Lads are absolutely sound out
Lads are absolutely sound out, great communication. Spent a fair few pound with them now at this stage and their packaging is top notch.
Aucune trace de demande d’avis
Paid in full and haven't received a thing, strung me out for a full month saying he's awaiting parts from the supplier. Total scam, do not trust!!
Esperienza pessima.
Ho effettuato un ordine che è arrivato con oltre un mese di ritardo rispetto ai tempi previsti. La spedizione è stata estremamente lenta e il supporto clienti non si è dimostrato all’altezza nel fornire aggiornamenti chiari sullo stato dell’ordine.
Dopo il pagamento mi aspettavo maggiore serietà e comunicazione, soprattutto considerando l’importanza e il costo dei componenti acquistati.
Servizio decisamente da migliorare.
SCAMMERS!!! Stay away!!!! Sent me the wrong parts and only refunded a part of they money it cost me even tho they said by email that they will pay back all that I payed after getting the gods back like they got. Reminded them multiple times for months but they keep ignoring!!! I'd stay the hell away from this place