Het duurde erg lang voordat we de producten hebben ontvangen. Daar we de producten eerder nodig hadden zijn we gaan zoeken en bij Hornbach waren exact dezelfde producten ter beschikking voor nog geen... Voir plus
Goed materiaal en snel verzonden/bezorgd. Het enige verbeterpunt is dat je geen reactie krijgt als je een mail stuurt. 12-06-2024, het verbeterpunt is heel snel opgepakt door een excuus, een terugb... Voir plus
Na een week na de bestelling had ik het product nog niet ontvangen. Contact gezocht en daar werd meteen aangegeven dat ik het al in huis had moeten hebben. Vervolgens werd er gelijk een nieuw produc... Voir plus
Stop met ketting besteld en werd snel geleverd. Helaas was de ketting niet meegeleverd, maar na contact te hebben gehad hebben ze direct de ketting opgestuurd en dus was die ook gauw binnen. Supe... Voir plus
De webshop voor al uw gootsteen accessoires! Alles op voorraad en zeer snel geleverd!
Veerpolder 21, 2361 KX, Warmond, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alles qua bestelling goed gelopen. Echter nu al een week aan het wachten op reactie voor retourzending. Al een reminder er achteraan gestuurd, maar krijg ik alleen reminders om jullie te beoordelen. Dus bij deze

Réponse de Gootsteenstop.nl
Nooit iets ontvangen. Mail verstuurd naar het bedrijf hierover, geen antwoord gekregen.

Réponse de Gootsteenstop.nl
snelle levering van het afvoerrooster dat ik zocht
Juiste stop ontvangen, prima uitleg op website, welke stop ik moest hebben, snelle levering.
Dit was mijn eerste ervaring met de winkel. Maar die was wel goed. Niks op aan te merken.
Snelle levering en duidelijke omschrijving van afmetingen van product.
Gemakkelijke te bestellen, duidelijk uitleg met afmetingen, snelle levering, niet duur.
Ik zocht een 41 mm (1 5/8 inch) gootsteenstop. Het is makkelijk om de juiste maat te vinden en het stopje wordt met de post thuisgestuurd.
Ik had een stop met ketting besteld, maar het plaatje op de website linkte naar een stop zonder ketting.
Foutje op de site dus.