Hierhebikpijn.nl Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

I, like so many others didn't realise this site would continue to take money despite there being no further use made of the service. I can't believe I've only just noticed this after a few months -... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

I tried this service and then cancelled and even explained why I cancelled. I still got charged for the next month! I am looking for a refund immediately!

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvankelijk ging ik uit van RSI omdat ik al vele jaren intensief computerwerk doe. Van de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen, maar de pijn bleef aanhouden. Vanavond heb ik gezocht naar meer oefeninge... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Kinésithérapeute

Écrit par l'entreprise

Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Eerlijke en snelle reactie op mijn…

Eerlijke en snelle reactie op mijn ongenoegen, dat heb ik geapprecieerd. Betrouwbare partner.

12 avril 2025

Réponse de Hierhebikpijn.nl

Hallo Bea, dank je voor je review. Ik ben blij dat ik het voor je heb kunnen oplossen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle reactie super fijn

10 avril 2025

Réponse de Hierhebikpijn.nl

Hallo, dank je wel voor je review! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, en proberen altijd zo snel mogelijk te reageren :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Another bloody scam how do these…

Another bloody scam how do these thieves get away with blatant robbery . I don’t even know who they are or what they do . What I do know is they scammed £9.99 from me and if I hadn’t noticed would have done it again next month .
These companies need closing down
Turns out they’ve been scamming me for over a year . Nothing short of crooks .

9 avril 2025

Hi Stephen,

I tried to contact you, but unfortunately this was unsuccessful.

This is for your Physiocheck subscription. With the subscription you have unlimited access to our self-check and online exercise programs.

I'm sorry to hear that the payment did not proceed as you had expected. You authorized us for future payments by paying for the trial period. You may not have seen this, or you may have overlooked it, but you could have prevented the payment by canceling your subscription during the 7-day trial period. We explicitly mention all this on our checkout page and pricing page. I'm very sorry that you experienced this.

Noté 2 sur 5 étoiles

Uitslag ("schouderklachten") is veel te algemeen.

Vrij uitgebreide check waarin diverse spieren/pezen (in mijn geval rond de schouder) de revue passeren. Daarom des te teleurstellender dat de "uitslag" een onzinnige mededeling is: "schouderinstabiliteit" en "Klachten aan arm nek en/of schouder" - ja dûh. Dit is het equivalent van "Als u op uw buik druk, doet het dan pijn? - ah ik zie het al: buikpijn". Sorry, hier vind ik de uitslag geen €2,99 waard.

9 avril 2025

Hallo Valentijn,

Wat jammer dat je niet tevreden bent met de uitslag van onze zelfcheck.

Onze zelfcheck is gemaakt door professionele fysiotherapeuten op basis van de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. We gebruiken een uniek algoritme dat zeer uitgebreid eventuele aandoeningen bepaalt, en ook aangeeft met welke aandoeningen je minder overeenkomsten hebt. Met een kleine bijdrage voor de zelfcheck bieden we de kwaliteit waar wij voor staan.

De namen Schouderinstabliteit en KANS (Klachten aan arm nek en/of schouder) lijken misschien vrij algemeen, maar het zijn officiële aandoeningen die fysiotherapeuten, huisartsen en medisch specialisten gebruiken. Bij beide aandoeningen hoort een specifiek klachtenbeeld dat wordt beschreven in fysiotherapeutische en geneeskundige richtlijnen. Je kunt op onze website meer informatie vinden over beide aandoeningen, daar leggen we het verder voor je uit. Soms zouden wij namen van aandoeningen ook liever anders willen noemen, maar wij proberen ons te houden aan de naamgeving die dokters, fysiotherapeuten en medisch specialisten gebruiken :)

Je kunt indien gewenst de fysiobrief die onder aan je uitslag staat uitprinten en meenemen naar je huisarts of fysiotherapeut om te kijken of zij tot een andere inschatting van de klachten komen.

Hidden charges. Beware.

I did a consultation with this company for £2.49. That was fair enough. A week later they charged my PayPal account with £9.99. I was not made aware of this payment or indeed what it is even for. I have now cancelled any further payments that may arise. I am so annoyed at this.

