De borstkolf beschikt over meerdere modi en verschillende zuigsterktes, waardoor je de instellingen kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Hij is draadloos en oplaadbaar, wat het gebruik flexibel maakt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden met de dubbele borstkolf! Er zijn verschillende standen en ook een massagefunctie. Hij is echt ideaal voor mijn relactatie avontuur. De kolf is ook heel voorzichtig voor de tepels waardo... Voir plus
L'entreprise a répondu
I’ve been using the HeyMommies hands-free breast pump for a while now, and I’m happy with the settings and the suction power. It offers plenty of modes, so you can experiment to see what works best... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kolf werkt opzich goed, kolft veel melk af. Hoe lager de stand hoe meer er gekolfd wordt, laag beginnen en steeds wat hoger qua stand. Alleen merk ik dat hoelang ik er ook aan hang hij mijn borsten ni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Slimme en betrouwbare babyproducten voor moeders die gemak, comfort en kwaliteit zoeken exclusief ontwikkeld op basis van echte mama behoeften.
Gratis verzending & 2 jaar garantie

Mennestraat 67, 3882AS, Putten, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
De borstkolf is compact, niet te groot en heeft een gebruikelijke tas, dus je hoeft niet na te denken hoe je het moet bewaren/vervoeren. De klantenservice is erg vriendelijk en snel met het beantwoorden van vragen. Als ik ooit een nieuwe borstkolf nodig zal hebben zal ik het zeker opnieuw hier bestellen.

Réponse de Heymommies
Hele fijne kolf. Ik heb deze aangeraden gekregen van mijn kraamzorg. Ik mocht die van haar uitproberen en was tevreden en heb zelf ook besteld. Ik gebruik hem niet zo vaak maar heel makkelijk in gebruik en alles is ook netjes in verpakking. Ook het tasje wat je erbij krijgt en de schilden zijnfijn.
Klantenservice is goed bereikbaar dus je kan altijd snel bij ze terecht. Een aanrader

Réponse de Heymommies
Ik gebruik de borstkolf & flessenwarmer van Heymommies en dit is voor mij echt een uitkomst. Ze werken beide precies zoals ze moeten en nodig zijn. Fijne & snelle service en contact. Hier iedere dag een blije baby mede dankzij Heymommies!

Réponse de Heymommies
Fijne kolf met een mooi design. Hij functioneert goed en is makkelijk schoon te maken. Fijne zuigkracht en heel fijn dat er een koffertje bij zit zodat je hem mee kan nemen!

Réponse de Heymommies
Mooiii ding en snel geleverd. Gister besteld en vandaag al binnen gekomen en gelijk in gebruik door mijn vriendin👌🏾 werd mij netjes gevraagd een review te schrijven nadat ik was geholpen door de klanten service

Réponse de Heymommies
Super fijne , goede service. Als fulltime kolf gebruiker, zeer fijne kolven: flow lite 12. Bijna niet hoorbaar en zitten super comfortabel! Verzending was snel & fijne hulp rondom contact momenten.

Réponse de Heymommies
Hele fijne kolf met een mooi design. Goed handsfree te gebruiken en verschillende kolfstanden mogelijk wat het kolfen aangenaam maakt.
Prettig borstschild wat prettig rondom je tepel en borst vormt.

Réponse de Heymommies
The HeyMommies pump itself is solid for the price: hands-free design, decent battery life (though you do need to stay on top of charging), surprisingly quiet, and strong enough suction at max setting to draw milk out effectively. One design gripe: there's no way to set the pumping level before turning it on, so it starts at whatever setting you last used, often max, which is a painful surprise.
The reason for the low score is customer service, not the product. My pump became defective, and since my baby cannot direct breastfeed, pumping isn't optional for us. It's our only way to feed her, which made the slow resolution genuinely stressful rather than just inconvenient. I reported the issue May 12th and got a same-day response asking for a troubleshooting video. From there it fell apart: my ticket got passed between reps, one of whom claimed she couldn't view the video though earlier reps had no issue with it; nobody would give me a turnaround estimate despite repeated requests; and after weeks of silence, I was told my emails had gone to spam, despite being part of an unbroken thread with no prior delivery issues. I ended up buying a backup pump out of necessity, and when I mentioned the financial and emotional toll, I got a flat "sorry for the delays!" with no real acknowledgment. The issue was finally resolved June 18th, over a month later, when a replacement pump was shipped without my input (I asked for a refund or a new pump, but nothing was confirmed and a new one just sent). It arrived within days, underscoring how avoidable that month-long wait actually was.

Réponse de Heymommies
Present for my wife and she loves the product. I just ordered the bottle warmer as well so lets see how that goes!

