Banner for Golden Athlete

Golden Athlete Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag skulle vilja hylla Tina i Norrköping för hennes fantastiska service och kunskap. Varje gång får jag en sådan fantastisk hjälp och råd och hon visar alltid leende på läpparna och enorm kunskap och... Voir plus

Jag hade beställt utav er via hemsidan. Det stod att det fanns 2 st kvar av produkten jag ville ha i min smak, men det visade dig att det bara fanns 1 smak kvar så golven athleets personal ringde upp... Voir plus

Fantastisk service och ett genuint bemötande varje gång. Ett extra stort tack till butikschefen Tina, som med sin kunskap, värme och professionalism skapar en trygg och välkomnande upplevelse för all... Voir plus

Hade problem med kod vid köp online, visade sig att den endast var giltig i butik. Ringde butiken på Sveavägen och fick prata med Mario som var otroligt trevlig, hjälpsam och aktivt hjälpte mig lösa... Voir plus

1. Boutique de produits de nutrition sportive
  2. aussi dans
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Boutique de santé et beauté
  5. Magasin de vêtements de sport
  6. Magasins d'appareils de fitness
  7. Service de fitness et nutrition

À propos de Golden Athlete

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

291 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket bra informerad peesonal trevlig…

Mycket bra informerad peesonal trevlig personal (tina är bästa service personal ja mött samt mycket tillmötesgående)

Réponse de Golden Athlete

Stort tack för din fina feedback! 🙌 Vi håller med ,Tina är fantastisk och vi är glada att du fått så bra hjälp av henne. Välkommen åter.

Superbra service

Superbra service, trevligt bemötande

Réponse de Golden Athlete

Tack för ditt omdöme! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med både service och bemötande.

Superbra service

Superbra service. Alltid nice bemötande och bra hjälp att hitta rätt i tillskottsdjungeln.

Réponse de Golden Athlete

Tack för din fina kommentar! 🙌 Kul att höra att du känner dig väl bemött och får hjälp att hitta rätt bland alla tillskott. Välkommen åter.

Bästa services

Bästa services, fick hjälp med allt jag behövde hjälp med. Rekommenderas starkt!

Réponse de Golden Athlete

Stort tack! 🙌 Härligt att höra att du fick all hjälp du behövde. Vi uppskattar verkligen din rekommendation. Välkommen åter!

Bra hjälp

Bra hjälp! Bra butik

22 août 2025

Réponse de Golden Athlete

Tack för ditt omdöme! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både hjälpen och butiken. Välkommen åter!

Vilket kanon bemötande man fick i butik…

Vilket kanon bemötande man fick i butik alltså! Kristian på butiken Vasa var helt redo att hjälpa till med att navigera myriaden av olika tillgängliga märken och var så kunnig på de olika fördelarna med olika produkter!

6 av 5 stjärnor, kommer absolut att komma tillbaka!

20 août 2025

Hej Andreas,
Wow, vilken fantastisk feedback! 🌟 Christian kommer bli riktigt glad av dina ord. Härligt att höra att du fick den guidning du behövde, välkommen åter! 🙌

Kvinnan hjälpte mig riktigt bra och…

Kvinnan hjälpte mig riktigt bra och fick lära mig massa nya saker. Besöket blev inte bara ett köp utan lärorikt också.

19 août 2025

Réponse de Golden Athlete

Tack för din fina kommentar! 🙌 Så roligt att höra att besöket blev både lärorikt och givande. Precis den känslan vi vill ge. Välkommen åter!

Bra kundservice!

18 août 2025

Réponse de Golden Athlete

Tack! 😊 Vi är glada att du är nöjd med servicen. Välkommen åter!

Supersnabb leverans och riktigt bra…

Supersnabb leverans och riktigt bra kampanjpriser!

29 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Stort tack!🏎️ Kul att höra att både leveransen och priserna uppskattades. Välkommen åter!

Snabb leverans och bra sortiment

Snabb leverans och bra sortiment

31 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Tack för din kommentar! 🙌 Härligt att höra att både leveransen och sortimentet lever upp till förväntningarna. 🏎️

Golden Athlete - Det självklara valet

Golden Athlete levererar alltid snabbt och rätt. Stort utbud, fantastisk service, både online och i butik! Personal som verkligen bryr sig – toppklass rakt igenom!

28 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Vilket fantastiskt omdöme, stort tack! 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att både butik, e-handel och personal lever upp till förväntningarna. Välkommen åter!

Jättebra butik

Jättebra butik med grymt sortiment.
Robert E. är väldigt duktig på det han gör och är jättetrevlig.

2 décembre 2024

Réponse de Golden Athlete

Tack för din fina feedback! 🙌 Vi ser till att Robert får läsa dina ord, han kommer bli väldigt glad. Välkommen åter!

Högsta betyg till David på GA…

Högsta betyg till David på GA Sveavägen. Rätt person på rätt plats! Stort kundfokus och löste vårt dilemma med presentkort köpt i annan butik trots lite krångel. Tack David ⭐️

Réponse de Golden Athlete

Stort tack för ditt omdöme! ⭐️ Vi håller med, David gör ett fantastiskt jobb och kommer bli glad att få höra detta. Kul att ni fick hjälp med presentkortet på bästa sätt. Välkommen åter!

Golden Athlete Borås

Otrolig begåvad & kunskapsrik personal som tar sig tid & ger goda rekommendationer & alltid svarar på samtliga frågor man kan tänka sig ha angående allt från kosttillskott till gymredskap

Réponse de Golden Athlete

Tack för ditt utförliga omdöme! 🙌 Härligt att höra att du känner att du får både tid, kunskap och bra rekommendationer hos oss. Välkommen åter.

Golden Athlete Helsingborg

Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför.
Vill även nämna Filip som alltid har gett underbar service.
Jag har lämnat butiken nöjd alla gångerna jag har varit och handlat där!

Hej Hannah!
Stort tack för ditt fina omdöme! 🙌 Vi blir väldigt glada att höra att du alltid lämnar butiken nöjd. Extra roligt att Filip får en särskild eloge, vi ska se till att han får läsa detta. Välkommen åter!

Kunnig personal och mycket bra rådgivning

Handlar numera alltid på Golden Athlete på Södermalm där butikschefen är otroligt kunnig inom området och ger grymt bra rådgivning. Mycket trevlig personal överlag och bra och prisvärt sortiment. Helt klart värt att besöka butiken istället för att handla på nätet pga expertisen.
Rekommenderas!

29 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙌 Härligt att höra att du uppskattar både rådgivningen, personalen och sortimentet på Södermalm. Vi håller helt med om att expertisen i butik gör skillnad. Tack för rekommendationen! Välkommen åter.

Väldigt kunnig och hjälpsam personal…

Väldigt kunnig och hjälpsam och snygg personal Mark och David :)

28 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Stort tack! 🙌 Vi ska se till att både Mark och David får läsa dina ord, de kommer uppskatta det mycket. Välkommen åter!

Bra butik

Riktigt trevlig personal,bra bemötande!

14 juillet 2025

Réponse de Golden Athlete

Tack för ditt omdöme! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med både personalen och bemötandet. Välkommen åter.