Gotte´s Sølv & Guld Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Har lige haft en fantastisk god oplevelse hos Gotte’s i Odense. Jeg købte for knap et år siden et fint lille guldarmbånd. Det har jeg haft tabt to gange og anden gang forblev det væk i lang tid. Ind... Voir plus

Vi har købt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mødte dem på en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfølgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget høflig betjening, og fantastis... Voir plus

Gottes Sølv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besøg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores søn at købe sit første ur for sin første løn, og også en tryg oplevels... Voir plus

L'entreprise a répondu

Der letzte Ring in Dänemark! 😁 Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank für den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget værksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne før du handler.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

122 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alletiders personale

Alletiders personale, virkelig god service og for at det ikke skal løgn hjalp de også til med at pakke vores gave ind som ikke var købt i deres butik😁😁

23 décembre 2023

Hej Mick,

tak for din fine anmeldelse.
Ja, det må jeg sige, de gør det godt.

En fornøjelse hver gang

En fornøjelse hver gang, søde venlige imødekommende personale, der kan komme med gode bud på en gave

22 décembre 2023

Hej Flemming,

tak for den fine anmeldelse, god jul.

Super søde

Super søde, Hurtig ekspedition i Kolding Storcenter

21 décembre 2023

Hej Ronnie,

tak for din anmeldelse, god jul.

Gottes

Fantastisk Betjening og Kompetente Medarbejdere!

Jeg er helt overvældet af den fantastiske betjening jeg modtog hos Gottes i Rosengårdcentret. Deres medarbejdere er utroligt kompetente og imødekommende. Stort udvalg af smykker. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Fem stjerner hele vejen! Jeg kommer med garanti igen.

16 décembre 2023

TILLYKKE ASBJØRN !!!!!

Du er udtrukket som vinder af vores konkurrence og har vundet et gavekort på kr. 2.000,- som du kan afhente i butikken i Odense.

Endnu en gang tillykke !!!

Hej Asbjørn,

tak for den fine anmeldelse, jeg giver det videre til pigerne i butikken.

God Jul 😊
mvh
Anders, Gottes

Gode priser og god betjening!

14 décembre 2023

Hej Klaus,

tusind tak for din anmeldelse. Du deltager nu i lodtrækningen om et gavekort på 2.000,- i December.

Gottes

Utroligt god service og professionelle…

Utroligt god service og professionelle betjening smilende personale i Kolding

Hej Henning,

mange tak for din anmeldelse. Du deltager nu i lodtrækningen om et gavekort på 2.000,- i December.

Julegaven reddet

Super service!

Hej Malene,

1000 tak for din anmeldelse. Du deltager nu i lodtrækningen om et gavekort på 2.000,- i December.

Gottes

Flotte smykker og hurtig levring

Fantastisk hurtig levering og flotte smykker 🎄😃🤶

Hej Lisbeth,

tusind tak for din anmeldelse

Ja, der er lidt ryk på i øjeblikket, men vi lover at alt kommer frem inden jul, ellers ville I få besked.
Du deltager nu i lodtrækningen om et gavekort på 2.000,- i December.

Fint ..

Fint ... men manglede mails med info og status.

5 décembre 2023

Hej Kristyna,

tak for din anmeldelse.

Jeg kan se historikken således:
05/12: bestilling af ordre 13480, du modtager en ordrebekræftelse.
08/12: Ordre afsendes
09/12: Du modtager sms fra PostNord
10/12: Du modtager 2. sms fra PostNord
10/12: Du modtager e-mail fra PostNord
10/12: Du afhenter pakken
10/12: Du modtager sms fra PostNord

God service og vejledning

God service og vejledning. Personalet har altid et smil på læben.

8 décembre 2023

Hej Gitte,

tak for din anmeldelse og for at handle hos os.

Gottes.

Super betjening

God betjening
Sød og rar

Hej Britt,

det var dejligt, du fik en god betjening, tak for din anmeldelse.

Gottes.dk

Gottes guld og sølv er klart en vinder

Gottes guld og sølv er det eneste sted jeg køber smykker! De har noget for en hver smag og så er service altid helt i top❤️ Vi er altid tilfreds med dem!

Hej Sara,

tak for din fine ord, det glæder os meget.

Gottes

Var i alle butikker i Kolding

Var i alle butikker i Kolding storcenter for at finde en halskæde til min mor, og først i Gottes fandt jeg ikke bare en, men masser af halskæder der både passede i stil og pris. Godt udvalg, gode priser og dejligt personale.

Hej Monika,

tak for din anmeldelse. Jeg giver det videre til pigerne i Kolding, tak.

Gottes

Altid super professionel og sød…

Altid super professionel og sød betjening i Kolding storcenter. Pakker altid gaverne fint ind. Handler altid i den butik.

6 décembre 2023

Hej Kirsten,

tak for det, jeg lader det gå videre til pigerne.