Een fijn bedrijf waar je goed contact mee kunt krijgen, zowel telefonisch als via chat/app, als je vragen hebt. Ook is betalen aan de deur geen probleem (na eerdere mindere ervaringen met andere bedr... Voir plus
Lisez les avis des autres
De fiets was makkelijk te bestellen, website was overzichtelijk. Helaas was na het bestellen, de kleur die we wilden niet op voorraad. Er werd contact opgenomen om een andere kleur voor te stellen... Voir plus
Nieuwe fatbike gekocht voor mijn zoontje. Na een paar dagen display kapot. Nu al 2 weken bezig met ze om met een oplossing te komen. Ze reageren niet of vaag ‘overleggen met team’ en vervolgens hoor j... Voir plus
Ik heb kortgeleden de V8 Ultra Max besteld bij Hero Fatbikes en ben echt ontzettend tevreden! De service was uitstekend, vriendelijk en snel. De fiets rijdt super, voelt erg stevig aan en ziet er vet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HeroFatbikes is dé specialist in hoogwaardige fatbikes tegen betaalbare prijzen. Ons doel is om iedereen toegang te bieden tot de beste fatbike-ervaring! Wat ons uniek maakt: Betaalbare topkwaliteit: Onze fatbikes bieden hoogwaardige prestaties voor een eerlijke prijs. Klantenservice op nummer 1: We staan altijd klaar om je te helpen, van advies bij aankoop tot ondersteuning na levering. Ruim assortiment: Kies uit verschillende modellen en accessoires om je fatbike volledig aan te passen aan jouw wensen. Eerlijke garanties: Wij bieden duidelijke garantievoorwaarden en een 14-dagen-geld-terug-garantie voor een zorgeloze aankoop.
Coordonnées de contact
Vinkeveen, Pays-Bas
- 0630198289
- info@herofatbikes.nl
- herofatbikes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 47 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super service en fatbike
Super service en fatbike, heb ongeveer een jaar geleden een fatbike gekocht en op de dag van vandaag nog steeds super blij mee. Laatst enkel me remblokjes vervangen en dat was binnen uurtje geregeld voor een zeer goeie prijs. Zeker een aanrader en complimenten naar het team van herofatikes!

Hele vriendelijke mensen
Hele vriendelijke mensen! De senior monteur kan echt alles maken, heeft er veel verstand van. Goede fietsen voor goede prijs.

Réponse de Herofatbikes
Snelle levering, fiets van zeer uitstekende kwaliteit. Netjes en goed personeel.

Réponse de Herofatbikes
Fijn contact en een snelle levering!
Fijn contact en een snelle levering!

Réponse de Herofatbikes
Echt top personeel heel aardig en alles…
Echt top personeel heel aardig en alles goed gemaakt binnen no time is alles weer goed!

SLECHTSE SERVICE OOIT!
Kapot slecht service. Verbrande motor kabel binnen 3 maanden. Zeggen ze los het zelf op en stuur tikkie en nu zeggen ze helaas buiten de garantie periode.
Mensen waargeschuwd mens telt voor 2. Vertrouw herofatbikes niet!!!
Ze laten je in de steek. Ik ben niet de enige die met zelfde probleem heb en niet enige slachtoffer.
Koop niet van herofatbikes als je denkt dat je garantie krijgt, die krijg je namelijk niet!!!!

Super goeie service
Super goeie service, behulpzaam,heel vriendenlijk voert alles snel en perfect uit!!
Zeker een aanrader!

Super geregeld
Super geregeld allemaal! Contact was weg goed, werd snel gereageerd en kon ook super snel terecht. Daarbij is Hero een super aardige gast waardoor hij deze 5 sterren zeker verdiend heeft. Hij doet erg ze best, werkt proactief en levert kwaliteit. Al met al TOP!

BESTE JA BESTE site voor fatbike spullen/fatbikes
BESTE JA BESTE site voor je fatbike onderdelen/fatbikes ik heb daar al 2 keer besteld en ze zijn snel aangekomen en zijn goeie qualiteit en blijven lang mee, dus haal je spullen/fatbikes hier beste site ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Herofatbikes
Had eerst een h8 display besteld…
Had eerst een H8-display besteld, blijkbaar zonder code, en heb contact opgenomen met het bedrijf. Gelijk reactie gekregen; ze dachten gelijk aan een oplossing om het scherm terug te sturen en dat ze me een nieuwe opsturen met wel een code. Scherm teruggestuurd, gisteren hebben ze de nieuwe gelijk opgestuurd en vandaag binnen, plus code. Goed bedrijf, ga hier vaker bestellen.

Réponse de Herofatbikes
Contact via wats app gehad maar ben al…
Contact via wats app gehad maar ben al 4 dagen op antwoord aan het wachten

Geweldig ding die v20 10.0
Geweldig ding die v20 10.0 voor goede prijs en fiest lekker

Betrouwbaar en klantgericht!
Wij hadden onze fatbike gekocht bij een webshop die failliet was gegaan. Daar konden we niet meer terecht, want de trapsensor ging binnen een maand kapot. Daarom gingen we opzoek naar een andere monteur. Ik nam contact op met Hero Fatbike via whatsapp, waar ik snel werd terug gebeld. Een aardige medewerker heeft ons goed en duidelijk geholpen! Ze zijn zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Ze hadden de trapsensor netjes op voorraad. Daarom besloot ik een afspraak te maken. We moesten er zelf lang voor autorijden, maar dat was het waard. Want onze fatbike geeft weer trapondersteuning naar behoren voor een goede prijs.

Réponse de Herofatbikes
Goede nieuwe fat bikes.Rijd goed.
Goede nieuwe fat bikes.Rijd goed.
Daarnaast goede service. Wil je veel km bestel een duurdere accu, meer Kwh.

Réponse de Herofatbikes
Gebeld voor reparatie van een lekke…
Gebeld voor reparatie van een lekke band , vervangen van de standaard en achterremblokjes. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan, stonden binnen no-time voor de deur om de bike op te halen en dezelfde dag ook weer gefixed teruggebracht! Topservice 👍👍👍 Aanrader!

Réponse de Herofatbikes
Je wordt altijd met respect behandeld…
Je wordt altijd met respect behandeld super aardige gasten en ze doen ook alles aan je fatbike wat je nodig hebt en ook nog voor een goed prijsje

L’expérience Trustpilot