Den 29.–30. december rejste vi som familie (to voksne og to børn) med krydstogtskibet Nordic Crown på ruten København–Oslo og Oslo–København. Ombord spiste vi tre forskellige slags pizza samt tira... Voir plus

Aflyser færge afgangen fra Frederikshavn til Oslo den 2 marts 2025 med 24 times varsel med en begrundelse af dårlig vejr. Man kan se at vinden er 10m/s, andre færger fra andre rederier sejler og den s... Voir plus

Tak til Kaptajnen for at vente, på os der sad fast i trafikken pga stenskred. Det var virkelig god stil. Udover det, var det virkelig en god overfart fra Oslo. Kahytten var perfekt, alt var rent og... Voir plus

2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,1

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Falske forventninger om færge via Frederikshavn.

Jeg har seks gange bestilt afgange via Frederikshavn - med DFDS og nu Gotlandsbolaget. Jeg har i halvdelen af gangene oplevet, at færgen ikke anløber grundet vejret, uagtet at både Stena Line har afgange fra Frederikshavn og Fjordline fra Hirtshals. Det er at give passagerer falske forventninger, og man kan de facto ikke regne med at færgen sejler til Oslo via Frederikshavn.

8 janvier 2025

Aflysning uden rigtig grund

Utroligt dårligt at aflyse på grund af aftens vejr. Kan ikke huske det sket før. Hvis det er den nye norm så kan man ikke regne med at de sejler når det lufter lidt.

15 décembre 2024

Købte det dyreste produkt men fik alt i alt, det billigste.

Meget skuffende oplevelse. Havde booket en tur frem og tilbage mellem København og Oslo i skibets bedste og dyreste kahyt, Commodore Balcony. Der blev festet hele natten i Commodore loungen, som er et lukket område som alle Commodore Balcony kahytter lægger i. På trods af mange klager i receptionen, forsatte festen så vi ikke kunne sove begge nætter. Turen kostede rigtig mange penge og blev spoleret.

Middagen i Explorer var ikke hvad vi havde forventet. Tjeneren havde ingen kendskab til deres vine. Bøffen var sej og og sovsen kold. Der var brændt bacon begge morgener og kolde æg. Der skal virkelig arbejdes på gæsteoplevelsen.

Købte det dyreste produkt men fik alt i alt, det billigste.

10 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit