Een fijn bedrijf waar je goed contact mee kunt krijgen, zowel telefonisch als via chat/app, als je vragen hebt. Ook is betalen aan de deur geen probleem (na eerdere mindere ervaringen met andere bedr... Voir plus
Lisez les avis des autres
De fiets was makkelijk te bestellen, website was overzichtelijk. Helaas was na het bestellen, de kleur die we wilden niet op voorraad. Er werd contact opgenomen om een andere kleur voor te stellen... Voir plus
Nieuwe fatbike gekocht voor mijn zoontje. Na een paar dagen display kapot. Nu al 2 weken bezig met ze om met een oplossing te komen. Ze reageren niet of vaag ‘overleggen met team’ en vervolgens hoor j... Voir plus
Ik heb kortgeleden de V8 Ultra Max besteld bij Hero Fatbikes en ben echt ontzettend tevreden! De service was uitstekend, vriendelijk en snel. De fiets rijdt super, voelt erg stevig aan en ziet er vet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HeroFatbikes is dé specialist in hoogwaardige fatbikes tegen betaalbare prijzen. Ons doel is om iedereen toegang te bieden tot de beste fatbike-ervaring! Wat ons uniek maakt: Betaalbare topkwaliteit: Onze fatbikes bieden hoogwaardige prestaties voor een eerlijke prijs. Klantenservice op nummer 1: We staan altijd klaar om je te helpen, van advies bij aankoop tot ondersteuning na levering. Ruim assortiment: Kies uit verschillende modellen en accessoires om je fatbike volledig aan te passen aan jouw wensen. Eerlijke garanties: Wij bieden duidelijke garantievoorwaarden en een 14-dagen-geld-terug-garantie voor een zorgeloze aankoop.
Coordonnées de contact
Vinkeveen, Pays-Bas
- 0630198289
- info@herofatbikes.nl
- herofatbikes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 47 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Top service snel geleverd en…
Top service snel geleverd en vriendelijke personeel zeker een aanrader

Réponse de Herofatbikes
Het schermpje goedis een hele goeie website mijn…
Het is een hele goeie website mijn schermpje was er binnen 3 dagen

Goede ervaring
Goede ervaring, fatbikes worden in goede staat geleverd. Waar voor je geld. Staan je vriendelijk en netjes te woord. Goed bereikbaar met evt vragen. En snelle reactie. Fijn bedrijf.
1 tip wel. Ik zou niet met ideal betalen, beter aan de deur. Dan komt de fatbike met minder een omweg.

Réponse de Herofatbikes
Guter Service gutes Fahrrad gute…
Guter Service gutes Fahrrad gute Qualität bin zufrieden 😆

Very fast delivery
Very fast delivery, goods at the highest level, I recommend✌🏻
The consultants are very nice and respond very quickly!

Réponse de Herofatbikes
Super vriendelijk personeel en een…
Super vriendelijk personeel en een snelle levering als je vragen hebt over de fiets antwoorden ze heel snel en uitgebreid!!

Whoo wat een goeie service
Whoo wat een goeie service
Onderdeel negens te krijgen en zij hebben het gewoon .
Top zaak!!!!!!!!

Réponse de Herofatbikes
Ik ben zeer goed geholpen
Ik ben zeer goed geholpen, pakket was snel binnen en tijdens de montage werd ik goed telefonisch geholpen door een van de vriendelijke medewerkers.

Réponse de Herofatbikes
Controller en display beteld goeie…
Controller en display beteld goeie service en een goeie communicatie 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Réponse de Herofatbikes
Goede retour service en duidelijk…
Goede retour service en duidelijk opgelost! Producten ook top!

Réponse de Herofatbikes
Wacht maar tot je fiets kapot gaat
Een grotere oplichter heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik waarschuw iedereen! Vaak contact proberen te zoeken voor garantie -want motor stuk na 2 maanden- maar hij geeft geen gehoor. Wordt niet gereageerd!!!!! ik snap echt niet waar die reviews vandaan komen hieronder!! NEP???????

Réponse de Herofatbikes
Goede service en snel antwoord
Na een goed telefonisch gesprek, waarbij we 2 V8’s aangeschaft hebben kregen we ook nog eens korting op de fatbikes.
De uitleg bij het leveren van de fatbikes was zeer goed! Ook kregen we snel de uitleg doorgestuurd hoe we miles naar km moesten veranderen.
Zeer tevreden klant!

SUPER BLIJ met herofatbikes
Ik ben zeer tevreden over mijn fatbike heb er inmiddels al 2 gehaald ik kom af en toe ook langs voor een onderhouds beurt en word hier altijd goed en snel geholpen over de levering was bij mij ook erg snel! ik raad HEROFATBIKES zeker aan!!!!!!

Réponse de Herofatbikes
Snelle levering en een duidelijke…
Snelle levering en een duidelijke omschrijving

Réponse de Herofatbikes
Snelle levering en de website is goed…
Snelle levering en de website is goed overzichtelijk

Réponse de Herofatbikes
Hele goede fiets goede kwaliteit beste…
Hele goede fiets goede kwaliteit beste service!!!!!

L’expérience Trustpilot