Réponse de Heymommies
Een vriendin van mij had net een kleintje gekregen, ik had echt geen beter cadeau voor haar kunnen halen! Ik heb nog nooit zo vaak te horen gekregen van iemand dat ze blij zijn met hun cadeautje. Aanrader!

Réponse de Heymommies
Dit was een tip van onze kraamzorg. Wat een fantastisch apparaat. Je hebt lekker je handen vrij terwijl je aan het kolven bent. Zo heb je ook meer aandacht voor de kleine. Ik raad het alle moeders aan die kolven. Top!

Réponse de Heymommies
Een tijd geleden een kolf gekocht van heymommies voor mijn vrouw en dit heeft ons echt enorm geholpen. Zo een fijn product voor mijn vrouw en makkelijk in gebruik!

Réponse de Heymommies
Fijne kolf. Vooral dat gewoon bezig kan blijven. Want toch handig is met meerderen kinderen.

Réponse de Heymommies
Ik heb het product nog niet uitgetest maar kan alvast vertellen dat de klantenservice top is. Snelle reactie en heldere uitleg.

Réponse de Heymommies
2 weken na de geboorte van onze zoon, hebben wij een kolfapparaat besteld op deze site. Verwachte levertijd: 3 tot 4 werkdagen. Na 3 weken wachten en heen en weer gemail, nog geen apparaat. We zijn beginnende ouders en hadden dit apparaat hard nodig. Uit nood hebben wij een ander apparaat moeten kopen, we wisten niet meer welke levertijd we konden verwachten. Een week later kregen we een pakketje. Niet meer nodig. Na heel wat uitpluis i.vm een zeer specifiek retourbeleid, zou de terugbetaling 5 tot 7 werkdagen duren. Ondertussen zijn we 10 dagen verder en hebben nog geen retourbedrag ontvangen. Wat het jammer maakt is dat mensen een kolfapparaat nodig hebben voor het voeden, dit is essentieel en hard nodig bij een pasgeboren baby. Wanneer de afspraken niet worden nagekomen, moet er ergens iets goed gaan of een realisatie komen dat er veel fout gaat. In ons geval gaat alles moeizaam, de klantenservice verteld alleen wat de status is naar veel navraag. Als ze terug mailen ligt het de hele tijd aan een 3de partij. Als er gedropshipped wordt, is dat natuurlijk geen probleem. Zorg er wel voor dat mensen die jouw producten nodig hebben goed geholpen worden.

Réponse de Heymommies
Vera heeft ons goed geholpen nadat wij per ongeluk de verkeerde kleur hadden geselecteerd. Pakketje kwam netjes de volgende dag binnen en werkt goed volgens de vrouw!

Réponse de Heymommies
Hele fijne borstkolf. Makkelijk te gebruiken, schoon te maken en weer in elkaar te zetten.
Een iets duidelijkere handleiding en eventueel een filmpje voor de eerste keer gebruiken zou wel makkelijk zijn.

Réponse de Heymommies
Vriendin vroeg of ik review wou achterlaten. De flow lite borstkoven kochten wij met 20% korting en kwamen de volgende dag al binnen. Kwam genoeg melk uit volgens de vrouw!

Réponse de Heymommies
Lang verhaal kort: gekozen voor Heymommies o.a. o.b.v. goede recensies. Eerste 6 maanden heeft de motor goed gewerkt, maar daarna begonnen de kuren. Dit was medio Januari en uiteraard heb ik dit gemeld bij de klantenservice en ondertussen zelf weer aan de praat gekregen. 2 maanden verder stopte de motor er helemaal mee. Gelukkig had ik nog een oude kolf liggen en kon ik het probleem opvangen.
Probleem nogmaals gefilmd en uitgelegd aan de klantenservice. Er zou overleg zijn met de technische afdeling, vervolgens wordt er geen contact meer opgenomen, na veel eigen initiatief zouden we een nieuwe motor krijgen.
Deze liet vervolgens weer op zich wachten. Doordat mijn oude kolf vanwege slijtage ook defect ging en ik naar het buitenland moest voor werk, was ik genoodzaakt een nieuwe vergelijkbare motor aan te schaffen en konden wij helaas niet meer wachten op een nieuwe motor. Het is inmiddels juni en we hebben een maand geleden al om een restitutie gevraagd, maar helaas laat de communicatie te weten over. Er wordt niet gereageerd of pas 3 weken later wat maakt dat wij niet meer positief over dit bedrijf kunnen zijn.
Helaas is de borstvoeding in deze periode erg teruggelopen en zit het nu aan het einde van de rit. Al met al is dit vanaf januari al een hele lange case en komt er geen oplossing. Dit kost ontzettend veel energie, we zijn helaas niet tevreden meer over de aanpak en service en inmiddels zijn we zover dat wij het geld graag terug willen. Daar wachten wij nog steeds op.