Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement.... Voir plus
L'entreprise a répondu
I, like so many others didn't realise this site would continue to take money despite there being no further use made of the service. I can't believe I've only just noticed this after a few months -... Voir plus
L'entreprise a répondu
I tried this service and then cancelled and even explained why I cancelled. I still got charged for the next month! I am looking for a refund immediately!
Aanvankelijk ging ik uit van RSI omdat ik al vele jaren intensief computerwerk doe. Van de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen, maar de pijn bleef aanhouden. Vanavond heb ik gezocht naar meer oefeninge... Voir plus
Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.
Ringbaan-Oost 116C2, 5013CD, Ringbaan-Oost, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Eerlijke en snelle reactie op mijn ongenoegen, dat heb ik geapprecieerd. Betrouwbare partner.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Another bloody scam how do these thieves get away with blatant robbery . I don’t even know who they are or what they do . What I do know is they scammed £9.99 from me and if I hadn’t noticed would have done it again next month .
These companies need closing down
Turns out they’ve been scamming me for over a year . Nothing short of crooks .

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Vrij uitgebreide check waarin diverse spieren/pezen (in mijn geval rond de schouder) de revue passeren. Daarom des te teleurstellender dat de "uitslag" een onzinnige mededeling is: "schouderinstabiliteit" en "Klachten aan arm nek en/of schouder" - ja dûh. Dit is het equivalent van "Als u op uw buik druk, doet het dan pijn? - ah ik zie het al: buikpijn". Sorry, hier vind ik de uitslag geen €2,99 waard.

Goede vragenlijsten ,goede adviezen en oefeningen om te doen .bedankt
Via hun kun je ook fysio vinden...

Réponse de Hierhebikpijn.nl
I did a consultation with this company for £2.49. That was fair enough. A week later they charged my PayPal account with £9.99. I was not made aware of this payment or indeed what it is even for. I have now cancelled any further payments that may arise. I am so annoyed at this.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Zeer gedetailleerde vragen met duidelijke oefeningen met filmpje. Heel professioneel en adequaat.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Ik verrot van de pijn in mijn heup, hoop op een duidelijk antwoord met tips, ik vul de hele vragenlijst in, met testen die de pijn erger maken, om vervolgens een paywall voor mijn neus te krijgen die niet van tevoren was aangekondigd. Ik heb speciaal een account hier aangemaakt om deze review te schrijven.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Heel vervelend dit. Je vult alsmaar vragen in en dan de afknapper. En dan die vervelende antwoorden in antwoord dat ze alles duidelijk aangeven. Nee, dus. Niet. En dat weten ze heel goed. Dus ga ook hier geen standaard antwoord onder plaatsen en geef gewoon toe dat deze site bedoelt is om mensen ertoe aan te zetten nodeloos geld uit te geven. En ga iets nuttigs met jullie leven doen.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Mooie overzichtelijke site met vragen en snel helderheid.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
I am receiving a bill of 13.99$ and no subscription cancellation method from physio check/hierhebi. When I use my email it says I do not have an account with you. Scam of note.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uitslag te zien. Is dit uberhaupt legaal? Hele schimmige en vuile manier van handelen als je het mij vraagt en raadt eenieder dan ook af om de website te bezoeken!

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Ik heb zojuist de check gedaan. Moet betalen voor de uitslag, dat heb ik gedaan. Vervolgens kan ik de uitslag niet bekijken omdat mijn abonnement is verlopen? Geld is wel van mijn rekening af. Abonnement opzeggen kan ook al niet. Wat is dit voor slechte grap?!? Zou heel graag een antwoord willen. En mijn geld terug. Graag ook abonnement stop zetten. Wat onmogelijk is op de site.
Nou staat hieronder dat ze geprobeerd contact op te nemen. Maar dat dit niet gelukt is. Ook dat is raar, want heb wel een mail gehad. En mn geld terug. Dit was zogenaamd mijn eigen fout, omdat ik niet lang genoeg had gewacht met de betalings pagina weg te klikken. Maar wel geld afschrijven. Ik ga er wel vanuit dat ik niet maandelijks hoef te betalen voor iets wat ik nooit heb gekregen. Er staat nog steeds dat mijn account is verlopen. Terwijl dit nooit actief is geweest.
Ook een beetje late reactie op mn review.
Jammer dat ik het antwoord hieronder niet kan beantwoorden.
Als ik dat aanklik, staat er; veilig afrekenen.
Lijkt me sterk dat ik een abonnement heb als er nooit is betaald.

Réponse de Hierhebikpijn.nl
I signed up for their trial for 3.5$ to find out what's wrong with my knee, and I didnt like it but there was NOWHERE to cancel. I received no email with the report or the website didn't have an option to log in and cancel, it's a SCAM. I demand this company Cancel my membership immediately

Réponse de Hierhebikpijn.nl
Al meerdere mensen hebben aan gegeven dat het niet duidelijk is dat er na de test ineens een abonnement afgesloten moet worden voordat je de uitslag krijgt. Voor 2,99 start dan een proefabonnement die vanzelf overgezet wordt in een abonnement van 12,99- per maand. (Met de hoop dus dat mensen zich vergeten af te melden). Standaard antwoord van jullie hier is steeds "Mogelijk heb je er overheen gelezen, maar aan het begin van de check vermelden we duidelijk wat de kosten zijn.". Wat misschien ook mogelijk zou kunnen zijn is dat het alles behalve duidelijk aangeven staat. Na een tijdje zou je toch denken, goh, we krijgen wel heel vaak dezelfde review. Maar nee, het ligt aan de consument, die kijkt erover heen. Volgens mij weten jullie dondersgoed waar jullie mee bezig zijn en àls dit geen poging is tot oplichting zou ik even heel goed kijken naar hoe jullie je presenteren.

It is a scam.
You are signed up to a monthly subscription of £9.99 with no account actually issued. Avoid.