Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Maandag 27 juli 2026 was ik met een buurman/vriend op het hoofdkantoor van Havensteder. ( zie tekst AAD ). Ik was daarbij en kan bevestigen dat het klopt dat je kort, ongeïnteresseerd wordt geholpen... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Na de sluiting 15-9-2025 van de openbare recreatie zaal i.v.m. "wantoestanden " heeft HS besloten , een onafhankelijke patij , genaamd STRIKT , te laten uitzoeken wat hier in huis speelt... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

In de woning metingen verricht voor geluidoverlast e.d. Verhuurder had overige huurders per brief op de hoogte gebracht met datum en tijdstip voor de metingen. Tja,was uiteraard weinig te horen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lange wachttijden, ook voor spoedzaken geen apart telefoonnummer. Als ze je vraag hebben beantwoord (vaak maar half) Hangen ze de telefoon op zonder gedag of mogelijkheid om nog iets te zeggen, waard... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tjaa

Tjaa, ook hier heb ik last van schimmel en vocht! Ik heb 2 kinderen die constant ziek worden en havensteder vind dat je het zelf maar mag oplossen maar de huur nemen ze wel elke maand van je rekening! Baba! Maar er is gerenoveerd pff

10 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

de slechtwerkende woningstichting ever.

Alles wat er fout kan gaan heb deze partij uitgevonden. Van renovatie terreur. Tot waanzinnige huren vragen aan mijn partner. Bijna 1000 € huur voor een 2 kamer woning met ongelofelijke onderhoud, achterstand, schimmel, extreem vocht probleem, Boiler van 30 jaar oud, scheuren in de muur en loskomende tegels in de badkamer. Het is echt jammer dat ik hier geen foto,s kan plaatsen.

20 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is met geen pen te beschrijven hoe…

Het is met geen pen te beschrijven hoe schandalig havensteder omgaat met zn klanten en woningen . Overal schimmel en als je ze te hulp vraagt zeggen ze eigen schuld dikken bult , ze nemen je niet serieus omdat zij er verantwoordelijkheid er voor zijn,

21 décembre 2023

Schimmel en vocht

Tja.. ook hier is het raak schimmel schimmel en vocht na de renovatie 2 jaar geleden.

Alleen moet ik nog leren ventileren volgens Havensteder.

Geen woorden voor ..............

30 novembre 2024

Last van schimmel

Na de renovatie is mijn woning in Ommoord begonnen te schimmelen. Dit probleem is niet alleen zichtbaar, maar het heeft ook een grote impact op mijn leefomgeving en gezondheid. Ondanks herhaalde meldingen aan Havensteder, lijkt er weinig serieuze actie te worden ondernomen om het probleem grondig op te lossen.

Het is frustrerend om als huurder niet gehoord te worden, zeker omdat ik me zorgen maak over de luchtkwaliteit en mijn welzijn. Ik verwacht van Havensteder een meer betrokken en professionele aanpak. Dit probleem vraagt om directe en blijvende oplossingen, niet om tijdelijke lapmiddelen.

Tot nu toe ben ik erg teleurgesteld in hoe deze situatie wordt afgehandeld.

29 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wil je in een woning goed ziek worden

Wil je in een woning goed ziek worden? Dan moet je in ommoord zijn bij de havensteder! Eén en al schimmel na de renovatie!!!!!! Ben er helemaal klaar mee, als je het mij ligt knuppel ik heel me woning kort en klein ben helemaal klaar met die schimmel!!!!!!!!!

1 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

He he eindelijk iemand die een review…

He he eindelijk iemand die een review schrijft.

Mijn tante woont al ruim 40 jaar in de woning nooit heeft ze last van schimmel gehad.

Twee jaar geleden zijn de era flats gerenoveerd. Na de renovatie heeft ze 70 tot 80 procent luchtvochtigheid in de woning met als ernstig schimmel vorming als gevolg.Havensteder blijft erbij dat er niet goed geventileerd wordt.

28 novembre 2024

Schimmel

Mijn familieleden wonen al 20 jaar in ommoord.
De flat van havensteder wordt gerenoveerd en heb nu elke keer schimmel echt ongelofelijk. Gaat maar niet weg heel mijn woning zit top tot teen onder de schimmel

20 novembre 2024

Schimmel woningen

WONINGEN IN OMMOORD ZITTEN VOL MET SCHIMMEL NA RENOVATIE

BEWONERS VENTILEREN NIET GOED VOLGENS HAVENSTEDER!!!

