Perfect advies voor mij, duidelijk en eerlijk. Supertof personeel die mee wilde denken. Kennis kreeg elders dezelfde producten tegen een iets lagere prijs. Klubbe deed niet moeilijk en ik kreeg direct... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het product, Sonos Play, was binnen een dag geleverd zoals geadverteerd. Kwaliteit zoals altijd prima van Sonos and levering van HiFi Klubben was uitstekend tot dusver. Zeker een aanrader. De bezorgdi... Voir plus
Mijn koptelefoon Dali IO-12 moest worden gerepareerd, omdat ik deze had laten vallen. Binnen een week kwam het bericht dat ik een nieuwe zou krijgen. Hieraan zijn geen kosten gebonden.... Ik kom al v... Voir plus
Zelfs een paar jaar na aankoop nog steeds super geholpen. Snelle reacties op e-mail vragen. Want als audio-dummie weet je nu eenmaal niet waar alle draadjes in moeten en hoe je een app moet inrichten.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij HiFi Klubben draait alles om beeld en geluid! Met meer dan 100 echte winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Finland, Zweden en Nederland zijn wij de grootste specialist voor goed geluid! Ook krijg je bij ons als lid van de klantenclub altijd 5 jaar garantie op je Hi-Fi en 60 dagen Buy & Try WAAROM KOPEN BIJ HIFI KLUBBEN? Bij ons draait alles om jou! Wij zijn de grootste specialist in beeld en geluid met 15 fysieke winkels in Nederland, meer dan 100 winkels wereldwijd. Als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie, op al je HiFi aankopen! 60 dagen BUY & TRY Je vind onze winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Utrecht Leidsche Rijn
Coordonnées de contact
Uiterwaardenstraat 132, 1079 CH, Amsterdam, Pays-Bas
- 085-3012181
- klantenservice@hifiklubben.nl
- hifiklubben.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede ervaring
Goede ervaring, informatieve en overzichtelijke site. Snelle levering, goede prijs
Uitstekende service van Olaf en Marvin…
Uitstekende service van Olaf en Marvin bij het plaatsen van een nieuw mc-element van Ortofon. Deze mensen weten van wanten qua hifi!
Beste HiFi Klubben team,
Beste HiFi Klubben team,
Ik ben zeer tevreden met mijn online aankoop bij jullie. De uitstekende prijs, de snelle levering en de lange garantieperiode zijn fantastisch. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik jullie winkel heb ontdekt!
Wel wil ik graag een tip en een punt van kritiek meegeven, wat wellicht nuttig kan zijn voor de toekomst:
Bij de bezorging van zulke kostbare apparaten (via DHL of een andere koeriersdienst) zou de ontvanger het pakket persoonlijk in ontvangst moeten nemen en hiervoor moeten tekenen. In mijn geval belde de DHL-bezorger aan bij een willekeurig appartement in ons gebouw, waarna de deur werd opengedaan en het dure product — in de originele doos met de afbeelding en het modelnummer duidelijk zichtbaar — zomaar beneden bij de centrale ingang van het appartementencomplex is achtergelaten.
Als een andere bewoner of voorbijganger het pakket mee had genomen, valt er niets te bewijzen en had ik mijn bestelling mogelijk nooit ontvangen. Gelukkig was ik thuis en zag ik in de Post-app dat het pakket geleverd was, waarna ik direct naar beneden ben gegaan om het op te halen.
Deze manier van bezorgen brengt risico's met zich mee en kan jullie bedrijf in de toekomst eventueel schade opleveren. Ik hoop dat jullie dit kunnen meegeven aan de bezorgdienst.
Jullie vaste klant en vriend,
Shahin
Fijne en correcte webwinkel
Product voldoet aan verwachting
Info voorafgaand aan koop was duidelijk en snelle reactie op vragen
Overzichtelijke webshop met veel keuze
Kortom dit bedrijf raadt ik zeker aan
Snel verzonden
Snel verzonden
En gelukkig nog in het assortiment.
SC1.luidspreker kabel.
Prima service
Ten eerste een groot assortiment kwaliteits producten en goed verpakt. Prima adviezen en keurige levering. Ook de garantie van 5 jaar als lid is perfect.
Maximale inspanning voor klantentevredenheid
Ofschoon mijn bestelling al klaar was voor verzending en aangemeld bij de verzender was het toch nog mogelijk de bestelling te wijzigen. Dezelfde dag werd de aangepaste order verzonden. Dit getuigd van maximale flexibiliteit en inspanning voor klantentevredenheid.
Bestellen online is eenvoudig
Bestellen online is eenvoudig. Op tijd geleverd. Geluid van de CD speler is goed, neutraal, mooi strak laag.
Gewoon keurig geholpen!
Gewoon keurig geholpen. Op alle vragen een duidelijk antwoord. En de juiste communicatie over de levering!
Super goede klanten service
Super goede klanten service. Goed geholpen & ben zeer tevreden!
Kwaliteit met echte passie voor muziek
De ervaring is meesterlijk qua geluid. Wat een goede koptelefoon heb ik gekregen. Erg blij mee.
Net als altijd weer tevreden
Net als altijd weer tevreden. Dit keer ook met de speciale bezorg service van mijn kostbare 603 S3. Gelukkig niet met postnl of DHL verzonden. Maar met een speciaal bedrijf die weten hoe ze met kostbare apparaten moeten om gaan.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, goede voorlichting. Ook via eigen filmpjes.
Producten zeer naar tevredenheid: de Dali 3, mooi en fijn geluid.
Bestelling zonder problemen
Bestelling ging zonder problemen, producten zijn keurig op tijd geleverd. Vriendelijke afhandeling.
Perfecte service
Goede antwoorden op vragen via chat gesteld. Snelle levering en werkend zoals was verteld. Dus uitstekend!
Denon avr-x2800 netjes op tijd geleverd…
Denon avr-x2800 netjes op tijd geleverd
Mooi geluid installatie moet je de tijd voor nemen.
Prima site en betrouwbaar
De prijs van de receiver was goed en het werd snel bezorgd. Kortom, de service die op de site staat komen ze na.
L’expérience Trustpilot