Min bror og jeg har begge gået på Hillerød C Køreskole, og vi har været rigtig glade for hele forløbet. Undervisningen har været god og nem at forstå, og vi har altid fået hjælp, når der var noget, vi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Denne køretime var fantastisk! Jan er en fremragende instruktør. Under hans vejledning fik jeg mit kørekort på mindre end to måneder og bestod alle prøverne i første forsøg. Jan er en meget omhyggelig... Voir plus
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hillerød C Køreskole – og især Jan! Jeg har haft et helt fantastisk forløb fra start til slut. Jan stod både for teoriundervisningen og mine... Voir plus
OBS prismæssigt i den ret høje ende. Hvis du dumper og skal op igen til praktisk prøve koster det 1500 for leje af bil + 350 kr adm, dvs 1850 kr til køreskolen alene pr prøve. Dertil 1600 kr til Færds... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag
Coordonnées de contact
Torvet 3A, 2. sal, 3400, Hillerød, Danemark
- 71969652
- info@hillerodckoreskole.dk
- hillerodckoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super nice driving school
It was super relaxed driving with Jan and he is very knowledgeable about all driving rules and has very nice tips and tricks. He also makes sure you understand everything. I only took some practical driving lessons with him and its no problem for English speaking people as well. Which was so nice for me. Thanks a lot Jan - I got my driving licence after taking few lessons with him 😃
Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Køreskolen er under al kritik! En af kørelærerne kunne ikke dansk og kendte ikke byen - han kunne derfor ikke kunne give vejledning til hvor man skulle være opmærksom. I timen op til køreprøven bad han min søn blinke til højre et sted hvor vejens forløb var til højre - da han derefter til køreprøven kørte som om vejens forløb var ligeud dumpede han. Kørelæreren var venlig men inkompetent. Skolens ejer er derimod kolerisk og har råbt i telefonen af både mig og min søn og den ene gang smækket røret på. I begge tilfælde fordi vi stilfærdigt påpegede mangler i undervisningen. Da vi efterfølgende søgte efter en anden køreskole fik vi at vide af de kørelærere vi snakkede med at ejeren er kendt for at råbe af eleverne.
Hold jer væk fra denne køreskole og brug en af de andre lokale køreskoler!
Kan kun anbefale Hillerød C…
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C Køreskole og Fariba som kørelærer!
Med hendes hjælp bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg - en virkelig god oplevelse gennem hele forløbet.
Det var totalt respektløst betjening.
Jeg henvender mig telefonisk til C Køreskole for at få information om deres service. Jeg blev mødt med en meget respektløse og ikke særlig venlig kørelærer, som påstå at have alt for travlt og at der var 100 mennesker, da vil gerne snakke med ham, om at jeg var helt væk etc, etc... Der er ingen undskyldninger til dårligt service, behandling og respekt for andre.
Husk! at der er også unge mennesker, da skal mødes med respekt og forståelse.
Det var en super fed oplevelse at få…
Det var en super fed oplevelse at få mit kørekort her hos Hillerød C Køreskole. Claus min kørelærer var helt perfekt og det var så fedt at køre sammen med ham.
Tak Fariba
Tak Fariba det var dig der gjorde så jeg bestod første gang mange tak
Tak for rigtig god undervisning Fariba🚗
En fremragende oplevelse med en…
En fremragende oplevelse med en fantastisk kørelærer!
Hej til alle, der overvejer Hillerød C Køreskole! Jeg vil gerne dele min oplevelse som én, der netop bestod sin køreprøve i dag, den 30.09.2024. Jeg havde fornøjelsen af at have den søde Vipul som kørelærer, og jeg kan højt anbefale ham til alle, der ønsker at bestå deres praktisk/teoriprøve. Han er både tålmodig, professionel og virkelig god i at sikre, at du føler dig tryg og klar til at komme ud på vejene. Hvis du får ham som instruktør, kan du være sikker på, at du er i gode hænder! Han er virkeligt en man kan stole på!
Mvh, Anamarija🙌
Endte ud i lidt af en ubehagelig oplevelse
ikke så god en oplevelse. Systemet virkede ok, men skulle skifte kørelære og bil midt i det hele efter min første kørelære gik om bag skolens ryg og ville lave bøvl med pengene. Hele forløbet var lidt rodet, forbindelsen mellem kørelærere virkede lidt mærkelig, og der var fejl i øve teoriprøverne. Jeg søgte hjælp under forløbet men det endte ud i lidt af en ubehagelig oplevelse. Ende med at skifte køreskole da det ikke gik overhovedet.
