L'entreprise a répondu
Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
God vare til god pris som ble levert raskt.

Réponse de Globaltools.no
Ryddig og grei aktør. Konkurransedyktige priser.
Kommer til å handle igjen.

Réponse de Globaltools.no
Jeg er veldig fornøyd med alt. Et virkelig anerkjent selskap!

Réponse de Globaltools.no
Gikk over 1 mnd fra jeg bestilte ,til jeg fikk varen.Skrev til kundeservice 3 ganger,men fikk ingen svar før varene var sendt.

Réponse de Globaltools.no
Fikk all informasjon jeg trengte for å bestemme meg for hvilket produkt jeg ville kjøpe. Produktet ble levert på kort tid.

Réponse de Globaltools.no
Bestillingen gikk raskt igjennom og kom fortere frem enn oppgitt. Esken var imdlertid veldig ramponert ved ankomst, men innholdet vra inntakt. (Har tatt bilder hvis dere ønsker å se)

Réponse de Globaltools.no
Rask levering, og varene stemte til forventningene.
Anbefales.

Réponse de Globaltools.no
Helt greit,enkelt å finne frem,rask ekspedering,grei komunikasjon, topp.

Réponse de Globaltools.no
Meget fornøyd med mine kjøp på Globaltools. Det er et stort utvalg, bra kvalitet, og ryddig og god kjøpeprosess. Levering kan ta noe tid for varer som er på fjernlager, har opplevd opp mot 2 uker venting, men dette er akseptabelt for meg og butikken informerer oppriktig om dette på forhånd.

Réponse de Globaltools.no
Produktet var solid og bedre enn forventet. Det er også viktig for meg at det er lett å få kontakt med selger om noe skulle oppstå.

Réponse de Globaltools.no
Замовив товари, доставка була заявлена як 4-9 робочих днів, а я отримав через 20 робочих днів, це 5 тижнів загалом!

Réponse de Globaltools.no
Jeg bestilte en stikkontakt med 12 stikk. Bestillingen og mottak gikk greit, men det viste seg at kontakt og støpsel ikke var samme standard som den vi bruker her i Norge. Dvs. den kan ikke knyttes til el-anlegget mitt. Måtte derfor returnere den og få refundert mine utgifter. retur gikk greit, men det kostet meg kr 177 i frakt som jeg ikke får dekket. Regnet jo med som en selvfølge at den hadde utførelse ihht Norsk standard. Hvis dette fastholdes blir det ikke mer handel med Globaltools.

Réponse de Globaltools.no
Kjøpte oransje briller av de, men å kalle disse oransje, er rett og slett å lure og svindle folk. Jeg har oransje briller fra 3M, og de er ORANSJE. Disse hadde kun en svak nyanse av oransje glass, ikke i nærheten av å være oransje, så disse gutta her skal jeg aldri handle noe mer av. Jeg liker ikke å bli lurt og svindlet, som de fleste av oss ikke gjør, men det er blitt for mye av useriøse nettselger som bare er opphengt i penger og ikke fornøyde kunder.

Réponse de Globaltools.no
Levering og kvalitet var slik jeg håpet på.