Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en goede reactie. Schade gemeld, telefoon weg gebracht en binnen 3 dagen weer gemaakt en terug. Oftewel een hele goeie service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellende ervaring met Harmony/BCC-afhandeling. Mijn koelkast vertoonde ernstige gebreken en lekkage, waardoor schade is ontstaan. Dit probleem heb ik al binnen de eerste 2 jaar gemeld... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie was ik wantrouwig. Onze vaatwasser stopte met werken. We hadden deze destijds bij de BCC gekocht met extra verzekering, die na het faillissement werd overgenomen door Harmony. Ik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Iphone was gevallen, eerst zou hij gemaakt worden maar uiteindelijk heb ik een volledig nieuw toestel gekregen. Alleen spijtig dat ik 3 weken zonder heb gezeten wat toch wel lang is. Maar wanneer ik o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

Coordonnées de contact

Super service!

Super service!! Heel blij mee

3 septembre 2025

Beste Laura,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Harmony verzekening/ insurance is een bedrijf dat oneerlijk is en geen verantwoording aflegt

Als ik kon, zou ik Harmony Insurance een 0 geven. Het is een bedrijf dat oneerlijk is en geen verantwoording aflegt

Ik heb een draadloze Samsung stofzuiger opgestuurd ter reparatie. Het duurde een maand en ik moest ze meerdere keren contacteren voor updates. Ze stuurden hem terug met exact hetzelfde probleem en beweerden dat de batterij er niet bij zat. De batterij zat er niet alleen bij toen ik hem opstuurde, maar ook toen zij hem terugstuurden. In plaats van te zeggen: "Excuses voor de fout, stuur hem direct terug en we geven voorrang aan de reparatie", zeiden ze dat ik een nieuwe claim moest indienen en het proces opnieuw moest beginnen. Ze verspillen je tijd. Zoals ik Harmony al vertelde, hebben ze in de verschillende e-mails die ik over deze reparatie heb gestuurd, nooit melding gemaakt van het ontbreken van de batterij of dat ze de reparatie niet konden voltooien. Ze dienden die claim pas in toen ik contact met ze opnam en zei dat het apparaat niet gerepareerd was en hetzelfde probleem had.

25 août 2025

Beste Kheira,

Dank u wel voor uw feedback. We vinden het heel vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Inmiddels hebben wij onze excuses aangeboden en u twee mogelijke oplossingen voorgesteld om het probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Wij hopen hiermee tegemoet te komen aan uw klacht en deze naar tevredenheid af te kunnen handelen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

U kunt een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Harmony is helderziend

Harmony is dat geweldige bedrijf dat op afstand kan bepalen dat een "technisch defect" (whatever that means) niet gedekt wordt door hun verzekering, omdat het onder garantie valt. Ook al kon de "reparateur" letterlijk niet ontdekken waardoor het defect veroorzaakt werd, of waar het precies in zat. Ze zijn bij Harmony met andere woorden helderziend.

Niet de eerste slechte ervaring met deze verzekeraar. Maar wat mij betreft wel de laatste. Nooit meer Harmony voor mij.

4 août 2025

Beste Chris,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is en nemen uw opmerkingen dan ook serieus.

We willen deze situatie graag verder onderzoeken om te kijken wat er precies is gebeurd en of we hierin iets kunnen betekenen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via customercare@harmony.nl, onder vermelding van uw polisnummer of schadenummer?

We staan open voor een persoonlijk gesprek en hopen alsnog tot een passende oplossing te komen.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Afspraken komt dit bedrijf zeer goed na.

23 août 2025

Beste Nuri,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat de afspraken naar wens zijn nagekomen. Uw feedback motiveert ons om dit serviceniveau te blijven waarborgen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb eerder dit bedrijf slecht…

De situatie is, vertraagd, alsnog opgelost. Dat spreekt in hun voordeel.

Ik heb eerder dit bedrijf slecht beoordeeld. Men verzocht toen om contact op te nemen. Dat heb ik gedaan met mailadres en mobiel nummer. Sindsdien niets gehoord.

Als u het wilt oplossen benader mij dan en werk het behoorlijk en netjes af.

16 août 2025

Beste Riel,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de indruk heeft dat er geen reactie is gekomen op uw bericht.

Wij willen u laten weten dat wij inmiddels op uw e-mail hebben gereageerd.

De magnetron vergoed

De magnetron die we hadden gekocht bij het inmiddels failliete BCC had het begeven in de verlengde garantie periode. Ik had zeer weinig hoop dat we er nog iets mee konden, maar tot mijn verbazing liep het via Harmony prima en konden we een andere magnetron uitzoeken. Een fijne meevaller.

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u, ondanks de situatie rondom BCC, toch goed geholpen bent via onze verlengde garantie en dat u zonder problemen een vervangende magnetron heeft kunnen uitzoeken.

We begrijpen dat het vervelend is als een apparaat defect raakt, zeker wanneer de oorspronkelijke verkoper niet langer actief is. Des te mooier dat we u hierin hebben kunnen ontzorgen. We waarderen uw vertrouwen en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe magnetron.