8 avril 2025

Hi Christine,

I'm sorry to hear that the payment did not proceed as you had expected. You authorized us for future payments by paying for the trial period. You may not have seen this, or you may have overlooked it, but you could have prevented the payment by cancelling your subscription during the 7-day trial period. We explicitly mention all this on our checkout page and pricing page.

I tried to contact you, but unfortunately I did not receive a response.

Noté 4 sur 5 étoiles

Professioneel en adequaat

Zeer gedetailleerde vragen met duidelijke oefeningen met filmpje. Heel professioneel en adequaat.

6 avril 2025

Réponse de Hierhebikpijn.nl

Hallo Rineke, dank je wel voor het compliment en het schrijven van je review!

Achtung

Achtung! Arglistige Täuschung. Gefahr das man ein Abo abschließt

31 mars 2025

Hallo Robin,

Ich habe versucht, Sie zu kontaktieren, leider ohne Erfolg.

Es tut uns leid zu hören, dass die Zahlung nicht wie erwartet durchgeführt wurde. Indem Sie während der Probezeit bezahlt haben, haben Sie uns für zukünftige Zahlungen autorisiert. Möglicherweise haben Sie dies übersehen, aber Sie hätten die Zahlung verhindern können, indem Sie Ihr Abonnement während der 7-tägigen Probezeit gekündigt hätten. Dies wird ausdrücklich auf unserer Checkout-Seite und der Preis-Seite erwähnt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik verrot van de pijn in mijn heup

Ik verrot van de pijn in mijn heup, hoop op een duidelijk antwoord met tips, ik vul de hele vragenlijst in, met testen die de pijn erger maken, om vervolgens een paywall voor mijn neus te krijgen die niet van tevoren was aangekondigd. Ik heb speciaal een account hier aangemaakt om deze review te schrijven.

25 mars 2025

Hallo Ivonne,

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt. We kunnen onze dienst helaas alleen aanbieden door er een kleine vergoeding voor te vragen. Hiervan betalen wij onze fysiotherapeuten en programmeurs die er voor zorgen dat je een goede, uitgebreide en betrouwbare zelfcheck kunt doen. We hebben de kosten niet verstopt. Het staat duidelijk vermeld boven de VOLGENDE button waar je op gedrukt hebt:

Heel vervelend dit

Heel vervelend dit. Je vult alsmaar vragen in en dan de afknapper. En dan die vervelende antwoorden in antwoord dat ze alles duidelijk aangeven. Nee, dus. Niet. En dat weten ze heel goed. Dus ga ook hier geen standaard antwoord onder plaatsen en geef gewoon toe dat deze site bedoelt is om mensen ertoe aan te zetten nodeloos geld uit te geven. En ga iets nuttigs met jullie leven doen.

22 mars 2025

Hoi San,

SCAM SCAM SCAM!!!!

I am receiving a bill of 13.99$ and no subscription cancellation method from physio check/hierhebi. When I use my email it says I do not have an account with you. Scam of note.

19 mars 2025

Hi Khabo,

We tried to contact you a few days ago, unfortunately we did not receive any response.

Would you like to contact us? I see that you have an active account, after logging in you can manage or cancel your subscription. In this case I will cancel the subscription for you.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier zou de programma kassa een…

Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uitslag te zien. Is dit uberhaupt legaal? Hele schimmige en vuile manier van handelen als je het mij vraagt en raadt eenieder dan ook af om de website te bezoeken!

18 mars 2025

Hallo Ahmed,

We hebben geprobeerd om contact met je op te nemen, maar we hebben helaas geen gegevens ontvangen.

Betaald, geen uitslag!? Oplichting

Ik heb zojuist de check gedaan. Moet betalen voor de uitslag, dat heb ik gedaan. Vervolgens kan ik de uitslag niet bekijken omdat mijn abonnement is verlopen? Geld is wel van mijn rekening af. Abonnement opzeggen kan ook al niet. Wat is dit voor slechte grap?!? Zou heel graag een antwoord willen. En mijn geld terug. Graag ook abonnement stop zetten. Wat onmogelijk is op de site.