28 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Buiten dat het tocht als de ziekte

Buiten dat het tocht als de ziekte, veels te duur!! Ik betaal voor een 1 kamer appartement €607, 2 portieken verder woont mijn buurman, 1 verdieping lager op een 4 kamer appartement voor €750.

Belachelijk!

30 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

ONPROFFESIONEEL ZO EEN GROOT BEDRIJF!

Mijn moeder is pas overleden en ze heeft een grote woning met 5 kamers achtergelaten waarin mijn vader nu in zijn eentje woont. Oneindig keer gebeld om Van Groot naar Beter een woningruil te doen, maar nee hoor. Ik krijg geen enkele keer een terugkoppeling over de stand van zaken. Er wordt iedere keer ons beloofd dat ze mij gaan bellen, notities maken en actie gaan ondernemen. Voor simpele reparaties in huis moet ik tig keer contact opnemen. Niets gaat goed van Havensteder. Is er niemand die een zaak opent voor dit bedrijf? Genoeg geweest met hun onprofessionele houding.

7 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

De toon waarop je te woord gestaan…

De toon waarop je te woord gestaan wordt door medewerkers van het service center, gewoon onbeschoft. Heb 15 jaar geleden zelf op het service center gewerkt, maar wat is dit bedrijf achteruit gegaan! Klantvriendelijkheid is iets waar men volgens mij nooit van gehoord heeft. Ik zou me er beslist niet meer thuis voelen! Havensteder: ga je schamen!!

2 septembre 2024

Al meer dan 16 maanden een nat huis

Al meer dan 16 maanden een nat huis. Telkens wordt het droog verklaard. Hoe dan?! Oplossing wordt er niet geboden, alleen insinuaties dat je zelf niet goed ventileert. Dat het huis nat is, is omdat iemand op de 4e verdieping een wasmachine kraan had open laten staan. Daar helpt geen ventilatie tegen. En als je het na al die maanden niet meer ziet zitten en er wat van zegt, tuurlijk vol emotie en kwaad worden, mag je op kantoor je excuus komen maken, anders worden er maatregelen tegen je genomen. De omgekeerde wereld. Kan 16 maanden mijn huis niet bewonen, maar ik moet ja en amen zeggen.

11 août 2024

Hang nu al 19 minuten aan de telefoon

Hang nu al 15 minuten aan de telefoon, na eerst meer dan een maand geleden het Reparatieverzoek, digitaal ingediend te hebben. Hoor je op het bandje eerst dat de geschatte wachttijd MEER is dan 10 minuten, om tussentijds dan te moeten horen dat de wachttijd MINDER is dan 10 minuten om vervolgens weer te horen dat het MEER is dan 10 minuten, dan weer MINDER dan 10 minuten en nu, NA 19 MINUTEN te horen krijg dat de geschatte wachttijd MINDER is dan 8 minuten.

6 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zelf wel alle tijd nemen

Ik zit al enige tijd te wachten op het ontvangst van mijn jaarlijkse afrekening i.v.m. warmtelevering. "Binnen 30 dagen maken we het over naar je rekening". We zitten er nu al dik overheen. Moet je iets betalen dan krijg je x dagen de tijd anders zit je opgeschept met extra kosten máár zelf nemen ze alle tijd van de wereld. Zelfs ná telefonisch contact en per mail. Stelletje hypocrieten.

1 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

5 redenen waarom je nooit…

Trap er niet in, ga niet met deze mensen in zee; je kan beter op straat wonen. Of, voor de hoger opgeleiden onder ons: dit illustreert prachtig het failliet van onze neoliberale samenleving.
Joejoetjes!

30 mai 2024

geweldige service

ik heb een kapote wc dus urine en ontlasting,ik heb een kenis afgelopen maandag hierover laten belen omdat ik zelf een afsraak had ,die kreeg te horen dat ik maar tot volgende week dinsdag moest wachten,omdat het uiteraard steeds meer gaat stinken besloot ik zelf ook nog maar eens te bellen helaas zaterdag na veel moeite zou er iemand uiteraard van hunzelf komen kyken of te kyken of er wel wat nodig was ,nu drie uur geleden dus ik vermoed gewoon besodemoeterd te zyn dit zyn de fyne medewerkers van havensteder bedank word vervolg

18 mai 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus