Het duurde erg lang voordat we de producten hebben ontvangen. Daar we de producten eerder nodig hadden zijn we gaan zoeken en bij Hornbach waren exact dezelfde producten ter beschikking voor nog geen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed materiaal en snel verzonden/bezorgd. Het enige verbeterpunt is dat je geen reactie krijgt als je een mail stuurt. 12-06-2024, het verbeterpunt is heel snel opgepakt door een excuus, een terugb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een week na de bestelling had ik het product nog niet ontvangen. Contact gezocht en daar werd meteen aangegeven dat ik het al in huis had moeten hebben. Vervolgens werd er gelijk een nieuw produc... Voir plus
Stop met ketting besteld en werd snel geleverd. Helaas was de ketting niet meegeleverd, maar na contact te hebben gehad hebben ze direct de ketting opgestuurd en dus was die ook gauw binnen. Supe... Voir plus
De webshop voor al uw gootsteen accessoires! Alles op voorraad en zeer snel geleverd!
Veerpolder 21, 2361 KX, Warmond, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb al 2 keer een mail gestuurd via het contactformulier, maar niets gehoord.
Schandalig, ik wil mijn bestelling gewoon retour zenden, maar dat lukt zo niet.

Réponse de Gootsteenstop.nl
Ik heb nog steeds niks ontvangen maar niet wel een beoordeling geven. Inderdaad door een fout van mijzelf, dus ik pas mijn beoordeling aan. Morgen moeten mijn gootsteenstop producten binnenkomen.

Réponse de Gootsteenstop.nl
Op 28 juli een bestelling geplaatst, maar ik heb niets ontvangen. Het product was gewoon op voorraad. Op mail wordt niet gereageerd. Het kon niet langer wachten, dus ik heb het product ergens anders gekocht. Ik wil graag mijn geld terug. Geen aanrader om hier iets te bestellen.
gekregen wat ik bestelde. Echter geen reactie gekregen op mailbericht waardoor ik dubbele verzendkosten betaald heb, terwijl ketting en stop in 1 envelop zaten.
Veel keuze uit gootsteenstopjes wat betreft maten. Ze passen prima en zijn snel geleverd.
Artikel is zoals verwacht. Snelle levering en kon gewoon door de brievenbus.
Producten kwamen netjes verpakt en op tijd binnen.
Webshop is duidelijk van opzet waardoor je makkelijk je producten kunt vinden.
Dit bedrijf is prima. Jammer dat dan vervolgens PostNL de levering 4 dagen vertraagt
Verkeerd artikel besteld. Mijn fout.
Daarna een vraag gesteld, maar geen antwoord gekregen. Dus, niet oké.

Réponse de Gootsteenstop.nl
De levering is prima ontvangen. Jammer dat postNL er drie dagen voor nodig had om het te bezorgen.
3 maten gootsteenzeefjes besteld, accuraat beschreven dus ze passen keurig, snel geleverd.
Bestelling gedaan op 20 april, een mail ontvangen op 22 april, dat het verzonden is, helaas niet ontvangen. Gelukkig contact gekregen en het wordt opnieuw verzonden, hartelijk dank Tom!