Wow fin box hade bara önskat att den var lite mer produkter typ en extra produkt istället för rabatt på flingor eller rabatt på någon hemsida bättre kan ni fokusera på makeupborstar o hårinpackning h... Voir plus
Supertrevlig och smidig service! Jag fattades tyvärr en produkt i en box, skrev till kundtjänst direkt. Fick kontakt med Alex, extremt trevlig! Jag fick ersättning för min produkt, däremot bara 50kr... Voir plus
Bra pris, bra produkter, fina boxar. Enda som tar ne rlite är att man inte alltid vet att man börjat prenumerera. Det stora inte när jag köpte för ett tag sedan, (köte en box) och helt plötsligt fick... Voir plus
Allmänt bra produkter, men nu i juni har jag fortfarande inte fått min beställning som inte ens verkar ha kommit till Sverige än, men som jag har fått faktura för. Nu har jag dessutom fått mejl om att... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Det är första gången jag provar den här men det var enkelt och smidigt.
Ser fram emot första boxen

Réponse de GLOSSYBOX
Avslutade prenumerationen enligt ”reglerna” månaden innan sista boxen fick bekräftelse på att det var avslutat, ändå förnyar dem prenumerationen med 12 månader månaden därpå dessutom till ett högre pris på boxarna. Skrev till kundtjänst och fick ett knapphändigt svar på engelska om att jag kan avsluta efter box 24 när jag avslutade min 12 månaders prenumeration. Riktigt besviken för har varit nöjd senaste året men detta gör att jag inte kommer vilja prenumerera någonsin igen.

Réponse de GLOSSYBOX
Kundtjänst är nog det värsta jag varit med om någonsin. Ständiga problem med leveranser och betalningar, kundtjänsten som man sedan behöver hantera utöver det utan att uppnå några som helst resultat på månader. Måste hanteras som första modellen AI med flertalet buggar och dåligt inprogramerade språk och grundläggande förståelse.

Réponse de GLOSSYBOX
Scam. Receiver has to pay for gift card already received. Gets subscription as punishment. Nice gift…

Réponse de GLOSSYBOX
Aldrig detta företag igen.
Gav bort fett presentkort som står att det ska vara en engångsbetalning. Betalar 499kr för 3 månader, nu visar det sig efter oändligt många meddelanden till kundtjänst som VÄGRAR svara på just frågan om det blir ett abonnemang efter och ja det blir de!
Kul att ge bort en present som mottagaren inte blir av med trots att de står en gångs betalning.
Inte nog med det så när mottagaren skulle utnyttja sitt presentkort får dom betala ytterligare pengar för att kunna lösa in presentkortet!

Réponse de GLOSSYBOX
Beställde från Glossybox i November och nu är det snart januari och har fortfarande inte fått mitt paket som skulle varit en julklapp :) De har inte heller sänt mig någon information om varför paketet dröjer eller liknande utan JAG har fått kontakta dom 3 gånger nu, får varje gång ett kefft svar och att de ska skicka ut paketet, haha ajo tjena :)

Réponse de GLOSSYBOX
När jag fick min glossybox så va en vara sönder, jag hörde av, pratade med Alex som löste problemet o skickar mig en ny vara. Är nöjd!

Réponse de GLOSSYBOX
Supertrevlig och smidig service!
Jag fattades tyvärr en produkt i en box, skrev till kundtjänst direkt. Fick kontakt med Alex, extremt trevlig! Jag fick ersättning för min produkt, däremot bara 50kr vilket jag inte anser räcka tillräckligt till det produkten är värd. Men jag förstår att det inte är lätt.
Med det sagt, extremt trevlig kundtjänst och smidig och snabb service.

Réponse de GLOSSYBOX
Tyvärr så är jag riktigt besviken på Glossybox.
Julklapparna kom inte fram och trots att instabox har återkopplat till företaget att paketet är borttappat så har ingen från Glossybox hört av sig. För att vi ska komma i kontakt med Glossybox kundtjänst behöver vi skapa ett konto på deras hemsida.
Paketet är betalt men ännu har vi ej fått några produkter.

Réponse de GLOSSYBOX
Hade skrivit ett omdöme om att dom slutade hjälpa mig med en faktura jag blev tvungen att betala även fast jag inte hade fått boxen. Alla mina messenger meddelanden står numera som inte leverade även fast dom alltid svarat inom 1 dygn tidigare. Det inlägget är visst borttaget nu. Skulle efter det här ALDRIG rekommendera även om boxen alltid gav lite extra glans till vardagen.

Varning! Bluff-företag!!
Ser att det är många fler än jag som blivit lurade att man tror att man tecknar en löpande månadsprenumeration men blir låst 12 mån. Jag har kontaktat dem flera gånger sedan 20231119 för att försöka komma ur prenumerationen men de fortsätter bara ta betalt och skicka boxar och de svarar bara märkliga standardsvar! Jag har anmält till allmänna reklamationsnämnden och råder fler att göra desamma!!!

Réponse de GLOSSYBOX
Varning-Bedragare,går ej att avsluta, en stor varning till er som en gång lämnat era uppgifter till detta bedrägliga företag.

Réponse de GLOSSYBOX
Thought glossybox would be fun but it feels super cheap and as if leftovers was used for this months box

Réponse de GLOSSYBOX
Jag har haft Glossybox tidigare och saknar lådan!
Gick väldigt smidigt att beställa igen.
Ser fram emot min låda igen:-)