Banner for Glimra

Glimra Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

De drar pengar i smyg från abonnemanget – fusk!Jag har haft ett abonnemang hos Glimra i två månader. När jag skulle tvätta visade appen tydligt 0 kr, men efteråt upptäckte jag att de ändå har dragit ö... Voir plus

Jag är väldigt missnöjd med Glimra. Kundtjänsten hjälpte mig inte när jag av misstag råkade teckna ett dubbelabonnemang. Jag fick inget stöd för att lösa problemet, vilket var mycket frustrerande.... Voir plus

Ett företag som till synes sätter kubdupplevelsen sist. Jag avslutade mitt abonnemang i appen men pengar drogs ändå. Kundtjänst ignorerar mail och slutar svara. Själva tvätten har nästan alltid sl... Voir plus

Det är ofta så nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den på Flöjtgatan i Västra Frölunda fungerar. Och på den stationen måst... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

167 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mkt nöjd

Mkt nöjd. Bra ording och reda på stället och enkelt för en nybörjare som jag. Bra pris. Har betalt via appen.

25 septembre 2024

Réponse de Glimra

Tack och härligt att höra att du är nöjd med tvätten!

Vi får önska dig en fortsatt trevlig tvättning hos oss,

Dyrt!

Tvätt som vanligtvis kostar max 60kr på vilken annat liknande tvättställe som helst kostade idag på Glimra 107kr.
Dålig tvättborste och överprisat!
Nej tack, kommer inte tvätta här igen.

23 septembre 2024

Réponse de Glimra

Tack för din feedback och jag beklagar att du inte är nöjd med vår prissättning på tvätten.

Du är alltid välkommen att kontakta vår support på: support@glimra.se

Ha en fortsatt trevlig dag,

Alldeles för dyrt

Alldeles för dyrt, tvättade bilen i 18 min priset blev 180kr..

13 septembre 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med våran prissättning.

Du är alltid välkommen att kontakta vår support på: support@glimra.se för frågor med mera.

Ha en fortsatt trevlig dag,
Glimra

The new App has so improved!!

The new App has so improved!!! Really glad about the new features

9 septembre 2024

Hello,

Thank you for your feedback.
I'm glad that you are happy with the new updates on the app!

Have a nice day!

Sämsta och dyraste biltvätt

Sämsta och dyraste biltvätt

30 août 2024

Hej Fabian,

Tack för din feedback och tråkigt att du känner att prisnivån inte möter dina förväntningar.

Du kan alltid kontakta vår support på support@glimra.se om du inte var nöjd med tvätten hos oss.

toppentvätt

toppentvätt, rent som faen blev det. Tackar mig själv för det

25 août 2024

Réponse de Glimra

Härligt att höra att du är nöjd med tvätten!

Välkommen åter och ha en fortsatt glimrande tvättning hos oss!

Tvättade av hojen.

Tvättade av hojen.
7 minuter kostade 80kr
Den blev inte ens ren.
Helt orimliga priser.

OKQ8 tar 3 kronor i minuten.
Det hade kostat 21 kronor på OKQ8.

Jag har sagt till mig själv att aldrig tvätta här igen, ändå gör man samma misstag igen..

Nu va det sista gången:)

16 août 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar över att du inte var nöjd med tvätten.

Du är alltid välkommen att kontakta supporten på mejl: support@glimra.se så kan vi titta på en eventuell kompensation.

Glimra

Really bad support and Subscription is…

Really bad support and Subscription is a trap.
I purchased a subscirption with understanding I am paying for one month and I can decide for further. Suddently I discover they auto active subscirption for the next month (i come to know few days before my 2nd month) and there is bill due. No notification or remider nothing. I contacted via email since 28th Juen no response. I talked with many people (more thatn 6calls) over the call they understand there was some issue and promise that I will get email from them. But until now no response. Every time they promise response in two working days but nothing. Looks like support also do not have no clue. Not responseding email call support executive is clueless.

28 juin 2024

Hello,

I'm sorry to hear that you didn't get a good experiance with us.

I can't see any email from you, if you haven't got any response please submit a case through "Felanmälan" on our website or through an email to: support@glimra.se

Have a pleasent day!

Svarar inte på mail

Mailade 17 juli och har ännu inte fått svar från dem. Vill konvertera poletter till tillgodo på tvätt då de plötsligt tog bort poletter för betalning.

Uppdatering:
Har skickat in poletter för 2 veckor sedan och de har tydligen inte hunnit räkna dem än. Mitt saldo är inte uppdaterat

4 août 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att det första mailet du skickade till oss verkar ha hamnat mellan stolarna.
Jag kunde dock nu se att du fått svar angående polletterna och hur du skulle gå tillväga med detta.

Glimra

Ingen vet hur mycket egentligen som…

Ingen vet hur mycket egentligen som dras för det syns inte på kontot hos din bank??? Jag betalade inte med app utan med kort, håll koll på era konton!!!!

Vad är det för svar Känner?? är det nån AI robot som är på autosvar hos er! Lägg ner skiten ska sprida detta så mycket jag kan om ert system.

15 juin 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du känner att du inte vet hur mycket som dras efter tvätt hos oss. Det görs en reservation i samband med start av tvätt hos oss och denna reservation släpps inom 3 bankdagar från avslutad tvätt.

Har du några fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på: support@glimra.se

Glimra

Ännu än gång får jag ge ett negativt…

Ännu än gång får jag ge ett negativt omdöme, inget svar på supporten trots mailat 3 gånger nu.

9 juillet 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar men jag kan ej hitta något ärende från dig. Du är välkommen att skicka in ett nytt ärende till oss, att tänka på är att man tilldelas ett ärende nummer när man mailar in till oss.

