HiFi Klubben Avis

1 901

4,7

Mijn koptelefoon Dali IO-12 moest worden gerepareerd, omdat ik deze had laten vallen. Binnen een week kwam het bericht dat ik een nieuwe zou krijgen. Hieraan zijn geen kosten gebonden.... Ik kom al v... Voir plus

Zelfs een paar jaar na aankoop nog steeds super geholpen. Snelle reacties op e-mail vragen. Want als audio-dummie weet je nu eenmaal niet waar alle draadjes in moeten en hoe je een app moet inrichten.... Voir plus

1. Magasin Hi-Fi
  2. Magasin de matériel Hi-Fi
  3. Magasin de télévisions

Bij HiFi Klubben draait alles om beeld en geluid! Met meer dan 100 echte winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Finland, Zweden en Nederland zijn wij de grootste specialist voor goed geluid! Ook krijg je bij ons als lid van de klantenclub altijd 5 jaar garantie op je Hi-Fi en 60 dagen Buy & Try WAAROM KOPEN BIJ HIFI KLUBBEN? Bij ons draait alles om jou! Wij zijn de grootste specialist in beeld en geluid met 15 fysieke winkels in Nederland, meer dan 100 winkels wereldwijd. Als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie, op al je HiFi aankopen! 60 dagen BUY & TRY Je vind onze winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Utrecht Leidsche Rijn

2 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

(1 901)

443 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zeer Positieve ervaring bij Klubbe HIFI

Perfect advies voor mij, duidelijk en eerlijk. Supertof personeel die mee wilde denken. Kennis kreeg elders dezelfde producten tegen een iets lagere prijs. Klubbe deed niet moeilijk en ik kreeg direct dezelfde korting (lageprijsgarantie of zoiets) Ik blijf zeker klant bij HiFi Klubben.

23 septembre 2026

Prima product, uitstekende service

Het product, Sonos Play, was binnen een dag geleverd zoals geadverteerd. Kwaliteit zoals altijd prima van Sonos and levering van HiFi Klubben was uitstekend tot dusver. Zeker een aanrader. De bezorgdienst was een vriendelijke jongeman die het product netjes aan de deur kwam afleveren.

16 septembre 2026

Goede service.

Product was netjes en op tijd geleverd, en ondanks door mijzelf veroorzaakte problemen met het product heeft HiFi Klubben me enorm goed geholpen om deze op te lossen, vreselijk goede service, boven wat door mij verwacht had kunnen worden.

17 septembre 2026

Mijn koptelefoon Dali IO-12 moest…

Ik kom al vele jaren bij HiFiKlubben vanwege de klantvriendelijkheid, kennis en de scherpe prijzen. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

16 septembre 2026

Zeer tevreden.

Het gekochte apparaat voldoet boven verwachting.
Was goed verpakt, zeer tevreden over Klubben.
Maarrrr..... neem asjeblieft een andere bezorgdienst dan dat afgrijselijke DHL !!
Verder zeer tevreden!
(vanwege DHL 4 uit 5 sterren)

12 septembre 2026

Denon DRA 900H gekocht

Denon DRA 900H gekocht. Laagste prijs, zeer snelle ( geen kosten aan verbonden) bezorging in een prima verpakking!

2 septembre 2026