Kørekort i hus
Jeg bestod begge prøver i første forsøg og følte mig god vejledt igennem hele forløbet. Kan stærkt anbefale Imran som var årsagen til at jeg kom gnidningsfrit igennem det hele og som jeg nu kan takke for kørekortet:)
Jeg kan klart anbefale Fariba
Jeg havde Fariba som kørerlærer og hun var en stor grund til at jeg bestod. Fra første gang vi var ude og køre på et lukket område ventede hun ikke med at tage mig ud og køre på vejen, da jeg var lidt bedre til at føre bilen end hvad hun havde regnet med. Det testede virkelig mine kompetencer. Dette gjorde at jeg hurtigt blev rutineret i hvordan man kører bil og formentligt grunden til at jeg bestod. Så hvis man gerne vil have en kørelærer der tester ens evner og gør en til en bedre bilist vil jeg klart anbefale Fariba
Kørekort i første hug!
Claus gjorde, så jeg bestod i første hug. Han er super fleksibel, så jeg kunne have en balance mellem arbejde og kørelektioner. Både Hillerød C og Claus vil jeg anbefale til hver en tid!
Vipul formod at gøre mig klar og bestå…
Vipul formod at gøre mig klar og bestå en køreprøve på en uge… Jeg havde før ham ikke haft en køretime i over to måneder, og havde slet ikke fået styr på grundprincipperne man skal have til en køreprøve af min tidligere kørelærer. Han er effektiv, men samtidig rolig. Hvis man skal være sikker på man får noget ud af ens undervisning, synes jeg man skal vælge ham. Vipul får mine varmeste anbefalinger.
Jeg har været meget glad for mit forløb…
Jeg har været meget glad for mit forløb hos Hillerød C køreskole. Jeg havde Vipul som min Kørelære og han havde en meget professionel måde at være på når vi var ude at køre og var god til at forklare klart og tydeligt så det var helt trygt at køre med ham.
Konge Køreskole!
Jeg har været mega tilfreds med køreskolen. De har bare styr på det hele og så er det rart at alt næsten er elektronisk.
Jeg havde Claus som kørelærer og han er skide dygtig. Han er god til at forklare og hjælpe med de ting man skal fokusere på.
Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug.
Blandet oplevelse.
Blandet oplevelse.
Syntes ikke jeg havde den bedste oplevelse med selve køreskolen..
Men Imran som blev min kørerlærer er 100% den kørelærer jeg ville anbefale til andre da han lærte mig en helt masse og fik mig gennem den praktiske prøve i første forsøg!🤩
Super køreskole
Det har været en virkelig behagelig oplevelse at tage kørekort hos Hillerød C køreskole. Jeg havde Claus Mærsk som underviser og kørelære og han er virkelig dygtig til sit job.
Kan kun anbefale Hillerød C køreskole
Kan kun anbefale Hillerød C køreskole.
Jeg havde Claus Mærsk både som teori- og kørelærer. Til teori var han engagerende og super god til at få teorien til at sidde fast med personlige anekdoter og gode huskeregler. Teoriprøven blev bestået uden problemer!
Som kørelærer var Claus utrolig god til at sætte mig i fokus og finde ud af præcis hvilke issues jeg havde der skulle fikses. Han var god til løbende at give feedback på hvordan det gik og hvad jeg skulle blive bedre til.
Første prøve dumpende jeg pga. min egen nervøsitet, Claus brugte en del tid på at finde mig en ny tid lidt hurtigt (det var svært pga. sommerferie) og holdt mig hele tiden opdateret undervejs.
Anden prøve bestod jeg 😊
En rigtigt god køreskole
En rigtigt god køreskole
Og med gode Kørelære
Kan klart anbefale at man får Fariba som både teori og Kørelære
Hun er god til at lære fra sig
Jeg kan også anbefale Claus som Kørelære og teori lære han er nemlig også rigtigt god som Kørelære og teori lærer
Perfekt skole og kørelære!!
Jeg havde den store fornøjelse af at have Vipul som min kørelærer! Jeg bestod både teori med kun 2 fejl og køreprøven i første forsøg.
Vipul er en super kørelærer. Hans rolige og nemt forståelige anvisninger gjorde det super at lære. Han sørgede også altid for en god stemning i bilen. Vipul er meget tålmodig og formår at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov.
Jeg kan stærkt anbefale Hillerød C. Køreskole og Vipul som kørelærer!
L’expérience Trustpilot