1. Association de défense de l'environnement
  2. Bureau de l'environnement
  3. Agence environnementale

Go Ocean is a company that wants to accelerate the restoration of coastlines and marine ecosystems by offering individuals and business accessible and transparent solutions to support restoration projects.

4,4

Lezing oceaanherstel

Go Ocean is bij ons komen spreken om uitleg te geven over oceaanherstel. Super interessante sessie, heel goed gegeven en we hebben enorm veel bijgeleerd. Verder doen ze ook gewoon geweldig werk natuurlijk!

8 novembre 2024

Go Go Ocean

Vol enthousiasme en met de focus op een betere wereld. Knap hoor, Go Ocean-team!!
ps: ik genoot enorm van de beach clean up ... nice to be part of it!

8 juin 2024

Go For it!

The drive and enthousiasm of the Founders, Sarah and Marte, is unmatched!!!

They organised a "Go Ocean experience" at the seaside as a business event for us, and it was simply AMAZING.

23 août 2024

Réponse de Go Ocean

Thank you for the great review, Gill!

Behoud en herstel

Aandacht voor behoud en herstel van onze oceaan! Goed dat de beide aspecten benadrukt worden! Als duiker ervaar je de impact van de mens ook onderwater. Niet iedereen wordt meteen geconfronteerd hiermee. Go Ocean maakt dit tastbaar. Fijn dat naast Go Forest ook hier aandacht aan wordt besteed. 🙏🏻

15 novembre 2024

Réponse de Go Ocean

Dankjewel, Sea Me Diving!

As a sailor I care about the ecosystem…

As a sailor I care about the ecosystem I sail and work on. Thanks to Go Ocean I know my support is in good hands and going to Ocean restoration projects that make a positive impact on the world we live on!

10 août 2024

Réponse de Go Ocean

Thank you for the kind words!

Admirabele organisatie

Go Ocean doet fantastisch werk voor het herstel van de mariene ecosystemen. Mijn bijdragen maken echt een verschil en de communicatie is duidelijk en transparant. Een uitstekend initiatief voor de bescherming van de gezondheid van de oceaan. Daarbij ook nog eens een erg fris, geëngageerd en professioneel jong team!

13 juin 2024

Réponse de Go Ocean

Dankjewel voor de positieve feedback, Sylvie!

Natuurherstel van onze oceanen

Heerlijk om nu ook je steentje bij te kunnen dragen aan het natuurherstel van onze oceanen! De transparante communicatie van Go Ocean maakt meteen duidelijk welke impact je hebt op de gezondheid van onze blauwe long.

6 juin 2024

Réponse de Go Ocean

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Jong & dynamisch team met een prachtige missie!

Een jong en dynamisch team die zich inzet voor de leefkwaliteit van zowel mens als dier, de natuur en dus alles wat er voor zorgt dat de kinderen van vandaag een gezond en mooi leven tegemoet kunnen gaan! Does it get any better than this?

5 juin 2024

Réponse de Go Ocean

Dankjewel voor de mooie review Joey!