Meget fornøyd med mine kjøp på Globaltools. Det er et stort utvalg, bra kvalitet, og ryddig og god kjøpeprosess. Levering kan ta noe tid for varer som er på fjernlager, har opplevd opp mot 2 uker vent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte poleringsmaskinen Bernado PS 200 S. Meget bra og kraftig maskin, til markedets beste pris. Har i grunn ikke noe å utsette på handelen, for uten at leveringen tok noen ekstra dager. Konta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hadde bestilt for første gangen, hadde innrettet konto og bestilt det. Hadde bestilt på faktura for min virksomhet og det gikk også bra. Delen var stort og hadde blitt levert fra spedisjonen. Delen ko... Voir plus

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

190 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Liker dette firmaet

Liker dette firmaet. Ingenting å klage på.

20 mars 2025

Réponse de Globaltools.no

Mange takk for positiv tilbakemelding fra deg.
Det er hyggelig å se at du er fornøyd med å ha handlet hos oss, og du er alltid velkommen igjen en annen gang!

Maskinen jeg kjøpte var jo ikke…

Maskinen jeg kjøpte var jo ikke komplett. Derfor den vurderingen, men jeg har vært mer fornøyd tidligere. Så jeg håper å få delen som mangler fort.

10 janvier 2025

Takk for tilbakemelding.
Det er ergerlig når man blir skuffet i forventningene, men det er det da heldigvis også råd for.
Vi har allerede satt i gang med å skaffe den manglende delen, og da satser vi på å løse saken.
Noen ganger hender det dessverre at det kan være noe som enten mangler eller er ødelagt, og da gjør vi det vi kan for å løse utfordringene så raskt det lar seg gjøre.
Det er også det, vi forsøker i dette tilfellet.

Useriøst og ufin når ein ringer

Bestilte en milwaukee verktøypakke 6.desember med forventet levering 4-9 dager fekk mail noken dager etter om at forventet levering 3.januar. 30.desmber fekk eg ny mail om at forventet levering var endret til 2.januar etterfulgt av ein ny så der det sto at forventet leveringsdato var 3.januar.
7.januar får eg mail om at dei ikkje kan levere og kanseller ordren.
Når eg ringte for å spøre koffor dette har tatt så lang tid før eg fekk beskjed og om dei har nokon lignende pakker så er mulig å få istaden for. Her blir eg møtt av ein ufin og små frekk mann som meiner at dette er sånt som ein må regne med at kan skjer og at dei ikkje kan levera noko sånn pakke eller lignende lenger
Pakken ligger forsatt ute for salg men til ein betydelig høgare pris
Når eg konfrontere han med dette så svarer han at det er feil og at data systemet treng ein god dag før det forsvinner frå nettsida
2 døgn etterpå liggpakken forsatt ute

7 janvier 2025

Takk for tilbakemelding.

Så ergerlig når noe utgår av sortimentet og uten et bra alternativ.
Det hender dessverre av og til, og vi får ikke alltid meldinger fra leverandørene våre på forhånd om hvilke varer -og i dette tilfellet pakketilbud- som utgår.

Vanligvis tar vi utganngspunkt i at varen finnes og at det er salgbart.

Når en kunde legger en bestilling på en vare, bestiller vi naturligvis varen hos leverandør. Når vi mottar bekreftelse fra leverandøren, får vi beskjed om en vare er i restordre, er utgått eller har en lengere leveringstid enn først antatt.

Dette kan vi dessverre ikke alltid vite på forhånd.

Det er trist å høre, at du har en opplevelse av å ha vært møtt av en småfrekk person, som har fortalt deg det, vi har kunnet fortelle med den informasjonen, vi har tilgjengelig.

Det er forståelig at du blir skuffet, når du hadde en forventning om å kunne motta en vare som du fant interessant.
Den skuffelsen forstår alle.

Vi skal ikke være dommer på hva som kan betraktes som ufint og frekt, men må si at vi kan kun gi opplysninger som er tilgjengelige -også selv om de ikke akkurat treffer mitt i blinken.

