Gotte´s Sølv & Guld Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige haft en fantastisk god oplevelse hos Gotte’s i Odense. Jeg købte for knap et år siden et fint lille guldarmbånd. Det har jeg haft tabt to gange og anden gang forblev det væk i lang tid. Ind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mødte dem på en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfølgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget høflig betjening, og fantastis... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Der letzte Ring in Dänemark! 😁 Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank für den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget værksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne før du handler.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gotte's i Kolding

Gotte's i Kolding, altid et godt sted at se efter en smuk, unik og elegant gave til dig eller din. Og kundeservicen kan nem bruge de selv samme tre ord. Skrevet af efterhånden en stamkunde

8 mai 2025

Hej Jacob,

tak for din anmeldelse, jeg sender den videre.

Anders Gotthelf

Kan anbefales

Fuld tilfredshed, hurtig levering

15 décembre 2024

Hej Kristine,

tak for din positive anmeldelse.

Service🤩

Hurtigt svar på E-mail og hurtig afsendelse🤩

19 décembre 2024

Hej Jane,

tak for din anmeldelse, jeg giver den videre.

Jeg elsker Gottes

Jeg elsker Gottes ! Har købt stort set alle mine julegaver dér i år. Både på hjemmesiden men også i Lyngby storcenter. Altid god service og virkelig fine varer 💖

12 décembre 2024

Hej Rose,

tak for din anmeldelse. Jeg sender den videre til butikken i Lyngby.

Jule gave med gravering

Skulle købe en julegave til min søn d 16.12 og.vil have det graveret
Der var 14 dage til 3 ugers ventetid...
Sådan er det jo når man er sent ude
Ekspedienten var sød at skrive haster på
Og idag d 23.12 fik jeg en sms,en uge efter bestilling
Din ting er færdige til afhentning,blev så glad
Det er en fantastisk god service

23 décembre 2024

Hej Heidi,

du er den heldige vinder af December måneds trækning !!

Du har vundet et gavekort på 1000,-.

Henvend dig på info@gottes.dk for nærmere detaljer.

Hej Heidi,

tak for din anmeldelse. God jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge et gavekort

Jeg skulle bruge et gavekort, og jeg fik fin og grundig service i telefonen, så bestillingen på hjemmesiden gik glat.

13 décembre 2024

Hej ME,

tak for din anmeldelse.

Museums Kopi Smykker

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra første møde…

Fantastisk service fra første møde med en medarbejder. Imødekommende og lyttende. Vi kom med en lille haster og de gjorde alt hvad de kunne for at det blev efterkommet. Vi fik vores vielsesringe med gravering hurtigere end forventet og til dagen fik vi låne ringe. Skal man ha go service, et sted man kan få opfyldt sine ønsker og smilende personale. Så er det her man går hen.

27 novembre 2024

Hej Jesper,

tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Go service og rare folk og gode…

Go service og rare folk og gode smykker.
Handler kun i jeres butik pga det jeg har skrevet ovenfor.mvh Maybritt.
I Kolding storcenter foretrækker jeg.

9 décembre 2024

Hej Maybritt,

tak for din anmeldelse, jeg giver det straks videre.

Smuk halskæde

Jeg er meget tilfreds! Hvilken smuk og ekstraordinær halskæde. Jeg var i din butik i Kolding i oktober og var også fascineret af dine smykker. Jeg kunne godt tænke mig at købe flere smukke smykker. Tak skal du have!

24 novembre 2024

Hej Angelika,

tak for din anmeldelse, jeg sender den straks videre til butikken i Kolding.

Gottes´s Sølv & Guld

Kolding Storcenter

Skøn service, og god betjening ❤️ var meget professionelt ❤️

6 novembre 2024

Hej Sahra,

tak for din anmeldelse, jeg giver den videre til pigerne i Kolding.

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering

1 octobre 2024

Hej Annemette,

tak for din anmeldelse, den sender jeg videre.

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget sød og hjælpsom

Bestilt to par ørering. Kontaktede butikken da det gik op for mig at jeg ikke ville nå at få tilsendt øreringene inden jeg skulle bruge dem. Jeg fik både opringninger og sms om status på min ordre. Meget sød og hjælpsom personale.

18 septembre 2024

Hej Line,

tak for din anmeldelse. Jeg giver den videre til det dygtige personale, tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gottes Sølv og Guld i Kolding gav os en…

Gottes Sølv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besøg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores søn at købe sit første ur for sin første løn, og også en tryg oplevelse for ham at få lavet et hul i øret af den sødeste pige (dame). Hun var erfaren og rutineret, uden at være "oversælgende". Super skønt besøg.

30 juillet 2024

Hej Fie,
tak for din anmeldelse. Det var godt din søn havde en god oplevelse, jeg sender din ros videre til pigerne (damerne).

Super god oplevelse

Super god oplevelse, de hjalp mig i min nød, da min pakke hastede til min datter bliver færdig med sin uddannelse om få dage. Ringede dem op og fik suveræn service - problemet løst på under 3 minutter hvor de allerede havde ringet tilbage🏆 Tak til Anders👌😊

9 août 2024

Hej Heidi,

tak for den fine anmeldelse, og tillykke med din datter.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus