning, även om allt har blivit dyrare.

Réponse : Glimja
Jeg har slet ikke fået min pakke. Jeg bad dem om at annullere min ordre, men de reagerede ikke. De besvarer ikke e-mails.

Réponse : Glimja
Jag köpte ett lock som inte passade min mugg, jag fick pengarna tillbaka, och bemötandet var vänligt och snabbt.
Kan inte nog säga hur nöjd jag är med Glimja. Medan man tror att ordern expedieras får man en avisering om leverans. Trevligt kundbemötande och bra sortiment är andra fördelar. Bara plus från mig!
Ordered some vitamins 20.02.25. They are still not sent and they dont´t answer my emails.

Réponse : Glimja
Att handla hos Glimja är lika härligt varje gång. Ett brett utbud finns av produkter som är bra o främjar hälsan. Produkterna kommer snabbt. Skulle det vara ngt angående beställningen så finns de som jobbar där. Antingen via mail eller telefon. De kanske inte alltid kan svara direkt, men de svarar alltid 🙏✨🌺.
Meget tilfreds fra bestilling og hurtig levering 🚚 🇸🇪🇩🇰
Det eneste lille var dog, at jeg skulle køre næsten 7 km for at hente pakken😔 og det er lidt ærgeligt, når der ligge en anden Bring kun 600 m fra mig.
Måske det kan gøres anderledes næste gang 🍀
Når det så er sagt, så er det en fornøjelse at modtage RÅ blåbær og RÅ Aronia bag-in-box 3 liter.
De var så lette at åbne og gøre parat, og så smager de simpelhen så 😊 godt ❣️
Jeg vil glæde mig meget til at nyde at drikke dem hver dag for min sundhed 🍀
Min Aller bedste anbefaling kommer derfor her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Allt gick bra från beställning till snabb mottagning 🇸🇪🇩🇰
Jag är jättenöjd och ser så mycket frem emot, att ska dricka Rå blåbär och Rå Aronia varje dag för hälsan 😊
Flera stjärnor kommer därför här ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fungerar bra i helheten, speciellt när man gör beställning dagar eller 1-2 veckor innan alla får lön. Detta gör att beställning behandlas och skickas snabbt.
Fantastisk service. Pakken endte det rigtige sted og jeg fik som kompensation en ekstra tilsendt til døren, kunne ikke være bedre
Har handlet hos Glimja flere ganger og har alltid vært fornøyd. Mange gode produkt, sendes fra Norge så slipper tenke på toll, imøtekommende kundeservice. En gang hadde det lekket litt fra en flaske under transport. De løste problemet raskt. Ble litt usikker når jeg så at det i det siste har kommet noen dårlige tilbakemeldinger. Fikk svar at de var i omlegging til ny nettside og nytt lager. Mine varer kom likevel helt greit rett i postkassen
fine produkter, men fordærdelig lang svar på mail / kundeservice. jeg bad om at få min ordre annulleret, men de har alligevel sendt ordren selvom det var flere dage inden de sendte pakken. og skal jeg så betale de 180,- det koster når man ikke afhenter pakken? det er simpelthen for ringe.
there IT system stopped sending order emails which i notified last year. promised to send the package last week and week went by and no sign of it.
update: after chat seems package is lost and a new replacement is sent
Rask levering og alt som det skal! God informasjon underveis.
Veldig sein leveranse. Står vare er pakka og sendt, og posten venter på innlevering. Har prøvd å kontakte dei via e-post , men får ikkje svar. Dei andre gongane eg har bestilt, har det ikkje vore noko problem, så litt skuffa no kjenner eg.
Delivery 1-2 working days…says on their website…5 days after my purchase, still nothing, not even an email that the order has been shipped…I ordered diapers for my child, counting of course on the delivery days that the website promises…👍🏻😅 great service 😑

Réponse : Glimja
No product, no reply. AND NOW THEY SAY THAT THAY CANNOT FIND MY DETAILS AND ORDER. PLEASE BE HONEST AND AT LEAST SENT ME MY MONEY BACK. I HAVE JUST SEND THE FORTH EMAIL I HOPE YOU WILL ANSWER THIS TIME