Nou staat hieronder dat ze geprobeerd contact op te nemen. Maar dat dit niet gelukt is. Ook dat is raar, want heb wel een mail gehad. En mn geld terug. Dit was zogenaamd mijn eigen fout, omdat ik niet lang genoeg had gewacht met de betalings pagina weg te klikken. Maar wel geld afschrijven. Ik ga er wel vanuit dat ik niet maandelijks hoef te betalen voor iets wat ik nooit heb gekregen. Er staat nog steeds dat mijn account is verlopen. Terwijl dit nooit actief is geweest.
Ook een beetje late reactie op mn review.
Jammer dat ik het antwoord hieronder niet kan beantwoorden.

Als ik dat aanklik, staat er; veilig afrekenen.
Lijkt me sterk dat ik een abonnement heb als er nooit is betaald.

12 mars 2025

Beste J. L,

Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen via Trustpilot, maar hier heeft u helaas niet op gereageerd.

Wanneer er iets misgaat met de verwerking van een betaling, bijvoorbeeld door een verbindingsprobleem, dan wordt het geld automatisch weer teruggestort op uw rekening. En dan wordt het account ook niet geactiveerd. Ik denk dat dit het geval bij u is geweest.

Zou u contact met ons op kunnen nemen via https://www.hierhebikpijn.nl/contact ? We kunnen namelijk met alleen de twee letters "J. L" uw account niet terugvinden. Onze klantenservice beantwoord vragen altijd binnen één dag. Dat doen we 7 dagen in de week.

U kunt uw abonnement eventueel ook altijd zelf stop zetten door in te loggen op uw account. Opzeggen kan via Mijn account > Abonnement.

Vriendelijke groeten,
Hierhebikpijn.nl

it's a SCAM

I signed up for their trial for 3.5$ to find out what's wrong with my knee, and I didnt like it but there was NOWHERE to cancel. I received no email with the report or the website didn't have an option to log in and cancel, it's a SCAM. I demand this company Cancel my membership immediately

5 mars 2025

Hello,

We have tried to contact you, but unfortunately we have not received any data. Could you please contact us?

You can log in to our website with your account. On the website you can view your results and cancel the subscription. If you contact us, I can also cancel the subscription for you.

rare website

Al meerdere mensen hebben aan gegeven dat het niet duidelijk is dat er na de test ineens een abonnement afgesloten moet worden voordat je de uitslag krijgt. Voor 2,99 start dan een proefabonnement die vanzelf overgezet wordt in een abonnement van 12,99- per maand. (Met de hoop dus dat mensen zich vergeten af te melden). Standaard antwoord van jullie hier is steeds "Mogelijk heb je er overheen gelezen, maar aan het begin van de check vermelden we duidelijk wat de kosten zijn.". Wat misschien ook mogelijk zou kunnen zijn is dat het alles behalve duidelijk aangeven staat. Na een tijdje zou je toch denken, goh, we krijgen wel heel vaak dezelfde review. Maar nee, het ligt aan de consument, die kijkt erover heen. Volgens mij weten jullie dondersgoed waar jullie mee bezig zijn en àls dit geen poging is tot oplichting zou ik even heel goed kijken naar hoe jullie je presenteren.

4 mars 2025

Réponse de Hierhebikpijn.nl

Hoi Gijs, bedankt voor je feedback. Wij vermelden de kosten van het abonnement zowel op de betaalpagina als op onze prijzenpagina:

Daarnaast sturen we tijdens de proefperiode 2 keer een mail om je te herinnering aan het maandabonnement dat na de proefperiode start. Dus ook als je eroverheen hebt gelezen op de website, helpen we je er nog twee keer aan herinneren dat er na proefperiode kosten in rekening worden gebracht. We doen dit juist omdat we hier transparant over willen zijn. Maar als dit bij jou toch niet helemaal gelukt is, dan wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice zodat we het probleem voor je op kunnen lossen :)

It is a scam.

It is a scam.

You are signed up to a monthly subscription of £9.99 with no account actually issued. Avoid.

3 mars 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus