De har dejlige vare, men de har elendig kundeservice. Man kan ikke ringe til dem mere . Der er op til 2 dage for et svar om noget, skriver de på deres hjemmeside. Jeg fik bestilt noget til den forker... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside med lækre produkter indenfor denne kategori. Super lækkert at f.eks. låg, pipetter o.lign. der passer til en given flaske, står oplyst sammen med fl... Voir plus
Bestilt lidt flasker med pipette mandag. Lige det heg manglede. Faldt tilfældigt over Hedenhus i min søgen. Spændende og god side, spændende produkter iøvrigt, rimelige priser, sikker indpakning og hu... Voir plus
Gode produkter, meget rimelige priser, god, dansk hjemmeside med flot udvalg af økologiske produkter, opskrifter og udstyr til selv at fremstille cremer, olier og kosmetik. Altid hurtigt og fint pakke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
Coordonnées de contact
Knastvej 4, 7860, Spøttrup, Danemark
- kontakt@hedenhus.dk
- hedenhus.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
WOW 🤩
WOW! Handler der bestemt igen!
Jeg købte varer dagen før påske, jeg regnede ikke med jeg ville få det før efter påskedagene men jeg vågnede op med levering klar langfredag! 😳 det er jo for vildt 👏🏻 og sindssygt gode produkter! Handler der 100% igen!
I am happy that I can buy organic…
I am happy that I can buy organic products, which are of very good quality and affordable. I also appreciate the homemade cosmetic recipes that you offer. Thank you for existing!🤗Elena.
Super gode produkter
Hurtig levering, stort udvalg - og super gode produkter jeg har købt indtil videre :-)
Køber helt sikkert igen :-)
Virkelig lækre produkter
Virkelig lækre produkter, nem og brugervenlig hjemmeside. jeg bestiller den ene dag og modtager pakken den næste. det synes jeg er helt fantastisk. oveni har jeg nu eksperimenteret med at lave egne hudplejeprodukter nogle gange inspireret af jeres opskrifter og med stor succes indtil videre. dejligt at i deler ud af erfaringer. det har givet mig mod på at fortsætte med at lege og udvikle en hudpleje der passer lige præcist til min type hud. Så Tak for det :)
Virkelig god vejledning
Ingen slinger i valsen.
Ingen slinger i valsen.
Gode rene vare.
Kun oplevet fejl en gang, som hurtigt blev rettet, og blev favorabelt for mig.
Altid en fornøjelse at handle hos jer😊
Godt produkt
Sheasmør raffineret lugter ikke og virkelig godt produkt til tør hud
Altid fået varer af god kvalitet
Jeg har altid fået varer af god kvalitet, hurtig levering. Absolut intet at være utilfreds med.
Rigtig godt tilfreds
Jeg har handlet der flere gange nu og er meget tilfreds.
de er super gode de olier og de kom…
de er super gode de olier og de kom hurtig. så 5 skumbananer herfra :)
God kundeservice
Nem bestilling. Hurtig ordrebekræftelse. Hurtig afsendelse. God kundeservice. En virksomhed man kan stole på og som jeg helt sikker vil købe hos fremover.
Min pakke kom tidligere end forventet…
Min pakke kom tidligere end forventet og jeg er meget glad for produktet
fantastisk
Nemt, hurtigt, skønne produkter, stort udvalg, gode klip og forklaringer. Just love it. Tak for jer.
Nemt, hurtigt, billigt og miljørigtige produkter.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.