Growland Avis 80

4,5

Super nöjd med min beställning MEN frakten vart tok hög, jag köpte 4 produkter som behövde extra frakt. För detta debuterade jag ca 280kr per produkt. Och allt levererades på en halv pall som brukar... Voir plus

Hello, your company sells the equipment more expensive than other places, but it is worth it because the goods arrived very quickly and without any problems, and this is very good. I am very satisfied... Voir plus

Order was fast, we got exactly what we expected and it delivered on time. Items were a fair and good price. Only drawback was the cost of delivery, but that too was probably fair since the order was... Voir plus

Growland är min favoritbutik för inomhusväxtodling! Fantastiskt urval, bra priser och alltid uppdaterade med den senaste tekniken. Har beställt flera gånger och alltid varit nöjd.

1. Jardinerie
  2. Équipement et installation de conservatoire
  3. Serre
  4. Vendeur de plantes d'exposition

Growland. Om du odlar, odlar du med oss. Med över 2 700 professionella homegrowing-produkter erbjuder vår onlineodlingsbutik allt du behöver för ditt inomhusväxtodlingsprojekt. Vi har allt från ett brett urval av gödningsmedel till odlingstält och LED-odlingslampor - till rimliga priser och med gratis frakt inom Tyskland. Med över 15 års erfarenhet av hemodling och som en av de största onlineodlingsbutikerna i Europa kan vi ge råd till alla från nybörjare till proffs om odlingsprojekt i alla storlekar och sätta ihop den optimala utrustningen. De tillverkare och varumärken som vi arbetar med är kända företag, av vilka några har utvecklat specialprodukter för homegrowing-segmentet i årtionden och ständigt utökar och optimerar sitt produktsortiment. För en fantastisk tillväxt och en skörd med maximal avkastning hittar du de viktigaste nyheterna och innovationerna inom odlingssektorn i vårt sortiment. För nybörjare rekommenderar vi de kompletta set som vi har satt ihop med perfekt samordnade komponenter. Vi erbjuder olika uppsättningar för alla behov, såsom ventilation, belysning, gödningsuppsättningar, skärande odling och bevattningsuppsättningar. Vi sätter också gärna ihop en individuell uppsättning för dig som är exakt skräddarsydd för ditt hemodlingsprojekt. Upptäck vår onlineodlingsshop med över 2 700 artiklar och kom till vårt showroom i Hamburg på Sorbenstraße 22. Vi ses snart & odla din egen.

4,5

Fantastisk upplevelse

Fantastisk upplevelse, supersnabb leverans och utmärkt kommunikation. Jag älskar min nya odlingslåda :-)

24 octobre 2024

Leider keine Empfehlung!!!

Hej, leider war die growland.net Erfahrung furchtbar! Ich bestellte eine sehr teure Lampe, die kaputt angeliefert wurde, da Sie auch bereits sehr schlecht und inkompetent verpackt worden ist, obwohl man noch extra 30 Euro extra Versand bezahlt!! Ich reklamierte die Lampe umgehend und wollte Ersatz, der mir auch zugesichert wurde! Jedoch meinte der Kundenunfreundlichste Berater Pablo, dass es mit einer Nachbesserung getan sei! Jedoch möchte ich keine Nachbesserung bei einem so teuren Gerät, sondern einen Ersatz und keine B Ware! Jedoch musste ich viele sinnlose Stunden und Nerven an Pablo vergeuden, bis ich dann endlich mein Geld erstattet bekam! Ich kann für dieses Unternehmen leider keine Empfehlung aussprechen! In keinster Weise ! Danke für dieses grausame Kauferfahrung Pablo!

17 juin 2024