Det er vanskelig å finne pakker som alternativer, og hadde det vært et liknende alternativ, ville du sannsynligvis ha fått et sånt tilbud med en gang.

Pakken du viser til, skal deaktiveres fra siden vår, og du fikk vite at det er en feil at det finnes en vare til salgs på siden vår, når det faktisk er en utgått vare. Det er faktisk sant at det går en stund før en utgått vare faktisk forsvinner fra siden vår.

Sett fra den andre siden, bryr vi oss ikke om å stå i en situasjon der vi av nødvendighet må kansellere en bestilling av en vare, som ikke kan leveres lenger.
Vi ønsker i stedet å kunne levere alle varer som man kan finne på siden vår, men av og til hender det feil -både teknisk og menneskelig. Den risken er det alltid, når det er mennesker involvert.

Det endrer naturligvis ikke på opplevelsen din, men vi har faktisk bare forsøkt å gi deg opplysninger som vi har kunnet på det tidspunktet, da du kontaktet oss.

Ordre ID 259237.Jeg fylte ut…Klage

Ordre ID 259237.Jeg fylte ut bestillingen med faktura adresse til firma og leverings adresse til hvor jeg ønsker pakken levert.Både ordrebekreftelse og faktura riktige adresser, men jeg oppdager da jeg får melding fra speditør att de skal levere på rema 1000 i nærheten av faktura adressen. Ringer så til dere 69676970 og møter en lite imøtekommende person som får det til å høres ut som om det er min feil, men sier at han skal kontakte Bring.Det ender med at jeg må kjøre 10 mil for å hente pakken på Rema 1000 ved faktura adressen.

11 décembre 2024

Réponse de Globaltools.no

Takk for tilbakemeldingen fra deg.

Vi setter alltid pris på når kunder tar seg tid til å skrive til oss og meget gjerne her på Trustpilot også.

Alle henvendelser tas seriøst -også dem som ikke alltid er like positive.

Du fortjener å få et ordentligt svar, ettersom det ikke var mulig å få kontakt på telefon.
Samme dagen som du henvendte deg, satte vi faktisk i gang en omadressering av pakken hos Bring, da det riktignok var adressert til et hentested rett ved siden av fakturaadressen.

Denne omadresseringen ble satt i gang kort etter samtalen med oss.
Det med om det er egen feil eller ikke, har vi oftest vanskelig for å avgjøre, når det i ordre- og logistikksystemet ser ut som man har valgt leveringsadressen, som feilaktig står på forsendelsen.

Av samme årsak tok vi fatt på Bring og ba dem omadressere til adressen du ønsket, men da hade du rukket å hente ut pakken likevel, og omadresseringen var omsonst.

Vi tar som nevnt lengst oppe i dette svaret, alle henvendelser seriøst og forsøker å løse utfordringene, men her har vi faktisk forsøkt å løse utfordringen din, men du var raskere å hentet ut forsendelsen før noen rakk å frakte bestillingen din til døra.

Vi mener ikke å være "lite imøtekommende", men forsøker alltid å fortelle, hvordan leveransene henger sammen. Hvis det ikke går helt som man vil, er det ikke helt rimelig å klage når vi ikke fikk sjansen for å levere dit du ønsket, før du likevel hentet ut pakken.

Uansett, kan vi kun beklage at du føler å ha fått en kjedelig opplevelse, og tar
henvendelsen din ad notam.

Vi kan kun bli bedre til det, vi gjør, når vi får tilbakemeldinger som bl.a. denne, som vi av samme grunn takker for.

Vi vil likevel -til tross for den ene stjernen, du kunne tildele oss- ønske deg en god jul og håpe å få bevise for deg en annen gang, at denne leveringsutfordringen ikke er vanlig standard her.

God info om forsendelse

God info om forsendelse. Lett å vite kor produkt.
Fekk likevel 2 ulike avfuktere med samme bestillingsnummer?? Underlig...

