Hälsoshoppen.se Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Fick min leverans idag efter 15 dagar. Beskrivning av min a sportskor var allt annat än slip-in. Väldigt svåra att få på, men ända glipor på sidorna, hade jag vetat att dom är gjorda i Kina hade jag... Voir plus

Beställde ett par skydd för hälarna. Upptäckte några dagar senare när jag skulle kolla var leveransen var .Utomlands kina. Vill intr ha leverans därifrån och skrev att jag ångrar mig. Naturligtvis g... Voir plus

Lång leveranstid men viktigast: Mycket låg kvalitet på alla de 5 varor jag beställde. Känns som Temu hade varit ett alternativ. Materiel känns tvivelaktiga och kanske tom farliga. Plastigt. Instruk... Voir plus

Beställde två par träningsskor, ett par svarta och ett par vita. De svarta var ok med bra stöd i tå o häl. De vita kan inte kallas träningsskor. Skrynkliga i tån( inget stöd)och storleken var märk... Voir plus

1. Magasins d'appareils de fitness

Hälsoshoppen.se grundades utifrån vårt genuina intresse och passionen för träning, hälsa och välbefinnande. Vi talar inte om den extrema sorten som tränar på elitnivå, utan den vardagliga och balanserade sorten som för att du orkar mer och trivs i din egen kropp. Grundarna av Hälsoshoppen har egen erfarenhet inom området genom att ha testat otaliga hjälpmedel och träningsformer för att lindra olika sorters tillstånd men även uppnå uppsatta mål. Nu är vi oerhört glada och stolta över att ha skapat det vi själva saknade: en samlingsplats för det som verkligen fungerar.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

122 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Låååång leveranstid

14 dagar har förlöpt och jag har fortfarande inte fått min vara!

10 juillet 2026

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vi har en frakttid på 6-11 arbetsdagar. Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare i ärendet och finna en lösning: kundtjanst@halsoshoppen.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Jag köpte strumporna utan tår

Jag köpte strumporna utan tår, så besviken jag blev när jag äntligen fick dom, leveransen tog lång tid, kommer från Kina.
Dom ser inte alls ut som på bilderna som visas i deras varu utbud.
Uruselt går inte att använda.
🤬😡🤬

8 juillet 2026

Hej Eva,

Vi ser fram emot att höra från dig!

Köpte slip on sandaler ( tofflor).

Köpte slip on sandaler ( tofflor).
Inte billigt.
Efter NORMAL användning ( råkade GÅ i dom)började sömmen släppa.
Kundtjänstens resonemang: ”Utifrån bilden tolkar vi det som att det är yttre påverkan som påverkat skadan på sömmen som börjat släppa, inte kvaliteten på skon. ”
PS: kvalitén är typ TEMU kvalité , hade kunnat ana bluffen när skorna anlände.

1 juillet 2026

Hej Katalin,

Kanon kundservice

Kanon kundservice! Snabba på att svara och mycket behjälpliga.

2 juillet 2026

Hej Jenni,
Tack för att ditt omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd vår service och upplevelsen hos oss. :)

Varmt välkommen åter!

Bra vara

Bra vara, men lång leveranstid.

2 juillet 2026

Hej Kajsa-Else,
Tack för att ditt omdöme!

Roligt att du är nöjd med din vara.

Varmt välkommen åter!

Another Scam company.

Another Scam company.

Received broken glasses. Contacted wanting a refund and could return the glasses if they paid for the delivery.

They insist that they only send new glasses (in accordance with their policy which is nowhere to be found) and refuse anything else.

They are also not aligning with the Swedish current laws of selling products online.

Stay away.

22 juin 2026

Hej Jonathan,
Tack för att ditt omdöme!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Vänligen kontakta oss igen så kan vi ta denna diskussion vidare, självklart ska du bli nöjd med lösningen: kundtjanst@halsoshoppen.se

Företagets ägare är en 20-åring med 0…

Företagets ägare är en 20-åring med 0 anställda. Ägnar sig åt dropshipping med skräpprodukter som skickas från Kina. Svårt och dyrt att få till en retur.

1 juillet 2026

Hej Christel,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse hoss oss. Kontakta gärna vår kundtjänst på nytt så ska vi hjälpa dig vidare i ärendet och finna en lösning: kundtjanst@halsoshoppen.se

Varning!Köp ej skor från Hälsoshoppen

Beställde två par träningsskor, ett par svarta och ett par vita.
De svarta var ok med bra stöd i tå o häl. De vita kan inte kallas träningsskor. Skrynkliga i tån( inget stöd)och storleken var märklig.Rena tygskor ej träningsskor. Orkar inte börja med tillbakaskick , skänker bort om ngn vill ha. VARNING! Köp inte skor tillverkade i Kina!!Hälsoshoppen borde skämmas. Lura folk med lågkvaliteskor . Köper aldrig mer därifrån.