Svarar inte på mail

Oseriöst företag. Har mailat deras kundservice som inte svarar. Företaget tar betalalt för tjänster som inkluderar ej fungerande maskiner och tar sig inte tiden att besvara på mail.

3 mai 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte fått något svar på ditt mail.
Maila gärna in till oss igen så ska vi absolut kika på det du behöver hjälp med, du kan skriva via Felanmälan som du hittar på hemsidan under "Hjälp" längst ner på sidan.

Ringer och felanmäler

Ringer och felanmäler, får till svar att jag + 4 andra som också besöker tvätten har fel.
I detta fall var kom det inget tvättmedel i något av tvättbåsen. Det vi påstod inträffar aldrig.
Kan inte rekommendera glimra.

3 juillet 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte fick en bra tvätt upplevelse hos oss. Du är alltid välkommen att maila in till vår support på support@glimra.se så kan vi i de flesta fall lösa en kompensation vid denna typ av fel på stationerna.

Reserverade belopp

Glimra fortsätter konstant att reservera belopp utan att släppa på dessa reservationer i samband med att transaktionen gått igenom. Gäller tvättabonnemang. Det resulterar i att det ”saknas” pengar på kontot under fem vardagar. Frågan är om Glimra tänker betala ränta på dessa pengar på grund av deras illvilja att lösa problemet? Inget annat företag gör så här. Inte ens när man tankar bilen. Dåligt!

28 juin 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att det verkar ha varit problem med abonnemangen hos oss. Om du inte redan mejlat in till vår kundtjänst angående detta så är du varmt välkommen att göra detta på support@glimra.se

Asdåligt

Asdåligt. Hela upplägget kändes amatörmässigt. Upptäckte dessutom mindre repor, men orkar inte reklamera hos ett företag som så uppenbart bara är inne för snabba cash, lönlöst.

14 mai 2024

Réponse de Glimra

Ja beklagar att du inte haft en bra upplevelse hos oss. Du är välkommen att kontakta supporten på: support@glimra.se så kan vi kika vidare på ditt ärende.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Igår i Älvsjö betalade jag 150 kr med…

Igår i Älvsjö betalade jag 150 kr med kort, och det ville inte fungera, jag tänkte att jag kanske inte betalade, sen försökte jag betala igen, och det började precis fungera Och 150 kr drogs från mitt konto två gånger , och jag tvättade en väldigt kort tid.

13 juin 2024

Réponse de Glimra

Jag ser att du kontaktat vår support och fått hjälp samt kompensation.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Det sämsta biltvätt automat.Skaffade…

Det sämsta biltvätt automat.Skaffade tvätt abonnemang eftersom de gjorde reklam på att det är bästa biltvätt. Fick flera repor på bilen efter jag har tvättat min bil i Uppsala och de erkänner inte att det kommer från deras borstar. De lovade att ge sina kunder en mikrofiberduk eftersom deras tvätt var trasig ett tag men det fick man aldrig trots att jag tvättade min bil 2 gånger efter det.Fy skam säger jag.

4 mai 2024

Hej Mihail,

Tråkigt att läsa om din upplevelse. Ditt ärende har hanterats av skadehandläggare hos oss där du även fått återkoppling att uppvisade skador ej kommer från tvätten som du refererar till.

Givetvis är det tråkigt att du känner som du gör - Däremot blir det svårt att ersätta för skador som ej är uppkomna av en tvätt hos oss.

Önskar dig en trevlig dag!

Alldeles för dyrt.

2 mai 2024

Hej Ibbe,

Vi har precis lanserat vårt nya abonnemang - Fördelen är att du till en fast månadskostnad alltid kan ha en ren bil. Perfekt för dig som vill ha total kontroll över vad priset blir.

Önskar dig en fin dag!

Jag tvättade bilen på Glimra i Göteborg…

Jag tvättade bilen på Glimra i Göteborg och efteråt såg jag att jag fått repor i lacken på stora områden, förmodligen har det varit något med borsten. Jag har mailat och bifogat bilder flera gånger, inget svar överhuvudtaget. Inte ens ett intresse för att undvika att fler råkar ut för det. Säger det mesta tänker jag.
Det går inte heller att ringa.

Uppdatering 24-06-17.
Jag fick ett svar för 12 dagar sedan. Att jag skulle maila igen för att kanske få någon sorts kompensation.
Så för TREDJE gången mejlade jag till samma adress med samma innehåll. Tror någon att jag fått svar? Nej självklart inte. Nu när de svarat att jag ska höra av mig och sen skiter i det ändå, då är det ett lågvattenmärke. Under det, till och med.

7 mai 2024

Réponse de Glimra

Jag beklagar att detta har hänt.
Jag kan tyvärr inte hitta något mejl ifrån dig sedan tidigare. Har du möjlighet att återkoppla till oss på support@glimra.se så får vi ta och titta på detta för att se om vi kan lösa någon kompensation eller liknande.

Ha en trevlig dag,
Glimra

Superdyrt 129 kr för supersnabb tvätt…

Jag gjorde en supersnabb tvätt som kostar 60 kr på OKQ8 i Gävle och Kungsängen. Den gick på 129 kr på Glimra. Helt otroligt. Fick idag statistiken på min tvätt. 47 sek Högtryck typ förtvätt för 8,93 kr, Skumtvätt 3,48 min för 43,32 och Avspolning med vatten 6,47 min för 77,33 kr. Totalt 11,22 min för 129,58 kr. Är det värt det? Bedöm själv.

19 mai 2024

Réponse de Glimra

Tråkigt att du inte är nöjd med priset på tvätten.
Du kan alltid kontakta oss via mejl på support@glimra.se för att ta ärenden vidare.

Ha en trevlig dag,