8 novembre 2024

Réponse de Globaltools.no

Takk for positiv tilbakemelding fra deg.
Litt rart å høre at du har fått to ulike produkter på samme bestillingsnummeret, ettersom vi bare kan se 1.
Dersom vi skal undersøke dette nærmere, er du alltid velkommen til å skrive til oss på info@globaltools.no og da finner vi sikkert ut av hva som er opp og ned på historien.
Du er velkommen!

Rask håndtering av bestillingen

Rask håndtering av bestillingen. Kjapp og god tilbakemelding på mail som ble sendt.

9 septembre 2024

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for positiv tilbakemelding.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, og denne fra deg har virket særdeles motiverende for oss.

Vi er glade for å se, at du er fornøyd med servicen fra Globaltools og vi håper å få levere til deg igjen ved en senere anledning.

Du er alltid velkommen!

God oppfølging

God oppfølging. Meget godt produkt. Eneste var leveringstid som var litt lang, men det ble opplyst om på forhånd

22 août 2024

Takk for din melding

Globaltools gir fantastisk kundeservice.

Smertefri bestillingsprosess og rask levering. Men transportøren ødela varen og jeg tok i mot uten å tenke på at jeg burde ha avvist den på grunn av synlig skade på emballasjen. Siden jeg tok i mot, kunne ikke globaltools rette krav mot transportør. På tross av dette, refunderte globaltools hele ordren umiddelbart. Utrolig bra kundebehandling!

3 septembre 2024

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for særdeles positiv tilbakemelding.

Vi setter meget stor pris på alle tilbakemeldinger, som vi leser hver gang og bruker til intern utvikling.

Det er samtidig en stor motivasjonsfaktor å få slike tilbakemeldinger -særlig, når vi daglig gjør det beste vi kan for nettopp å gi en kundeservice som er verdt 5 stjerner.

Dersom du ved en senere anledning besøker Globaltools sin nettbutikk, er du selvsagt velkommen igjen!

Pakke på avveie.

Jeg kjøpte en bordsag med understell og batteri.
Ved levering manglet en av tre pakker, og Globaltools var oppriktig opptatt av å finne ut av hva som hadde skjedd, og hvor pakken befant seg.
Jeg fikk den savnete pakken tidlig den dagen de hadde forespeilt. Fremragende kundeservice!

9 août 2024

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for hyggelig kommentar og for 5 stjerner!

Det er veldig motiverende for oss å høre, at du er fornøyd med servicen vi gir, og at du fikk alle pakkene, slik bestillingen din kunne bli komplett.

Her går vi opp i å gi den beste kundeservicen, og vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å gi oss denne flotte tilbakemeldingen!

Dersom du ved en senere anledning finner noe av interesse hos oss, er du alltid velkommen!

Hurtig levert

Kjøpte en flott sprutplate hvit frostet herdet glass 600x300 mm
Et kjempeflott produkt til en hyggelig pris

6 août 2024

Réponse de Globaltools.no

Takker hjertelig for positiv tilbakemelding.

Vi setter pris på tilbakemeldinger, som forteller oss at vi faktisk gjør tingene våre riktig.
Det gir oss positiv motivasjon.

Herfra håper vi å kunne gi deg samme servicen ved en senere anledning!

Ser ut til at det er gode varer

Ser ut til at det er gode varer, virker godt og kjempe rask levering

29 juillet 2024

Réponse de Globaltools.no

Tusen takk for positiv tilbakemelding her på Trustpilot.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, som vi lærer mye av og som vi benytter for utvikling av butikken vår.

Dersom du trenger andre ting fra sortimentet vårt, er du naturligvis velkommen tilbake!

Veldig bra kundeservice

Hadde problemer med at Bring mistet maskinen ut av lastebilen under lossing, men globaltools ryddet fort opp og sendte ny. Anbefaler globaltools på det varmeste.

17 juillet 2024

Takk