Noté 2 sur 5 étoiles

Duurde te lang

Duurde te lang. Heb mijn telefoon pas weken later ontvangen.
Verder was de reparatie wel goed maar zoveel weken wachten voor de reparatie is echt niet Okey

10 août 2025

Beste Mixsi Evertsz,

Hartelijk dank voor uw feedback.
We begrijpen goed dat het erg frustrerend is om weken zonder toestel te zitten, ook al is de reparatie uiteindelijk goed uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We begrijpen echter dat dit geen prettige ervaring is en nemen uw feedback hierin serieus.
Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.

Noté 1 sur 5 étoiles

I bought an iphone with insurance at an…

I bought an iphone with insurance at an apple reseller. The insurance is handled by harmony. When the phone broke down i was paid money towards a new phone. But the insurance kept on taking fees. Very hard to cancel.

4 août 2025

Dear Jasper,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear about your experience. We’d like to take a closer look at your cancellation request to ensure everything has been handled correctly. Please send us an email at customercare@harmony.nl, including your policy number or the email address you used to sign up, so we can assist you further.

We’re here to help and want to resolve this for you as quickly as possible.

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Zijn snel en vriendelijk geholpen

Zijn snel en vriendelijk geholpen ,maak je helaas ook wel eens anders mee.
Dus alle lof

2 août 2025

Beste Graaf,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent. Daar doen we ons best voor. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles redelijk snel afgehandeld.

Alles redelijk snel afgehandeld.

1 juillet 2025

Beste Wil,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat alles snel is afgehandeld. We staan graag weer voor u klaar als u ons nodig heeft.

Fijn en snel geregeld

Fijn en snel geregeld! Heel makkelijk.

18 juillet 2025

Beste Vera,

Bedankt voor uw positieve reactie.
Wat fijn om te horen dat alles snel en makkelijk geregeld kon worden. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Stonden goed voor me klaar en goed…

Stonden goed voor me klaar en goed afgehandeld

15 juillet 2025

Beste Andrew,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Fijn om te horen dat we goed voor u klaarstonden en alles naar tevredenheid is afgehandeld. We helpen u graag weer als het nodig is.

Superchill geholpen

Superchill geholpen, nieuwe laptop gekregen omdat mijn oude niet meer te redden was. Wel jammer dat ik geen invloed had op de kleur keuze of kon bijbetalen voor een duurder model. Aanrader deze verzekering

10 juillet 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor uw uitgebreide review.
Wat goed om te horen dat u superchill geholpen bent en een vervangende laptop heeft ontvangen. Daar zijn we blij mee. We begrijpen dat het jammer is dat er geen keuze in kleur of bijbetaling mogelijk was. We nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor de aanbeveling.

Gedaan zoals beloofd

12 juillet 2025

Beste Lei,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat alles is verlopen zoals beloofd. Daar streven we naar.

ballenzaak

Wat een ballenzaak, jammer dat je geen optie heb op 0 sterren. Harmony vind dat 3 keer reparatie van 1 device in 2 jaar te veel is en hebben hierdoor verzekering stopgezet. Je mag je device 2 keer per jaar laten repareren staat in het regelement.
Fix dit harmony.
Kom je afspraken na!

Beste Raylen,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. We begrijpen dat dit voor u frustrerend is.

We zouden graag met u in contact komen om uw situatie nader te bekijken en samen tot een oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn u ons uw polisnummer door te geven of een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

rommelig

Het contact ging rommelig je wist niet waar je aan toe waar je aan toe was, dit hadden ze iets beter kunnen doen .uiteindelijk is mijn apparaat een maand weggeweest. Tip ik hoop dat ze dit beter gaan regelen en de klant beter op de hoogte houden.
maar de mensen aan de telefoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam .en mijn apparaat is goed gerepareerd en doet het weer pefect en dat is het belangrijste dus als nog mijn complimenten.

20 juin 2025

Beste Hennie,

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom de reparatie niet altijd even duidelijk is verlopen en dat u zich soms niet goed geïnformeerd voelde. Uw feedback hierover nemen we serieus, want wij streven ernaar om onze klanten gedurende het hele proces zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Fijn om te horen dat ons team als vriendelijk en behulpzaam is ervaren en dat uw toestel weer perfect werkt . We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s.

Harmony

Nogmaals dank voor uw eerlijke beoordeling én uw vertrouwen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles ging erg soepel en goed

Alles ging erg soepel en goed. Enigste punt van aandacht is de communicatie die zou wat beter kunnen. Verder niets dan lof!

Beste Wil,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We zijn blij om te horen dat alles soepel en goed is verlopen. Uw complimenten waarderen we zeer.

Dank ook voor uw opmerking over de communicatie. We blijven continu werken aan verbetering, en uw feedback helpt ons daarbij.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Schermpje van Apple Watch liet los

Schermpje van Apple Watch liet los. Snel geholpen en een gloednieuwe Watch gekregen!

9 juillet 2025

Beste Jacoba,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste terugkoppeling. Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met uw gloednieuwe Apple Watch. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.
Veel plezier met uw Watch.

Goede aervice

Snel antwoord. Goede afhandeling van schade. Nette mails.

15 juillet 2025

Beste Jeanette,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle antwoorden, nette communicatie en de afhandeling van uw schade. We staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes en zeer goed geholpen.

4 juillet 2025

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u netjes en naar tevredenheid bent geholpen. Wij streven ernaar om elke klant op een correcte en zorgvuldige manier te ondersteunen, en het is prettig om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus