Min bror og jeg har begge gået på Hillerød C Køreskole, og vi har været rigtig glade for hele forløbet. Undervisningen har været god og nem at forstå, og vi har altid fået hjælp, når der var noget, vi... Voir plus
Denne køretime var fantastisk! Jan er en fremragende instruktør. Under hans vejledning fik jeg mit kørekort på mindre end to måneder og bestod alle prøverne i første forsøg. Jan er en meget omhyggelig... Voir plus
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hillerød C Køreskole – og især Jan! Jeg har haft et helt fantastisk forløb fra start til slut. Jan stod både for teoriundervisningen og mine... Voir plus
OBS prismæssigt i den ret høje ende. Hvis du dumper og skal op igen til praktisk prøve koster det 1500 for leje af bil + 350 kr adm, dvs 1850 kr til køreskolen alene pr prøve. Dertil 1600 kr til Færds... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag
Torvet 3A, 2. sal, 3400, Hillerød, Danemark
- 71969652
- info@hillerodckoreskole.dk
- hillerodckoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Effektivt
Effektivt, og rigtig god læring. Man kunne mærke der var styr på det. Det eneste der var lidt forvirrende var noget med lidt kommunikation imellem nogen kollegaer igennem forløbet men det fik man hurtig styr på
Super godt forløb
Super godt forløb! Jeg kørte med Jan, som var professionel, flink og skabte en tryg atmosfære. Forløbet gik hurtigt og fik kørekort på 3,5 måned. Kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Hillerød C køreskole!
Jan var så flink og rolig
Jan var så flink og rolig. Det var rart med sådan en god oplevelse. Tak for det :)
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C…
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C Køreskole! Undervisningen er både grundig og let at følge, og kørelæreren tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet. Teoriundervisningen er struktureret og overskuelig, og der bliver brugt gode eksempler, som gør det nemt at huske reglerne i praksis.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Fantastisk oplevelse
Rigtig velkoordineret, rare mennesker der har styr på det, og de er enormt fleksible. De hjælper en godt på vej med god feedback og kritik, så man lærer rigtig meget vær gang.
Hillerød C køreskole
Først og fremmest havde jeg en oplevelse af, at Hillerød C har en god forståelse for eleven, og at de fleste gerne vil hurtigst muligt igennem et forløb. Uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, følte jeg klart, at jeg eksempelvis fik booket, eller om-booket, de forskellige prøver hurtigt. Ventede ikke mere end ~1 uge på teoriprøve, så vidt jeg husker, og kun ~2 uger på den praktiske prøve. Kæmpe plus i min bog!
Det er min største og varmeste anbefaling, at tage sit kørekort hos Hillerød C. Der er en rar og hyggelig stemning blandt dig som elev og kørelæren, der skaber et trygt læringsmiljø ude på vejen :)
En rigtig god køreskole
En rigtig god køreskole, hvor der er professionalitet, fleksibilitet, og rigtig gode kørelærere, specifik "Manar" som jeg var hos, så dygtig og erfaren. Skolen kan helt sikkert anbefales🙂🙂👍
Fantastisk oplevelse hos Hillerød C Køreskole
Amer fra Hillerød C Køreskole er en god og dygtig underviser. Første teorilektion var 10/5 og den 10/6-25 står jeg med et MC kørekort i hånden.
Hurtigt og effektivt - Amer/Hillerød C Køreskole kan varmt anbefales.
Rigtig god køreskole!
Man kan mærke at det er en køreskole der går op i eleverne. Der bliver sat fokus på den enkelte elev, og man kan virkelig udvikle sig hurtigt og nemt der. Kørelærerne er utroligt dygtige og søde.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos Hillerød C Køreskole, hvor Claus har været min kørelærer.
Claus er engageret, grundig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg er især taknemmelig for hans tålmodighed og det engagement, han har lagt i at gøre mig tryg og godt forberedt – både til teori og kørsel.
Jeg bestod begge prøver i første forsøg (med manuel gear 😉) og føler mig godt rustet til at færdes i trafikken. Jeg kan varmt anbefale både Claus og Hillerød C Køreskole til andre, der gerne vil have en tryg og professionel oplevelse.
Tak Claus 🙏!
It started off well but ended up…
It started off well but ended up unpleasant. Changed driving school and till now, i have yet to receive my refund back after which i wrote five times to the school with email and messages.
They messed up with my driving practical test which i wasn’t prepared for it. Difficult to reach the school, claiming they have thousands of people contacting them.
If you are first time on the road, change to another driving school if you do not want an instructor with no patience screaming at you and get you traumatised for not wanting to drive.

