In love met de sculpt straight legging tall! Eindelijk zo’n legging die lang genoeg is voor lange meiden :)) de stof is zo fijn zacht en comfortabel echt goede kwaliteit!
Lisez les avis des autres
Ik heb Glutespop leren kennen via een vriendin die hier regelmatig bestelt. Op een gegeven moment heb ik een broekje van haar geleend en ik was meteen enthousiast. Het model is erg flatterend, zit com... Voir plus
Positief verrast door dit merk! Vaker voorbij zien komen op insta en altijd door gescrold. Door de warehouse sale een kijkje gaan nemen en ik ben helemaal verkocht. Snelle levering, goede kwaliteit kl... Voir plus
Na een aantal negatieve ervaringen met andere sportmerken toch maar Glutespop geprobeerd, en wauw wat een verschil! Met de nieuwe collectie (Sculpt) twijfelde ik een beetje tussen 2 maten (ik draag ei... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.
Coordonnées de contact
Penningweg 34E, 4879AG, Etten-Leur, Pays-Bas
- info@glutespop.com
- glutespop.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Zooo goed!
Zeer snelle levering en zo een mooie aansluitende leggings! Echt mijn nieuwe favoriet! Kan niet wachten op jullie volgende launch🥰

2 broeken besteld
2 broeken besteld. 1 met vlekken erop. Waar ik vervolgens een nieuwe voor kreeg wat fijn geregeld was. De nieuwe was na 1 keer gescheurd.
2e broek inmiddels de naad bij de billen gescheurd. Kortom slechte kwaliteit.

Réponse de Glutespop
Na 20 verschillende merken te hebben…
Na 20 verschillende merken te hebben geprobeerd heb ik eindelijk de perfecte short gevonden!! Schijnt niet door, perfecte lengte en kruipt niet je bil in. Gelijk nieuwe besteld <3

Réponse de Glutespop
Ik hou ervan dat sportkleding mooi…
Ik hou ervan dat sportkleding mooi blijft ook al was je het veel. De kwaliteit is perfect!

Réponse de Glutespop
Na een halfjaar gescheurd.
De bezorging was snel en fijn verlopen. Het product zelf was erg fijn; ook voor langere meiden. Helaas is het product twee weken geleden gescheurd bij de naad. Het product heb ik dus ongeveer een half jaar kunnen gebruiken. Dat is jammer.
Mooie producten
Bestelling was snel binnen. Mooie producten ook. Wel had ik met de shirtjes dat ik na mijn eerst hardloopsessie met mijn hardloopvest, al een klein schuurplekje op mn buik had.
Super fijne en flatterende gymwear!
Gescheurde leggings
2 leggings gekocht. Ze zijn enorm flatterend, staan heel mooi en een fijne stof. Alleen ben ik in uit de eerste legging binnen 2 maanden gescheurd en de andere recentelijk. Ik had ze nog geen halfjaar geleden gekocht. Op instagram een berichtje gestuurd of ze daar wat mee konden maar helaas nooit antwoord gehad. Ik heb dit probleem echt nooit eerder gehad bij andere merken

Réponse de Glutespop
M en L zitten nog best strak terwijl ik…
M en L zitten nog best strak terwijl ik meestal m heb en nu heb ik en L besteld zit die nog best strak bij de benen
En als je en L hebt staat er ook bij en andere label Xl
Vind ze iets te strak voor wat de maat moet zijn

Extreem traag retour proces
Hier legging besteld die helaas doorscheen waardoor ik hem retour wilde doen. Toen heb ik een mailtje gestuurd, en na een aantal dagen geen reactie toch maar een berichtje via Instagram gestuurd. Retour label toen ontvangen en pakketje retour gedaan, maar ondertussen al een paar weken aan het wachten tot ik het geld terugkrijg. Retourproces bij dit bedrijf gaat niet echt lekker en 18-21 werkdagen voor terugboeken van het geld vind ik niet normaal. Jammer want verder leek het best okay.

Réponse de Glutespop
Super snel geleverd en hele fijne stof…
Super snel geleverd en hele fijne stof van het broekje !
Schijnt ook niet door !
Echt een super fijn merkje 🫶
Love it
Snelle bezorging. Zeer mooie legging. Goede kwaliteit. Eerste legging met scrushbum die echt doet wat hij beloofd. Ga hem zeker aan mijn vriendinnen aanbevelen!
Gouden hart
Ik was eerst geen lover van de scrunch, maar wanneer ik jullie vertel dat glutespop mij van een hater een lover heeft gemaakt, moeten jullie mij echt geloven
Daarbij is Chanel echt een schat van een persoon, ze heeft echt een gouden hart <3
Super fijne legging en top service…
Super fijne legging en top service nadat mijn pakketje de eerste keer niet was aangekomen!
Super goeie kwaliteit
Super goeie kwaliteit! Snelle levering en geweldige service 😁
Isa Leerssen
Super blij met de sportkleding van glutespop! Broeken en zip vestjes, zitten echt heerlijk, snelle verzending en wanneer er iets is ook fijn contact. Zeker een aanrader. 🥰
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.