10 juin 2026

Hej Ulla,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att du inte är nöjd med de ena paret. Kontakta gärna vår kundtjänst på nytt så ska vi hjälpa dig vidare i ärendet gällande de vita skorna och finna en lösning: kundtjanst@halsoshoppen.se

Som de flesta skriver

Som de flesta skriver , väldigt lång leveranstid hade jag vetat det hade jag aldrig beställt , otydligt att det är ett företag som beställer allt från Kina , en påminnelse till mig själv och andra läs omdömen först innan man beställer , för i det här fallet stämde det .

30 juin 2026

Hej Per-Olof,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse. Kontakta gärna vår kundtjänst på nytt så ska vi hjälpa dig vidare i ärendet och finna en lösning: kundtjanst@halsoshoppen.se

Rekommenderar ej. Varning

Står att tofflorna är kork och läder men är plast. Önskar jag läste recensionerna här innan jag beställde. Rekommenderar ej.

Hej Andra,

Drop-shipping med undermålig kvalitet

Drop-shipping med undermålig kvalitet.
Beställde två fotledsstöd som skulle kunna användas vid aktivitet, men de gav inget stöd överhuvudtaget.
Påbörjade returprocess där de snabbt att erbjuda rabatt och påtalade att man minsann måste stå för en dyr fraktkostnad själv. ”Kundtjänst” vet inte ens vad det är för produkter eller vad det är för returadress (i Sverige) som står på deras hemsida.
I detta fallet handlar returen inte om pengarna utan att jag hatar denna typ av verksamhet.

Hej Andreas,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse. Vi är ett svenskt företag med svensk kundtjänst.

Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig: kundtjanst@halsoshoppen.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ångrar så att jag beställde härifrån…

Ångrar så att jag beställde härifrån utan att kolla trustpilot först! Jättelåååång leveranstid och ser att leveransen är från Kina!

Uppdatering: varan jag beställt kom hem söndrig. Efter flera mail fram och tillbaka så vägrar de reklamera varan. De skickar heller inte en ny vara. Alltså pengar i sjön! BESTÄLL INTE!!

Anmäl till Konsumentverket och ARN.

Hej Jenny,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Kontakta oss gärna via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Leveranstiderna är galet långa.

Leveranstiderna är galet långa.
3 veckor än så länge, inte fått sakerna än.
Har nu fått sakerna långt efter 11 arbetsdagar.
Kvaliteten är undermålig.
Om jag kunde skulle jag begärt återköp.

22 juin 2026

Hej Arvid,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi har en frakttid på 6-11 arbetsdagar enligt vår fratpolicy som finns på vår hemsida. Kontakta oss gärna på via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Företaget är mellanhanden utan eget…

Företaget är mellanhanden utan eget lager , beställer varorna från Kina . Längre leveranstid och dyrt att skicka tillbaka . Sandaler som jag köpte lever inte upp beskrivningen som anges på deras hemsida. Rekommenderar inte att ni köper här eller om ni vill ha liknade varor och icke kvalitet beställ på kinesiska sidor istället. Billigare och gratis retur.

30 mai 2026

Hej Veldina,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Kontakta oss gärna på nytt via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se

Detta är droppshipping företag

Detta är droppshipping företag , förmedlare, beställer era produkter från Kina. Så istället att köpa på hälsoshoppen beställ på Temu eller Shein. De säljer samma produkter 7-8 ggr billigare och med gratis retur. Förresten , inget ” hälsa ” relaterade produkter, vilseledande namn . Beställde sandaler som enligt beskrivningen lovar ergonomisk och mjuk sula men blev överraskad när det var bara billiga plast skor från Kina, samma kostar på Temu 126 kr , på HS 446 kr.Väntade 2 veckor leverans och står ingenstans på sidan att detta är en produkt som beställs från Kina.

8 juin 2026

Hej Vli
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med dina sandaler. Kontakta oss gärna på nytt via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se

Lång leveranstid från Kina

Lång leveranstid från Kina. Dålig modell på skon, går knappt att få in foten. Mycket krångligt och dyrt att skicka tillbaka skorna.

16 juin 2026

Hej Pia,

16 arbetsdagar till leverans

Det tog 16 arbetsdagar, drygt 3 veckor, från beställning till leverans, från Kina.
Kan inte rekommendera denna mellanhand utan eget lager i Sverige.

15 juin 2026

Hej Anette,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med vår leverans. Du får gärna kontakta oss via vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare: kundtjanst@halsoshoppen.se

Ser fram emot att höra från dig!

Framgick inte på hemsidan att det är…

Framgick inte på hemsidan att det är kinaprodukter de säljer. Lång leveranstid, konstig produkt och svårt att returnera.

13 juin 2026

Hej Ulrika,
Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med dina produkter. Kontakta oss gärna på nytt via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se

Katastrof

Katastrof, tar direkt från Asien tar tid och inte bra produkter. Rekommenderas inte

10 juin 2026

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi kan inte identifiera dig och ditt ärende. Vänligen kontakta oss gärna via vår kundtjänst, så ska vi hjälpa dig: halsoshoppen@kundtjanst.se