Réponse de Hillerød C Køreskole
Værdifuld & positiv kørekortoplevelse
At tage mit kørekort på Hillerød C Køreskole var en skøn, positiv og lærerig oplevelse. Forløbet var ikke blot godt struktureret, men min kørelærer - Claus - var utrolig dygtig. Jeg følte mig tilpas bag rattet som følge af hans tålmodighed og evne til at lære fra sig. For hver lektion mærkede jeg tydeligt mine fremskridt, og jeg så altid frem til næste lektion, både køretime og teori. Derudover oplevede jeg et stort tiltro til mig og mine køreevner fra lærens side, og jeg bestod min køreprøve i første omgang. Hele kørekortforløbet var en succesoplevelse; et resultat af de gode, professionelle kørelærere, det velstrukturerede forløb og den stigende følelse af at være komfortabel bag rattet, mærke ens viden udvide sig og forstærket selvtillid.
Hver gang jeg har mulighed for det, anbefaler jeg Hillerød C Køreskole.
Super god køreskole!
Super god køreskole!! Med deres hjælp bestod jeg både teori og praktisk i første omgang men udover det så var undervisningen grundig og nem at følge med i. Derudover var Go n’ Drive Appen super nemt at bruge og man kunne nemt følge med og holde styr på sin økonomi og køretimer.
Jeg kan helt sikkert anbefale Hillerød C Køreskole til andre der skal have kørekort!!
Hillerød C Køreskole 10/10
Hillerød C Køreskole var grunden til jeg bestod både teori og køreprøven ved første forsøg med kode 148. Forløbet hos Hillerød C Køreskole var en god oplevelse. Undervisningen var grundig, og både teori og køretimer var strukturerede og lærerige. Med deres gode vejledning bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første hug. Derudover var Go n’ Drive Appen knyttet til køreskolen, som gjorde det super nemt at holde styr på sin økonomi samt køretimer.
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C Køreskole til alle, der ønsker et trygt og professionelt forløb.
Claus
Jeg har tidligere haft 2 andre kørelærere på en anden køreskole. Men ingen har været lige så gode til at lære fra sig som Claus. Det er hans skyld at jeg i dag kan kalde mig by billist.
5 stjerner herfra
Fik endelig kørekort takket være denne køreskole
Det her er en køreskole jeg klart kan anbefale, efter jeg skiftede for at kunne færdiggøre kørekort.
Bestilling af køre- og teori timer er nemt, ligetil og man får godt overblik over hvilke tider man har bestilt.
Jeg lærte en masse ting som jeg overhovedet ikke havde hørt om fra min tidligere køreskole, på trods af jeg næsten var helt færdig i den tidligere køreskoles forløb, om hvordan jeg kunne være en bedre, sikrere og mere effektiv bilist.
Og sidst men ikke mindst er kørelærerne som jeg har været i kontakt med meget søde og imødekommende.
Utrolig positiv oplevelse
Utrolig positiv oplevelse. De er hjælpsomme, professionelle, har styr på tingene og får det, at lære at køre bil til at være en god, sjov og rar oplevelse.
Jeg vil helt klart anbefale Hillerød C Køreskole til alle og enhver!
Claus er en G tak for nu👍
Fed oplevelse!
Jeg tog mit kørekort hos Hillerød C Køreskole, og min oplevelse var rigtig positiv. Jeg valgte at tage mit kørekort med automatgear, da jeg følte, det ville være lettere for mig at lære og koncentrere mig om trafikken uden at skulle bekymre mig om gearskift. Kørelæreren var utrolig tålmodig og god til at forklare alt, hvad jeg skulle vide, hvilket gjorde mig mere selvsikker bag rattet.
De praktiske køretimer var godt struktureret, og min kørelærer gav mig masser af feedback og tips undervejs. Det gjorde, at jeg hurtigt fik styr på de grundlæggende færdigheder, og jeg følte mig godt forberedt til køreprøven. Jeg bestod køreprøven ved første forsøg, hvilket var en stor lettelse!
Teoriprøven derimod var en lidt større udfordring. Jeg havde brug for lidt ekstra tid til at forstå nogle af de mere komplekse trafikregler og tegn, så jeg måtte tage teoriprøven en gang til. Denne gang var jeg dog bedre forberedt, og jeg bestod teoriprøven ved andet forsøg.
Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med Hillerød C Køreskole. Jeg følte mig godt støttet hele vejen igennem, og jeg er glad for, at jeg valgte dem til at hjælpe mig med at få mit kørekort.